Gina Pistol a uitat să arunce buchetul miresei, la nunta cu Smiley: „M-am luat cu distracția și...”

 Calin Maria Bianca
.

Gina Pistol a uitat să arunce buchetul miresei, la nunta cu Smiley. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, atât civil, cât și religios. Au avut parte de una dintre cele mai spectaculoase nunți din showbiz-ul românesc, având invitați nume mari din România și numeroși colegi de breaslă, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa petrecerii de nuntă, dar bineînțeles și urări de bine pentru frumosul cuplu. Ei bine, distracția a fost în toi și nu s-a ținut cont de nimic, astfel că frumoasa mireasă a uitat de tradiția 'aruncarea buchetului', aducându-și aminte recent că nu a făcut această datină!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a uitat să arunce buchetul miresei, la nunta cu Smiley. Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani de zile, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță adorabilă, care zilnic le aduce numai zâmbete pe față. În cazul relației lor, lucrurile au decurs diferit, astfel că mai întâi și-au dorit foarte tare un copil, ceea ce au și realizat, iar căsătoria a venit mai târziu. Ei bine, indiferent de cum au ales, cert este că sunt foarte fericiți, iar iubirea li se citește pe chip.

smiley2-5smiley2-5

Cei doi au tot ce își doresc, mai ales pe fiica lor, care înseamnă totul pentru ei. Cu zâmbetul pe buze, deveniți oficial soț și soție, dar și cu micuța Josephine de mână, sunt mai pregătiți ca oricând să înceapă un nou capitol în viața lor, fiind o familie în adevăratul sens al cuvântului, inclusiv cu acte, după nunta surprinzătoare pe care au avut-o.

Citește și: De ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta cuplului Smiley – Gina Pistol: „N-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme…”

Citește și: Ce nume va avea Gina Pistol în buletin după ce s-a căsătorit cu Smiley: „Un numerolog mi-a zis că e de bine'

Citește și: Ce spun Bella Santiago și Ionuț Grigore despre banii strânși la nunta lor: „Am scos tot din plicuri. Am avut persoane care…'

Citește și: Cum arată Adelina Pestrițu fără niciun strop de machiaj: „Fără filtre, fără fandoseli”

Gina Pistol a uitat să arunce buchetul miresei, la nunta cu Smiley

Ce-i drept, nunta Ginei Pistol și a lui Smiley a ținut, și încă ține, primele pagini ale ziarelor, fiind un eveniment monden spectaculos, unde au participat sute de vedete. Frumoasa prezentatoare TV a avut grijă ca totul să fie organizat chiar și în cel mai mic detaliu, mai ales când a venit vorba de petrecerea de nuntă de la Snagov. Așa a și fost, iar toți cei prezenți au rămași surprins de ceea ce au văzut. Cu toate acestea, Gina Pistol a omis un singur lucru, și anume tradițiile. Nu doar că nu a vrut să se lase furată de la nuntă, cum se obișnuiește, ci a uitat și de aruncatul buchetului de mireasă, obicei pe care voia să-l facă, cel puțin pentru amuzament.

'M-am luat cu distracția și am uitat să arunc buchetul…', a scris Gina Pistol, recent, pe pagina ei personală de Instagram.

Gina Pistol nu a vrut să respecte tradiția 'furatul miresei de la nuntă'

Ei bine, Gina Pistol a fost încă de la început reținută a respecta tradițiile care se fac în mod normal la nunți. Frumoasa prezentatoare TV a spus chiar înainte de nuntă că nu are de gând să se lase furată de la nunta cu Smiley, așa cum se obișnuiește, explicând că nu vrea să piardă nici măcar un moment de la frumoasa petrecere. De asemenea, voia totuși să arunce buchetul pentru a vedea, conform obiceiului, cine este următoarea care se mărită, fiind un moment amuzant, însă așa cum a spus mai sus, petrecerea a fost în toi și a uitat efectiv de buchetul de mireasă.

O să am două rochii. Am văzut una, aștept să fie gata. O să cânte toată lumea, inclusiv eu. Abia aștept să fredonez „Se mărită Gina mea. Noi nu suntem pe tradițional. Nu (se fură mireasa). Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni. O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră. Ca să mă duc să ce? Nu vreau’, a afirmat fosta prezentatoare, înainte de nuntă cu câteva zile.

Ce nume va avea Gina Pistol în buletin după ce s-a căsătorit cu Smiley

Gina Pistol nu a renunțat la numele ei de familie sâmbătă, 27 mai, atunci când s-a căsătorit atât civil, cât și religios cu soțul ei, Smiley. Frumoasa soție a lui Smiley este cunoscută de ani de zile drept una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, astfel că numele ei este destul de des zărit pe micile ecrane sau în lumea mondenă, fiind știută de toată lumea drept Gina Pistol. Prin urmare, acum are în buletin și numele ei de familie, dar și pe al îndrăgitului artist. Mai concret: Georgeta Pistol Maria.

Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a zis că e de bine. Da de ce să nu fie bine, am păstrat și numele meu’, a spus Gina Pistol, în timpul interviului acordat jurnaliștilor invitați.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton