Gina Pistol a semnat cu PRO TV și prezintă Masterchef, unde sunt jurați foștii ei colegi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: "Mi-a făcut bine pauza asta"

 Dumba Gabriela
.

După o perioadă de pauză, Gina Pistol revine la TV și a semnat cu concurența. Fosta vedetă Antena 1, gazdă a emisiunilor Asia Express și Chefi la cuțite, va prezenta la Pro TV show-ul culinar Mastechef, unde sunt jurați foștii ei colegi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Pro TV a dezvăluit marea surpriză a noului sezon Masterchef România. În emisiunea lui Cătălin Măruță, cei trei chefi au apărut însoțiți de nimeni alta decât Gina Pistol, fosta prezentatoare a emisiunilor Chefi la cuțite și Asia Express, la Antena 1. Soția lui Smiley mărturisise, în urmă cu ceva timp, că este pregătită să se întoarcă în televiziune și au apărut zvonuri încă de atunci vizavi de colaborarea ei cu Pro TV.

5b15b0342fbe15b15b0342fbe1

Gina Pistol prezintă Masterchef, la Pro TV, unde jurați sunt Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

PRO TV anunță startul filmărilor pentru cel de-al 9-lea sezon al celui mai așteptat show de cooking: MasterChef România. Formatul care a inspirat milioane de români îi provoacă pe bucătarii amatori să prindă gustul competiției și în această toamnă. Show-ul este prezentat de Gina Pistol.

„Bine v-am regăsit, simpaticilor! Vrem să vă mulțumim pentru toată căldura pe care ne-o oferiți și ne-ați oferit-o. Eu o să fiu liantul dintre jurați și concurenți. De îmbătrânit, nu a îmbătrânit nimeni. Toți trei chefii au o energie foarte faină, iar chimie dintre ei este de neegalat', a spus Gina Pistol astăzi, în emisiunea La Măruță.

Pasionată de gastronomie, Gina a avut șansa să trăiască pe pielea ei experiența MasterChef România, fiind concurentă în ediția „Proba celebrității'. Despre cum a primit provocarea de a fi gazda noului sezon, aceasta a spus:

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare.'

Prezentatoarea MasterChef România mai spune că revederea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o reîntâlnire cu prieteni apropiați.

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante', a spus Gina Pistol.

Citește și: Irina Columbeanu, la mănăstire alături de Alina și Ramona Gabor. Cum s-a fotografiat fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu alături de mătușile ei / Ce au făcut înainte de a vizita lăcașul

Citește și: Gabi Bădălău susține că nu este pregătit pentru o relație serioasă, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Azi ies cu cineva, mâine cu altcineva, nu vreau…’ / Adevărul despre Daria, femeia cu care s-a afișat

Citește și: De ce a divorțat, de fapt, Alex Velea de prima soție, Ana Maria Mircea. Artistul rupe tăcerea, la mai bine de 11 ani de la ruptură: „De-asta n-am făcut față. Probabil nici eu nu eram ce trebuia…'

Gina Pistol a revenit în televiziune după un an de când a părăsit Antena 1: „Mi-a făcut bine pauza asta”

În anul 2021, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima dată, iar atunci prioritățile ei s-au schimbat. Vedeta a decis, în primăvara lui 2023, să își lase cariera în plan secund și să se dedice în totalitate familiei sale.

Iată că, după un an de pauză, Gina Pistol consideră că micuța Josephine a mai crescut și își poate relua activitatea.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, în cadrul unui interviu, soția lui Smiley a anunțat că este pregătită să se întoarcă în televiziune. Totuși, atunci nu a dat indicii despre ce proiect este vorba, însă fanii au sperat să se alături celor trei chefi.

„Nu știu să vă zic. Eu acum sunt pregătită să mă întorc. Mai trebuie să merg puțin la sală și la solar! Sunt pregătită să mă întorc! Am decis, corpul mi-a spus că este timpul să iau o pauză și cumva uitându-mă la copil și la familia pe care abia o formam așa, am considerat că este mai bine să stau acasă. E mai bine și pentru mine și pentru noi trei și mi-a făcut bine pauza asta. Acum să vedem', a declarat Gina Pistol, potrivit Ciao.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton