"Tata m-a dus la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea. M-am simțit singură, a nimănui. O singură palmă mi-a dat mama". Gina Pistol, mărturisiri în lacrimi, despre coșmarul trăit după divorțul părinților

 Radulescu Ruxandra
.

Gina Pistol, mărturisiri în lacrimi, despre coșmarul trăit după divorțul părinților. Gina Pistol a făcut dezvăluiri copleșitoare despre perioada în care părinții ei au divorțat și s-au judecat pentru custodia ei. Gina Pistol și-a amintit că a fost lăsată în grija unei persoane care a fost agresivă față de ea și s-a simțit complet abandonată de părinții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol, mărturisiri în lacrimi, despre coșmarul trăit după divorțul părinților. Gina Pistol are, în prezent, o familie superbă alături de soțul ei, Smiley, și fiica lor Josephine. Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite a avut parte, însă, de o copilărie marcată de divorțul părinților, moment în care ea a fost lăsată în grija unei femei care a agresat-o fizic. Gina Pistol nu și-a putut conține lacrimile, când a vorbit, pentru prima dată, despre acest subiect, în podcastul lui Mihai Morar.

gina-pistol-si-a-iesit-din-fire-din-cauza-unei-femeigina-pistol-si-a-iesit-din-fire-din-cauza-unei-femei

Gina Pistol, mărturisiri în lacrimi, despre coșmarul trăit după divorțul părinților

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi, când și-a reamintit momentele prin care a trecut în copilărie, după divorțul părinților ei. Vedeta a mărturisit că a rămas traumatizată de faptul că a fost lăsată în grija unei femei, care a avut un comportament agresiv față ea.

M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când (oftează)… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.

Citește și: Gina Pistol e dispusă să revină la Antena 1 de anul viitor: „Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce’ / Acum, emisiunile Chefi la Cuțite și America Express sunt prezentate de Irina Fodor

Citește și: Cum a fost ajutată Theo Rose de Smiley și Gina Pistol, după ce a devenit mamă: „A fost foarte bun cu mine. M-au sfătuit…’

Citește și: În ce relații au rămas Deea Maxer și Dinu Maxer, la șase luni de la divorț: „Copiii sunt sub tutelă comună. Ne-am întâlnit la un botez și…”

Citește și: Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, și-au botezat fiica: „Cea mai emoționantă zi din viața mea'. Imagini din biserică și de la petrecere

Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului: «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment', a spus Gina Pistol, în podcast-ul lui Mihai Morar.

Motivul pentru care Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley

Gina Pistol și Smiley au devenit soț și soție în aprilie, anul acesta, după o poveste de dragoste de șase ani, în acre au devenit și părinții unei fiice superbe, pe nume Josephine. Gina a dezvăluit că nu i-a ost ușor să se obișnuiască cu stilul de viață al lui Smiley, care era adesea plecat de acasă, la concerte. Frumoasa vedetă a mărturisit că a vrut, la un moment dat, să se despartă de Smiley, dar a decis să aibă răbdare cu partenerul ei.

Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, tocmai pentru că trebuie să ai multă răbdare cu Andrei. Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea doar învață să ai răbdare. Iar acum când mă uit la fiica mea, când o iau în brațe și mă uit în ochii ei înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică așa… să nu zic nebună‘, a declarat soția lui Smiley, potrivit Cancan.ro.

FOTO: Facebook Instagram YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton