Gina Pistol, gest "obraznic" în public! A fost fotografiată fără să știe, iar imaginile au ajuns pe Internet! Cum a reacționat Smiley

 Lupescu Anca
.

Gina Pistol și Smiley au fost foarte discreți cu relația lor, iar până în urmă cu puțin timp, cei doi nu se afișau împreună. Nu demult, cei doi au început să își facă relația publică și să împărtășească pe internet fotografii cu cei doi. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La ziua lui Jo, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, care au ieșit la iveală abia acum. În imagine se vede cum Gina îl apucă de fund pe iubitul ei, spre amuzamentul sărbătoritei, care i-a fotografiat și a postat poza pe Instagram. 

Gina a distribuit și ea fotografia, amuzată de faptul că a fost „prinsă'. 

Deși formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul, prezentatoarea TV a început să ofere detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Smiley. 

Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!', a declarat Gina. 

Cât timp a fost plecată la filmări pentru Asia Express, Gina i-a dus dorul iubitului ei 

„Nu e ușor deloc! Îi înțeleg acum pe oamenii care sunt plecați departe de casă și simt acel dor care îi macină. L-am simțit și eu. Deși mie îmi place să călătoresc și sunt o fire mai independentă, de data aceasta am resimțit mai mult ca oricând dorul de casă și de cei dragi. Nu am stat niciodată atât de mult plecată de acasă, așa cum stăm în fiecare sezon de Asia Express.', a mărturisit Gina pentru VIVA!

 „Sufletele care nu se simt se uită. Poți sta departe de omul drag, dar să fii cu sufletul lângă el, sau poți să fii aproape de cineva într-o relație, dar cu toate astea să fii foarte departe.', a mai declarat Gina.

„Faptul că noi am ales de la început să nu ne expunem și să nu vorbim despre noi doi nu înseamnă că am întâmpinat obstacole. A fost alegerea noastră, noi ne trăim relația departe de ochii lumii. Noi ne afișăm, doar că nu o facem prin fața blițurilor…Nu ne ascundem!', a mai adăugat Gina.

Gina-pistolGina-pistol

Întrebată dacă Smiley este bărbatul ideal, pe care l-a așteptat dintotdeauna, Gina a declarat că preferă să păstreze pentru ea această informație. „Nu există om perfect sau relație perfectă. Cuvântul în sine este relativ și diferit pentru toată lumea. Există relații care ne învață ceva, relații care ne ajută să descoperim ceva în noi, să evoluăm. Dacă ai ochii și mintea deschise poți păstra ceva din orice experiență pe care ai avut-o (…)', a declarat iubita lui Smiley.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton