Gina Pistol, despre lupta ei cu anxietatea: "Am avut atacuri de panică. Că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că erau supărată cu al meu, că aveam o suferință, eu atunci când intram în platou trebuia să fiu perfectă"

 Radulescu Ruxandra
.

Gina Pistol a suferit în tăcere, pe vremea când era prezentatoare TV. Gina Pistol a trecut prin multe momente dificile de-a lungul carierei. Vedeta și-a deschis sufletul cu privire la perioada când era prezentatoare și se lupta cu probleme de sănătate sau personale cu care se confrunta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La TV, Gina Pistol a avut dintotdeauna o prezență impecabilă și s-a afișat cu zâmbetul pe buze. Publicul nici nu-și închipuia că erau momente în care vedeta se confrunta cu probleme de sănătate sau personale. Gina Pistol a mărturisit că atât timp cât s-a aflat în lumina reflectoarelor a fost nevoită să-și ignore emoțiile și suferința, pentru a-și putea face treaba.

gina-pistol-vacantagina-pistol-vacanta

Gina Pistol, mărturisiri tulburătoare despre lupta ei cu anxietatea

Gina Pistol a dat dintotdeauna dovadă de profesionalism cât timp a fost prezentă pe micile ecrane. Acest lucru însă a costat-o destul mult în plan emoțional și s-a răsfrât și asupra sănătății ei. Gina Pistol a mărturisit în podcastul lui Damian Drăghici că a avut atacuri de panică, în perioada când apărea la TV și după ce s-a retras a cerut ajutorul unui terapeut.

„Da (nr. a avut anxietate). Am avut și atacuri de panică. Nu știam ce sunt alea, dar le-am avut. Le-am avut și le fac pe fond de oboseală. Eu reacționez atunci când foarte mulți oameni vin despre mine și îmi spun foarte multe lucruri. Nu pot să fac față dacă sunt foarte mulți factori din ăștia perturbatori, externi, mă dau de pământ. Eu în anii în care am prezentat cele două proiecte, care de altfel au fost perioade extraordinare din viața mea, eu cam 4-5 luni din an, nu îmi aparținea.

Că eram supărată, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că erau supărată cu al meu, că aveam o suferință, eu atunci când intram în platou trebuia să fiu perfectă. E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți. Acum fac terapie ca să înțeleg. Toate stările mele pe care nu mi le-am dat voie să le trăiesc la momentele respective, acum încep să le îmbrățișez pe toate. Am muncit al naibii de mult. Au fost multe zile de sărbătoare sau duminici când trebuia să prezint ceva. Am dat timp din viața mea, pe care nu mi-l dă nimeni înapoi. ', a mărturisit Gina Pistol, la podcastul lui Damian Drăghici.

Gina Pistol e dispusă să revină la Antena 1 de anul viitor

Gina Pistol e dispusă să revină în televiziune de la începutul anului viitor sau din primăvară, în eventualitatea în care rezonează cu ofertele pe care le primește. Chiar și așa, prezentatoarea TV nu-și face planuri în avans, susținând că deciziile ei pot fi influențate și de starea pe care o va avea la vremea respectivă.

„Munca în televiziune e ceva care ocupă un loc special în sufletul meu. E ceva aparte, ce-mi place să fac cu drag și dacă vor exista noi propuneri, fie de la 1 ianuarie 2024 sau de la 15 mai 2024, le voi lua cu multă atenție în considerare. Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce.

Va trebui să avem răbdare, să constatăm dacă vor mai exista propuneri, dacă voi mai primi propuneri de colaborare și dacă eu voi avea energia necesară ca să mă apuc de ele și să le duc până la capăt. Vom vedea ce-mi rezerva viitorul, fiindcă nu e bine să-ți faci planuri înainte de vreme!’, a spus soția lui Smiley, potrivit Cancan.ro.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton