"Da, plănuim să facem nunta". Gina Pistol și Smiley se pregătesc de căsătorie. Ce spune prezentatoarea TV despre rochia de mireasă

 Radulescu Ruxandra
.

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de căsătorie. Cuplul Gina Pistol – Smiley este unul dintre cel mai apreciat din showbiz-ul românesc. Cei doi au devenit părinții unei fetițe adorabile, pe nume Jaqueline, și multă lume se întreabă când anume vor face și nunta. Gina Pistol a oferit detaliile pe care fanii le așteaptă de multă vreme, în ceea ce privește nunta cu Smiley.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de căsătorie. Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de șapte ani de zile, cei doi fiind și părinții unei fetițe în vârstă de doi ani, pe nume Jaqueline. Chiar dacă nu s-au căsătorit, Gina și Smiley formează deja o familie frumoasă. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a declarat că ea și Smiley au planuri serioase în ceea ce privește nunta. Iată detaliile oferite de Gina Pistol cu privire la marele eveniment.

download-7download-7

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de căsătorie

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de căsătorie. Gina Pistol și Smiley au o relație frumoasă care durează de șapte ani. Chiar dacă la început nimeni nu se gândea că idila lor se va transforma în ceva serios, iată că cei doi au devenit, între timp, părinții unei fetițe, iar acum se pregătesc să facă și nunta. Gina Pistol a mărturisit că amândoi plănuiesc marele eveniment, însă mare obstacol este lipsa timpului.

Citește și: De ce nu au dat Smiley, Andreea Esca și Shelly casting pentru „Ramon', filmul lansat de Pavel Bartoș. Ce roluri joacă în peliculă: „Partea cea mai grea a fost…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți: „Cel mai bun exercițiu'

'Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă și nici nu știu cum vom face cu timpul. Deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea', a spus Gina Pistol pentru Spynews.ro.

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a moștenit pasiunea pentru muzică a artistului

Gina Pistol a dat naștere, în urmă cu doi ani, unei fetițe, astfel că Smiley a devenit tătic, pentru prima oară. Venirea pe lumea a fiicei lor a adus foarte multă bucurie cuplului de vedete, Smiley fiind topit după micuța Jaqueline, care a moștenit pasiunea pentru muzică a tatălui.

'Crește de la o zi la alta, e un copil foarte simpatic, e foarte funny, iubește muzica, îi place să danseze, acum e în perioada balet, ascultă Ceaikovski, dansează de dimineața și până seara și ascultă muzica lui Andrei. Zice câteva cuvinte, nu le leagă, dar zice câteva cuvinte', a mai zis Gina Pistol.

Gina Pistol, despre începuturile relației cu Smiley

Gina Pistol și Smiley s-au cunoscut în urmă cu șapte ani. Gina Pistol a mărturisit că partenerul ei de viață este ceva mai introvertit și nu lasă pe oricine să intre în viața sa. Prezentatoarea și-a dat seama că se completează reciproc, după cum a declarat în urmă cu ceva vreme.

Legenda spune că noi încă ne întrebăm de când suntem împreună. Mi-a luat ceva timp. M-a atacat psihologic Andrei în primul an de relație. Am o parte întunecată, mă sperii eu de mine. Andrei este un om foarte mișto, dar e introvertit, foarte greu te lasă să intre în sufletul lui. Dumnezeu l-a trimis ca să mă învețe lecția răbdării', a spus Gina Pistol în podcastul lui Horia Brenciu, „Lucruri simple'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton