Ce au făcut Gina Pistol și Smiley cu doar zece zile înainte de nuntă: "Am luat-o pe viitoarea mea nevastă și..."

 Radulescu Ruxandra
.

Gina Pistol și Smiley au plecat într-o vacanță romantică la Londra, înainte de nuntă. Gina Pistol și Smiley se vor căsători pe 27 mai, după șase ani de relație și o fiică adorabilă, pe nume Jacqueline. Pregătirile sunt în toi pentru marele eveniment și se pun la punct ultimele detalii, astfel încât totul să fie perfect. Viitori miri, Gina Pistol și Smiley, au luat o mică pauză de la toată agitația și au plecat într-o excursie romantică la Londra. Iată cum au petrecut cei doi în mica lor escapadă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce au făcut Gina Pistol și Smiley cu doar zece zile înainte de nuntă? Gina Pistol și Smiley au plecat într-o într-o excursie romantică la Londra. Nunta anului dintre Gina Pistol și Smiley se anunță a fi unul dintre cele mai așteptate și mediatizate evenimente ale anului. După șase ani de iubire, timp în care au devenit o adevărată familia odată cu venirea pe lumea a fiicei lor, Jacqueline, Gina Pistol și Smiley vor deveni soț și soție. Gina și-a pregătit deja două ținute pentru ceremonia ce va avea loc pe 27 mai, lista de invitați e gata, meniul a fost stabilit, iar acum e momentul pentru viitorii miri să ia o pauză. Gina Pistol și Smiley au fugit, precum doi îndrăgostiți, într-o escapadă romantică la Londra. Smiley a postat un fimuleț în care a arătat atât camera de hotel unde s-a cazat împreună cu Gina, precum și alte momente frumoase din excursia lor.

screenshot-2023-05-17-113124screenshot-2023-05-17-113124

Ce au făcut Gina Pistol și Smiley cu doar zece zile înainte de nuntă? Au plecat într-o într-o excursie romantică la Londra

Gina Pistol și Smiley sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă, dar organizarea merge conform planului, așa și-a permis să fugă la Londra, pentru a se relaxa, înainte de marele eveniment.

Citește și: Cum va arăta costumul de mire al lui Smiley, la nunta cu Gina Pistol: 'Nu va epata. Bijuteria este mireasa. Va fi ceva special oricum… '

Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Gina Pistol de la Smiley: 'Este făcut special pentru ea. Ceva de nivel mondial…'

Citește și: Reacția lui Mihai Albu după ce a aflat că Iulia Albu pleacă la America Express cu iubitul: „Dacă fiica mea va rămâne singură…'

Am obosit de la atâtea pregătiri de nuntă, așa că am luat-o pe viitoarea mea nevastă și am plecat un pic la Londra, ca să mai schimbăm puțin atmosfera. Am împachetat light, am și înfășurat bagajele și ne-am luat zborul. Londra ne-a întâmpinat cu căldură la propriu, soare și voie bună. Ne-am cazat undeva în Shoreditch, aproape de studio într-o cameră destul de spațioasă după standardele londoneze și am plecat repede la masă, că nu mâncaserăm nimic toată ziua. Am mâncat foarte bine împreună cu prietenii noștri. Evident, eu am mâncat doar salată, că trebuie să încap în costumul de ginere, apoi am mers cu metroul până la Piccadilly Circus, să ne plimbăm un pic', a povestit Smiley, într-un videoclip postat pe TikTok.

Ce se va întâmpla la nunta Ginei Pistol cu Smiley

Gina Pistol și Smiley se vor căsători pe 27 mai, iar prezentatoarea a oferit detalii despre ce se va întâmpla la mult-așteptatul eveniment. Gina Pistol a declarat că nu vrea să respecte obiceiul furatului miresei, deoarece nu vrea să piardă niciun moment din nuntă.

O să am două rochii. Am văzut una, aștept să fie gata. O să cânte toată lumea, inclusiv eu. Abia aștept să fredonez „Se mărită Gina mea. Noi nu suntem pe tradițional. Nu (se fură mireasa). Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni. O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră. Ca să mă duc să ce? Nu vreau’, a afirmat fosta prezentatoare.

„Să te duci într-un club sau la Arcul de Triumf’, a glumit Smiley.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton