Gina Matache s-a întors pe scenă, deși are probleme de sănătate: "Aștept să mă pensionez". Mama Deliei a refuzat de mai bine de jumătate de an toate concertele

 Dumitrache Laura
.

Gina Matache se numără printre cele mai apreciate artiste de muzică populară de la noi din țară. În ultimele luni, mama Deliei a refuzat multe concerte deoarece se confruntă cu probleme mari de sănătate. Recent, artista a revenit pe scenă, deși are dureri, și plănuiește să se pensioneze. Iată cum se simte acum mama Deliei Matache!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mama Deliei Matache are mari probleme de sănătate, motiv pentru care, de mai bine de jumătate de an a refuzat să cânte pe scenă sau la evenimente. Gina Matache, în vârstă de 60 de ani a avut multe invitații, dar a refuzat să cânte. Artista are probleme cu coloana și a avut zile în care nu s-a putut ridica din pat.

gina matache si oanagina matache si oana

Recent, Gina Matache a urcat pe scenă, deși are probleme de sănătate și a dezvăluit că plănuiește să se retragă din muzică. Mama Deliei a mai spus că a descoperit că e și alergică. În ciuda faptului că nu a mai avut cântări, Gina Matache nu s-a plâns de lipsa banilor și se declară o persoană chibzuita și zgârcită.

Citește și: Gina Matache și fiica ei, Oana, s-au împăcat după conflictul legat de noul iubit al artistei: 'Nu vreau să intru cu bocancii în viața copilului meu. Nu pot sta supărată…'

Citește și:Gina Matache, dezamăgită că nu-și mai poate vizita nepoții la fel de des: 'Oana nu mă mai implică. S-au rărit vizitele'

Citește și:Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit religios. Mireasa a fost condusă la altar de tatăl ei, Mircea Baniciu, și a purtat o rochie superbă, tip sirenă

Citește și:Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit și au făcut petrecere în curtea casei. Actrița a purtat o ținută atipică, cu ciocate în picioare și coroniță din flori și fructe pe cap: „Arată divin!'

Gina Matache s-a întors pe scenă, deși are probleme de sănătate

Gina Matache, 60 de ani, se numără printre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. În ultimii ani, artista s-a confruntat cu multe probleme de sănătate și de mai bine de o jumătate de an a refuzat toate concertele. Recent, mama Deliei a dezvăluit că a revenit pe scenă, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă. De asemenea, Gina Matache a dezvăluit că plănuiește să se retragă din muzică.

„Aștept să mă pensionez, să găsesc pe cineva să-mi ia cartea de muncă, să aflu ce am de făcut. Îmi pregătesc ieșirea, ușor, ușor, pentru că asta-i viața.

Nu mai am forța de altădată, transpir din cap până-n picioare. De aceea am decis ca mai ales vara să nu merg la concerte. În plus, nici disponibilitate nu mai am, să mă duc pe la Cocoșații din deal, să alerg, să scot limba, apoi înapoi, acasă. Am rărit concertele. E mai bine pentru liniștea mea. Am cântat zilele trecute, am avut evenimente private. A fost ceva pe moment. Și dacă am probleme, trebuie să le treci pentru că n-ai ce face', a declarat Gina Matache,potrivit Cancan.ro.

Gina Matache: „Am descoperit că sunt alergică”

Gina Matache este foarte mândră de fiicele sale și este fericită că ambele au o carieră de succes. De asemenea, artista s-a împăcat cu fostul ei soț, de care a stat despărțită 15 ani, când acesta a ales calea călugăriei. În prezent, cei doi locuiesc în apartamentul în care locuiau și înainte de a se despărți și amândoi se confruntă cu probleme de sănătate. Mama Deliei a mărturisit că are probleme cu coloana vertebrală și chiar a avut momente în care nu s-a mai putut ridica din pat. Mai mult, Gina Matache a descoperit că e alergică. „Mă apucă strănutul, ba mi se înfundă nasul. Am descoperit că-s alergică, după Covid. Am dat vina pe pudră, pe machiaje, dar probabil exista terenul acesta alergic, pe care l-am moștenit. Tatăl meu avea probleme de genul acesta', a mai spus mama Deliei.

Deși nu a mai avut cântări de luni întregi, Gina Matache susține că nu a avut probleme financiare. Artista se declară o persoană zgârcită și chibzuită. „Sunt un om zgârcit. Îmi cunosc buzunarul, mă întind cât mi-e plapuma. Pe mine mă doare sufletul de bani. Am muncit foarte mult, ca să-i arunc, să-mi bat joc de ei.Noi ne descurcăm, știm ca dintr-un leu să facem doi. Rezistăm tentației, știm să gătim, să ne gospodărim. Pentru noi e ușor. Dacă ai două cepe în casă, tot faci o tocană din ele', a mai spus mama Deliei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton