Gina Pistol a împlinit 43 de ani. Ce intervenție estetică și-a făcut de ziua ei de naștere și cum arată acum: „Sunt atât de încântată!”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată Gina Pistol la 43 de ani, după o nouă intervenție estetică. Gina Pistol și-a dorit să atenueze ridurile din zona feței, de aceea a decis să-și facă câteva intervenții estetice noninvazive. Soția lui Smiley a apelat la injecții cu Botox, dar și la un nou tratament revoluționar, ce i-a conferit un aspect mult mai tânăr.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz și, chiar dacă nu mai apare pe micile ecrane, este la fel de atentă la modul în care arată. Pe 9 decembrie soția lui Smiley a împlinit 43 de ani așa că a decis să apeleze la câteva intervenții estetice noninvazive. Gina Pistol a fost inspirată de Alina Ceușean, care a făcut aceleași tratamente, așa că a decis să meargă tot la o clinică din Cluj. În afară de injecțiile cu botox și acid hialurionic, Gina Pistol a apelat și la tratamentul cu o nouă substanță, Sculptra, menită să stimuleze colagenul.

gina-pistol-tratament-estetic-1gina-pistol-tratament-estetic-1

Cum arată Gina Pistol la 43 de ani, după o nouă intervenție estetică

Cu ocazia zilei de naștere, Gina Pistol a decis să se răsfețe cu câteva tratamente estetice. Soția lui Smiley s-a deplasat până la o clinică din Cluj, la care a apelat și Alina Ceușean. Gina Pistol și-a făcut atât injecții cu Botox și acid hialuronic, cât și cu o nouă substanță, Sculptra, despre care medicii din afară spun că incetinește cu mult procesul de îmbătrânire.

„Este ziua mea și fac 43 de ani și am venit cu prietena mea până la Cluj ca să dau timpul înapoi. Băi, deci sunt atât de încântată, o să vă explic pe scurt despre ce este vorba. Sunt atât de încântată de rezultat încât nu am cum să nu vă spun și vouă'.

Citește și: Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la cuțite, sezonul 12. Soția lui Smiley și-a dat demisia de la Antena 1, definitiv

Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. Primele imagini de la cununie, în rochie de mireasă și costum de mire

Citește și: Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram: „Urăsc mocirla…'

Citește și: Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de Brianna Caradja, fosta lui iubită: „Amândoi ne-am bucurat. El m-a sunat și…”

Gina Pistol a făcut tratamentul Sculptra, ce constă în injectarea cu acid polilactic, substanță folosită pentru a trata pierderea volumului facial, ridurile și alte semne ale îmbătrânirii pielii.

„Eu auzisem despre acest tratament cosmetic non-invaziv, Sculptra se numește. Dar nu am avut timp să caut mai multe despre el, auzisem că este foarte bun. Și am venit până la Cluj să îmi fac o ședință de Sculptra. E cadou de ziua mea! Dacă fac 43 de ani, să mai scad cinci ani', a is ea.

Cum s-a simțit Gina Pistol după intervenția estetică

Gina Pistol a fost foarte mulțumită de rezultat și a explicat că tratamentul nu a fost deloc dureros. Soția lui Smiley a explicat că medicul i-a injectat botox în zona frunții și a ochilor, iar în bărbie i-a făcut un tratament cu acid hialuronic.

„Voi nu vedeți nimic schimbat la mine? Acum am doar rimel și blush…și să stau în lumină naturală ca să vedeți mai bine. Nu știu dacă vă dați seama, dar eu da.

Procedeul acesta Sculptra nu e deloc dureros. Fața mea arată mult mai odihnită, deși nu sunt. Par foarte odihnită. Am fost la clinică, am stat de vorbă cu medicul. Am văzut la Alina Ceușan și am zis că îmi trebuie și mie tratamentul ăsta. Și am stat de vorbă cu medicul, s-a uitat la fața mea, la ce nu ea ok și mi-a făcut această procedură. Mi-a pus în frunte două, trei puncte de botox, înțepături, mi-a băgat și în bărbie și se vede. Nu știu ce mi-a băgat în bărbie, trebuie să o întreb, cred că acid. (n.r. acid hialuronic). Și procedeul acesta Sculptra nu e deloc dureros. Cu ajutorul unor mici canule se injectează această substanță în zonele unde tu ai nevoie'. a menționat Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol, despre intervențiile estetice: „Puteam să vă păcălesc, că nu mi-am făcut nimic”

Gina Pistol a mărturisit că rolul postării a fost acela de a fi sinceră cu fanii ei, în ceea ce privește tratamentele cosmetice la care apelează. Partenera de viață a lui Smiley este de părere că persoanele publice ar trebuie să fie mai deschise și mai sincere față de modificările pe care și le fac.

„Puteam să vă păcălesc, că nu mi-am făcut nimic, să pară că am dormit 10 ore în loc de cinci. Eu aș vrea să văd mai multă transparență la oamenii din jurul meu, poate mă ajută și pe mine, nu știu. Poate gândesc eu greșit, sunt sigură că poate pe unele dintre voi vă ajută postările mele. Eu sunt foarte încântată de rezultat', a încheiat Gina Pistol.

FOTO: Instagram



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton