Gina Pistol nu mai urmărește Chefi la cuțite: "Mă doare, mă răscolește". Ce spune despre plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Antena 1

 Dumitrache Laura
.

Gina Pistol a decis anul acesta să se retragă din televiziune, cel puțin, pentru o perioadă. Vedeta a devenit mamă în urmă cu doi ani, iar acest lucru a determinat-o să se dedice în totalitate familiei sale. Recent, soția lui Smiley a dezvăluit că nu mai urmărește Chefi la cuțite și America Express, emisiuni pe care le-a prezentat ani de zile. De asemenea, a vorbit și despre plecarea surprinzătoare a celor trei chefi, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, de la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. De mai bine de doi ani, viața acesteia s-a schimbat radical, după ce a devenit mamă și soție. Gina Pistol formează un cuplu cu Smiley, iar anul acesta și-au unit destinele după șase ani de relație.

gina-pistol-chefi-la-cutite-demisie-chefigina-pistol-chefi-la-cutite-demisie-chefi

Invitată în podcastul moderat de Damian Drăghici, Gina Pistol a făcut dezvăluiri emoționante despre cariera sa. Soția lui Smiley a recunoscut că nu mai urmărește Chefi la cuțite și America Express, după ce a decis să ia o pauză din televiziune. De asemenea, Gina a vorbit și despre plecarea chefilor Sorin Bontea,Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, de la Antena 1.

Citește și: Ce relație are Gina Pistol cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau…'. Divorțul lor a marcat-o și a fost nevoită să meargă la psiholog

Citește și:Codin Maticiuc ar fi ales-o pe Gina Pistol ca parteneră de viață, dacă nu o întâlnea pe Ana Pandeli: „Probabil că aș fi fost forțat de familie. Au iubit-o foarte mult ai mei'

Citește și:Bianca Tirsin, Miss Universe România 2020, s-a despărțit de fotbalistul Adrian Petre. Are un nou iubit, care locuiește în Dubai, și au postat primele imagini împreună

Citește și:Sora Ronei Hartner, despre ultimele clipe de viață ale regretatei artiste: „Fața ei era liniștită, a plecat cu zâmbetul pe buze. Am întrebat-o…'

Gina Pistol nu mai urmărește Chefi la cuțite

Gina Pistol se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete de la noi din țară. A prezentat ani de zile emisiunile Chefi la cuțite și America Express, de la Antena 1, iar anul acesta a anunțat că dorește să ia o pauză pentru a se dedica familiei sale. Gina Pistol formează un cuplu cu Smiley, iar împreună au o fiică, pe Josephine, în vârstă de doi ani. În luna iunie a acestui an, Gina Pistol a avut ultima apariție la Chefi la cutite, în calitate de prezentator. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, vedeta a recunoscut că după ce s-a retras din aceste proiecte nu s-a mai uitat la TV, la cele două emisiuni. Totodată, Gina Pistol a mărturisit că echipa îi lipsește foarte mult. Referitor la plecarea lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, Gina a mărturisit că nu știe prea multe.

„Mie îmi lipsește asta, mi-e dor de echipă. Cele două proiecte sunt două proiecte în care am investit destul de mult emoțional. Eu atunci când mă bag într-un proiect de nivelul ăsta nu mă bag ca să îl văd ca pe un business, din păcate.Că până la urmă toți avem facturi la sfârșitul lunii. Mă bag pentru că eu cred și vreau să fac tot ce stă în puterea mea ca să iasă bine. Și sunt două proiecte care îmi lipsesc. Dar eu am nevoie de mine să mă adun, și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie. Nu știu să zic mai multe despre plecarea băieților (n. red Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu)', a spus Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.

Gina Pistol: „Eu trebuie să fiu liberă, să cunosc oameni…”

Gina Pistol a decis să ia o pauză de la cariera sa și să se dedice în totalitate familiei sale. Fosta prezentatoare tv are o fiică în vârstă de doi ani și dorește să petreacă cât mai mult timp alături de ea. Deși nu mai urmărește Chefi la cuțite și America Express la tv, Gina Pistol urmărește paginile oficiale de socializare ale emisiunilor. Vedeta a mărturisit că se emoționează foarte mult atunci când își privește fosta echipă.

„Mă doare, nu pot să mă uit. Mă emoționează. Știi cum e, când crești ceva, o plantă, o uzi tu, pui îngrășământ, îi ștergi fiecare frunză, îi dai energie. E a ta, știi? Și pe urmă să o vezi așa, parcă… Închizi ochii și treci pe lângă, te doare. Și mă doare, că îmi lipsesc.Mie îmi place să merg, eu sunt un semn mutabil ca și horoscop, dacă mă închizi într-un birou m-ai omorât. Nu pot, eu trebuie să fiu liberă, să cunosc oameni, să văd locuri, să mă bucur vizual de tot felul de peisaje, eu omul ăsta sunt. Mă mai uit din când în când ce postează pe paginile de Instagram (n.red. – ale emisiunilor pe care le-a moderat), dar nu pot, mă doare, mă răscolește', a mai spus Gina Pistol.

Dacă pe plan profesional a luat o pauză, Gina Pistol se poate declara o femeie împlinită pe plan personal. Vedeta formează un cuplu cu Smiley, iar anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, într-un cadru de poveste. De asemenea, iubirea lor este una puternic, iar rodul dragostei lor este micuța Josephine.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton