Gina Pistol și Smiley, tablou de familie alături de părinții artistului. Cei patru se afișează foarte rar împreună: „Familia Maria”

 Calin Maria Bianca
.

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și postează des fotografii împreună, cât și alături de superba lor fiică, Jospehine. Ei bine însă, recent și-au surprins fanii cu o un portret de familie alături de părinții artistului. Foarte rar a fost văzută Gina Pistol în compania socrilor, astfel că fanii nu au putut să nu reacționeze!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Smiley și Gina Pistol și-au luat fiica și s-au bucurat de o vacanță pe cinste în Toscana, însă întorși de pe meleagurile Italiei, artistul și îndrăgita prezentatoare TV nu au uitat de sărbătoriții familiei lor și le-au făcut fanilor o surpriză pe rețelele de socializare.

smiley 5smiley 5

Citește și: Părinții lui Smiley și-au cumpărat casă lângă cea a artistului și a Ginei Pistol: „A fost investiția lor. E o chestie la care am convenit împreună'

Citește și: Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Smiley: „N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac”

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii i-a propus Mariei să facă un copil împreună pentru a-i demonstra sentimentele sale: „Facem dragoste, ca să te asigur că eu vreau să am ceva serios cu tine. Rămâi însărcinată din prima, din Thailanda, frumos. Eu îmi asum…'

Citește și: Alain Delon a lăsat în urmă o avere de aproximativ 250 de milioane de euro. Ar fi dorit să-și dezmoștenească băieții, dar legea franceză nu i-a permis / Cum se împart banii între cei trei copii

Gina Pistol și Smiley, tablou de familie alături de părinții artistului

Smiley a distribyit pe 15 august o fotografie rară în care apare alături de părinții săi și totodată a transmis un mesaj de „La mulți ani' tuturor urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare.

„Indiferent dacă se zice la mulți ani' și azi sau doar pe 8 septembrie… noi vă dorim sănătate și o zi însorită! Fam. Maria', este mesajul transmis de Smiley.

Fanii au fost cu adevărat entuziasmați când i-au văzut pe toți patru cu zâmbetul pe buze, ca o familie demnă de invidiat. În imagine, Ioana Maria își îmbrățișează fiul și nora, în timp ce Ion Maria ține o mână pe spatele Ginei Pistol și zâmbește timid la cameră.

Ce relație are Gina Pistol cu socrii ei

Gina Pistol este destul de discretă cu viața ei personală și privată, astfel că nu dă prea multe detalii din casă. De altfel, nu a mai apărut într-o astfel de ipostază până acum, imaginile fiind destul de rare, însă e clar pentru fani că au o relație frumoasă. Zâmbetul este accesoriul perfect în portretul de familie postat recent de către Smiley, așa că fanii nu au putut să nu reacționeze.

'Un tablou de familie foarte frumos' / 'Ce frumoși!' / 'O familie superbă! Multă fericire', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea lui Smiley.

Deși sunt discreți cu viața de familie, reamintim că părinții lui Smiley și-au cumpărat casă lângă cea a artistului și a Ginei Pistol. Acum, prezentatoarea TV va avea parte de tot sprijinul socrilor, despre care a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă.

„Avem un program echilibrat. Avem timp să petrecem și împreună, separat sau toți trei și cu familia extinsă. Părinții mei sunt topiți, sunt fascinați de tot ce se întâmplă. În curând se vor muta mai aproape de noi. Casa a fost investiția lor. E o chestie la care am convenit împreună’, a susținut artistul, potrivit unica.ro, pe atunci.

Cu ce se ocupă părinții lui Smiley

Mulți s-au întrebat de-a lungul anilor cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Smiley. Ei bine, Ion Maria, tatăl lui Smiley, a fost pilot de avion în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Ulterior, a devenit director la o fabrică de pâine din Cernica. Ioana Maria, mama artistului, este contabilă, iar în tinerețe a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești. Mai mult, de ceva ani, mama lui Smiley a început să se ocupe de studioul fiului ei, dar și de casa de discuri HaHaHa Production, artistul fiind recunoscător pentru toate eforturile pe care ei le-au făcut pentru el de-a lungul anilor.

„Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formatia Simplu. Probabil că asta m-a și motivat. Fară să-și dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar și când și-au propus să mă descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei’, declara Smiley în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton