Gina Pistol, despre cum arată Delia: "E femeia așa, cărnoasă. Eu aș vrea să fiu mai..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a declarat Gina Pistol despre fizicul Deliei. După ce a luat o pauză de la cariera în televiziune, pentru a avea grijă de fiica ei și a lui Smiley, Gina Pistol a abordat un stil de viață sănătos, e atentă la alimentație și face antrenamente la sală. Într-o discuție cu fanii pe Instagram, Gina Pistol nu a ezitat să spună ce părere are despre fizicul Deliei, sau al Innei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce a declarat Gina Pistol despre fizicul Deliei. Gina Pistol, 42 de ani, soția lui Smiley, se află într-o pauză prelungită, de la cariera ei în televiziune, așa că are mai mult timp să se focuseze pe familie, dar și pe ea însăși. Vedeta se bucură de prețiosul timp liber, dedicându-se unui stil de viață sănătos. Soția lui Smiley a început să fie mai atentă la alimentație și să meargă la sală. Gina Pistol a mărturisit fanilor, într-un clip pe InstaStory, că le adoră pe Inna și pe Delia, pe care le consideră două dintre cele mai frumoase femei din showbiz.

c2g9njgzngm1ythimzdinzm2nzy3mmmymza0zmywmmq0y2i.thumb_c2g9njgzngm1ythimzdinzm2nzy3mmmymza0zmywmmq0y2i.thumb_

Ce a declarat Gina Pistol despre fizicul Deliei

Gina Pistol a revenit la un stil de viață sănătos. Soția lui Smiley a început să mănânce sănătos și să facă mișcare. Într-o conversație cu fanii, pe InstaStory, vedeta a mărturisit că le admiră pe Inna și pe Delia, pentru fizicul lor, considerând că cele două vedete au un corp de invidiat.

Citește și: Cine este ispita Lavinia Mariș de la Insula Iubirii. A avut o copilărie traumatizantă care i-a lăsat sechele

Citește și: Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu, după 2 ani de relație. Momentul a avut loc pe scenă, în fața spectatorilor: „Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi'

Citește și: George Burcea a fost bătut de o femeie, în plină stradă: „L-a atacat. A început să-i dea în cap cu…'. Motivul este halucinant

Citește și: Vica Blochina, totul despre operația la stomac. Cât a costat-o, cât a slăbit și cum decurge recuperarea: „Nu l-am tăiat, l-am pliat. Nu ai semne pe burtă și nici nu te doare' / EXCLUSIV

„Între timp am intrat pe Instagram la noutăți și mi-a apărut ultima postare a INNEI. Mă gândeam că mai bag o gură de apă și să mă duc să fac un antrenament.

„Și că tot vorbim despre femei mișto, acum, na sunt femeie măritată și nu pot să vorbesc despre bărbați mișto, în afară de bărbatul meu, nu există altul. Bă, îmi place foarte mult, deși eu aș vrea să fiu mai slabă, așa băț, îmi place foarte mult cum arată Delia, frate. E femeia așa cărnoasă așa, nu știu. Mie îmi place mult de tot cum arată Delia, mai sunt și alte femei', a spus Gina Pistol la secțiunea de InstaStory.

Ce intervenții estetice are Delia

Delia, 41 de ani, este o artistă extrem de apreciată, având o carieră longegivă, datorită vocii puternice și a creativității, ce o caracterizează. Artista a vorbit sincer despre intervențiile estetice pe care și le-a fîcut de-a lungul timpului și a recunoscut că și-a diminuat ridurile cu botox și că și-a mărit buzele cu acid hialuronic.

Mi-e botoxul mi se pare… decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema. Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie. N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat. Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști', a declarat Delia pe contul ei personal de TikTok.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton