Cine este Maria Barbu de la Chefi la cuțite. Povestea ei de viață a făcut-o să plângă pe Gina Pistol: „O lună am stat în spital cu el”

.

Cine este Maria Barbu de la Chefi la cuțite. A început prima ediție a sezonului Chefi la cuțite, iar telespectatorii au avut parte de un moment emoționant din partea unei concurente. Maria Barbu are o poveste de viață impresionantă. Tânăra a fost alături de iubitul ei care a suferit un accident de motocicletă, în urma căreia a rămas paralizat. Maria Barbu i-a stat alături partenerului în toate momentele grele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Maria Barbu de la Chefi la cuțite. Maria Barbu și-a descoperit pasiunea pentru gătit după ce iubitul ei a suferit un accident de motocicletă. Acesta a fost internat în spital o lună, iar cinci zile a fost în comă. În prezent, tânărul se află în scaun cu rotile, iar Maria Barbu i-a fost alături, cei doi demonstrând că dragostea lor e foarte puternică.

maria barbmaria barb

În vârstă de 28 de ani, Maria Barbu a demonstrat că iubirea poate trece peste orice situație dificilă. Deși viața iubitului ei s-a schimbat radical, concurenta de la Chefi la cuțite a fost alături de el și îl iubește necondiționat. Maria Baru i-a impresionat pe cei trei chefi cu povestea ei.

Citește și: Noi reguli pentru jurații de la Chefi la Cuțite, sezonul 11. Cum se vor desfășura luptele pentru amulete: „Va fi dezastru'

Citește și:Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 11, și în ce zile se difuzează la Antena 1

Citește și:Survivor România 2023. Războinicii au câștigat Jocul de comunicare și pe cel de recompense

Citește și:Fiica Elenei Gheorghe a fost suspectă de pneumonie: „Simptomele nu indicau asta'. Cum se simte Amelie acum

Cine este Maria Barbu de la Chefi la cuțite

Maria Barbu, în vârstă de 28 de ani a venit la Chefi la cuțite pentru a găti unul dintre preparatele sale preferate. Maria Barbu a venit însoțită de iubitul ei, care a supraviețuit unui accident de motocicletă. Tânăra a reușit să-i impresioneze cu povestea ei de viață atât pe cei trei chefi, cât și pe Gina Pistol, care s-a emoționant până la lacrimi. Maria Barbu a demonstrat că iubirea poate fi mult mai puternică decât orice situație dificilă. Deși iubitul ei a rămas paralizat într-un scaun cu rotile, Maria a fost alături de el și nu își vede viața fără el.

„M-am internat cu el, mi-am luat o saltea și am dormit lângă patul lui. Îl rugam noaptea să atârne mâna ca să îl pot ține de mână când doarme. O lună am stat în spital cu el, a fost casa mea acolo și nu regret nicio clipă treaba asta. Aș face-o la infinit. Nu mă văd fără el! (…) Am suferit foarte mult, 5 zile a stat în comă', a povestit tânăra.

Maria Barbu și-a descoperit pasiunea pentru gătit după ce iubitul său a suferit un accident grav

Maria Barbu a dezvăluit că pasiunea pentru gătit a descoperit-o după ce iubitul ei a suferit accidentul de motocicletă. Iubitul ei obișnuia să gătească, dar după tragedia suferită, Maria Barbu a învățat să gătească și a descoperit că îi place. Astfel, o bună prietenă i-a recomandat Mariei să participe la Chefi la cuțite, iar jurații au fost încântați de preparatul ei. Maria Barbu a primit două cuțite, de la Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Legătura mea cu gătitul are legătură cu accidentul lui. El gătea, dar când n-a mai putut el să gătească am început să gătesc eu, că eram doar noi. Și o prietenă mi-a zis la un moment dat să mă duc la Chefi la cuțite', a mai spus Maria Barbu.

Iubitul Mariei Barbu plănuia să-și ceară iubita în căsătorie

Iubitul Mariei Barbu a povestit că înainte de accidentul suferi plănuia să o ceară în căsătorie pe partenera sa. Din păcate, a avut loc evenimentul nefericit iar în prezent, cei doi nu sunt logodiți.

Chiar și așa, concurenta de la Chefi la cuțite susține că relația lor este perfectă și sunt foarte fericiți împreună. Au reușit să treacă împreună peste situațiile dificile. Gina Pistol s-a emoționant și nu s-a putut abține în fața camerelor de filmat și a lăcrimat.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton