Gina Pistol și Smiley, videoclip emoționant cu momentele speciale de la nunta lor: ”Tu ești acasă pentru mine...”. Imagini de senzație în ipostaza de soț și soție

 Calin Maria Bianca
.

Imagini de senzație în ipostaza de soț și soție. Toată lumea știe faptul că Gina Pistol și Smiley au devenit, în mod oficial, soț și soție pe data de 27 mai anul acesta. S-au cununat civil, dar și religios, și au avut parte de una dintre cele mai frumoase și spectaculoase petreceri, unde au fost invitate numeroase nume mari din showbiz-ul românesc. Ei bine, la o lună distanță, cei doi au publicat un clip video special cu momente prețioase din ziua celui mai frumos eveniment, iar pe această cale au povestit despre începutul relației lor, dar totodată și-au făcut și o serie de declarații de dragoste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce-i drept, nu doar noi spunem că a fost o nuntă foarte frumoasă și reușită, ci toți cei care au fost invitați pentru a fi alături de ei în cea mai specială zi din viața lor de cuplu, de după nașterea fiicei lor adorabile, micuța Josephine. A fost o nuntă simplă, dar plină de rafinament și eleganță, exact pe stilul lor, mirii fiind atenți la fiecare detaliu. Totuși, cei mai importanți au fost ei, așa că au trăit intens fiecare clipă, iar acest lucru se poate vedea în clipul video postat recent de artist.

smiley9-4-3smiley9-4-3

Citește și: Cum i-au ales Gina Pistol și Smiley numele fiicei lor, Josephine: „Când ne-am gândit, ne-am pus problema ce…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a ales Gina Pistol să poarte un inel cu piatră roșie în ziua nunții cu Smiley: 'Este o piatră a pasiunii și…'

Citește și: Cum a ajuns Bianca Drăgușanu să deschidă proces Poliției. Vedeta susține că a fost sancționată, fără să încalce legea

Citește și: „Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică”. Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația dintre Alexandru Papadopol și logodnicul ei, Cristi Pitulice

Gina Pistol și Smiley, videoclip emoționant cu momentele speciale de la nunta lor

Gina Pistol și Smiley au avut cu adevărat o nuntă atipică, despre care s-a vorbit mult timp, asta fiindcă a cucerit toate gusturile, însă nici clipul video cu cele mai special momente nu este unul clasic, cum se poartă la nunți în general. Artistul și frumoasa lui soție au decis ca cele mai speciale momente din ziua nunții lor să le integreze într-un videoclip, însă pe fundal să fie ei, povestind succint începutul relației, iar mai apoi câteva declarații de dragoste, dar și sunete memorabile de la nuntă, precum discursul de la final al unuia dintre preoți.

„Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul. Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie', a declarat cântărețul.

În continuare, Gina Pistol nu a putut să își stăpânească emoțiile, astfel că printre lacrimi, după cum se simte în vocea sa, frumoasa prezentatoare TV i-a mărturisit soțului ei cât de important este pentru ea, dar și faptul că a așteptat toată viața ei de până acum să trăiască o asemenea poveste de dragoste și să aibă o familie atât de frumoasă. De asemenea, a explicat cât de mult se potrivesc, deși sunt diferiți din multe puncte de vedere, el completând-o perfect și invers.

„E ceva ce parcă am așteptat toată viața. În momentele mele când aveam câte o discuție cu Dumnezeu îi ceream doar să-mi trimită pe cineva în viața mea care să fie ca mine, să fie un om bun, simplu. Deși este opusul meu, că el mă echilibrează și este mai calm când eu sunt vulcanică, când nu sunt cu picioarele pe pământ, când sunt cu capul în nori, este fix echilibrul meu și rădăcina mea', a precizat prezentatoarea de la Chefi la cuțite.

Gina Pistol și Smiley, declarații de dragoste neașteptate la o lună după nuntă

Cei doi îndrăgostiți nu s-au oprit aici și au continuat cu o serie de declarații de dragoste sub formă de mulțumiri. Fiecare dintre ei a ținut să-i mulțumească celuilalt pentru iubire, frumoasa familie pe care o au, dar și pentru că s-au întâlnit într-o lume atât de mare. Smiley nu a uitat de asemenea să-i mulțumească pentru că-i este soție, dar și pentru că l-a făcut tată.

„Gina, îți mulțumesc că ai apărut în viața mea și că m-ai învățat să-mi creez o familie, că mă iubești. Îți mulțumesc că m-ai făcut tată, îți mulțumesc că ai ales să fii soția mea', i-a spus artistul prezentatoarei de la Chefi la cuțite.

Nici Gina Pistol nu a uitat să-i facă o declarație de dragoste specială în momentul în care el i-a mulțumit pentru că există în viața lui, astfel că, frumoasa prezentatoare TV a rezumat totul în doar câteva replici, printre emoțiile pe care clar le avea și care se simțeau din tonul vocii ei.

„Îți mulțumesc că mă iubești atunci când eu mă iubesc mai puțin și îți mulțumesc că tu ești acasă pentru mine', i-a mărturisit ea artistului.

Videoclipul a ajuns imediat viral pe rețelele de socializare, atât pe Instagram, cât și pe TikTok, astfel că fanii nu au putut să nu-i dea play, iar mai apoi să lase câte un mesaj frumos pentru cei doi îndrăgostiți, dar și numeroase felicitări pentru ceea ce au creat împreună.

Sursă foto: Facebook / TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton