Cum se menține în formă Giulia Anghelescu, la 38 de ani: "Eu sunt la o dietă veșnică" / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

La 38 de ani, Giulia Anghelescu arată impecabil, dar pentru asta depune niște eforturi. Mamă a doi copii, artista are un trup de invidiat, dar o ajută mult faptul că are o alimentație corectă. Artista, care a fost mai low profile în ultima vreme, ne-a vorbit recent despre familie, carieră, planurile de viitor și, nu în ultimul rând, ne-a dezvăluit secretul unui trup de fotomodel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

O vreme, Giulia Anghelescu a lăsat cariera pe locul doi pentru a se dedica rolului de mamă și soție. Artista nu a neglijat însă complet muzica și este pe cale să lanseze o piesă nouă curând. Mai mult, Giulia arată impecabil la 38 de ani, afișând o siluetă de invidiat, pentru care, spune ea, nu e de ajuns moștenirea genetică. Iată cum reușește artista să arate atât de bine și cum se desfășoară viața ei de artistă și mamă cu normă întreagă!

326425865_1320262085203528_1921142282183621066_n326425865_1320262085203528_1921142282183621066_n

Citește și: Ce a determinat-o pe Giulia Anghelescu să se întoarcă în domeniul muzical: 'M-am lăsat dusă de val și…'

Citește și: Giulia Anghelescu vorbește despre despărțirea de Vlad Huidu, la începutul relației: „A fost perioada de doliu”

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Elena Gheorghe și cum se simte acum: „Două săptămâni nu m-am putut da jos din pat. A fost greu și dureros' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a ales Tudor Chirilă să se implice în viața socială și politică și ce spune despre mutarea în altă țară: „Nu vrem să credem că România merită destinul ăsta trist în care…' / EXCLUSIV

Giulia Anghelescu deține o bijuterie prețioasă. De la cine este primită

Giulia Anghelescu este o persoană rară la evenimentele mondene, însă, dacă tot am prins-o la lansarea unei colecții de bijuterii, am profitat de ocazie. Ne-a impresionat cu ținuta ei, care îi flata trupul, așadar am vrut să știm totul despre cum se menține în formă, dar și noutățile din viața ei.

Ce mai faci Giulia? Mă bucur să te revăd!

Am ieșit în oraș. Mulțumesc bine!

Ai o energie bună și un tonus bun. De unde te încarci tu cu energie pozitivă?

De la copii. Am 'suplimentele mele' acasă. Nu stau locului. Și, indiferent de situație, oricum, tot timpul încerc să găsesc ceva ceva, care să mă încarce cu o energie bună.

Ești o femeie cochetă. Văd că porți bijuterii. Ai multe bijuterii?

Îmi plac mult bijuteriile și am destul de multe., dar în proporție de 99% dintre ele toate au o valoare sentimentală. Adică, nu sunt vreo mare pasionată de bijuterii, să mă duc să îmi cumpăr în neștire, în schimb, pe cele pe care le am le prețuiesc enorm.

Și, care este cea mai importantă dintre ele?

Cea mai importantă este un inel pe care mi l-a dăruit soțul meu, înainte de inelul de logodnă. E foarte special acel inel pentru mine.

Giulia Anghelescu: 'Eu sunt la o dietă veșnică'

Copiii tăi cum sunt?

Sunt acasă, momentan. Sunt nerăbdători să vină vacanța mare și sunt pe ultima sută de metri cu școala, nici nu știu când a trecut anul acesta. Dar uite că a trecut cu bine.

În ultimii ani te-ai dedicat foarte mult familiei, rolului de mămică. Se poate spune că ai lăsat muzica pe locul doi?

Nu neapărat. Dar am lansat o piesă în ianuarie și urmează încă una cât de curând. Într-adevăr am avut pauze și este normal să existe pauze, din punctul meu de vedere, atâta timp cât prioritățile din viața noastră se schimbă. Și, atunci, a fost într-adevăr, a mai trecut pe locul doi cariera, dar, din când în când mai facem și lucruri pentru sufletul nostru, care să ne facă pe noi să ne simțim bine.

În general, femeile vor să arate bine. Tu ce faci să te menții? Te abții de la ceva? Ții diete?

Ba da, mă abțin. Eu sunt la o dietă veșnică, dar nu pentru că aș avea probleme cu kilogramele. Este vorba de o alimentație corectă și echilibrată și, acolo e secretul meu. Plus o genă foarte bună, clar. Plus, mult sport. Mă ajută sportul, din toate punctele de vedere.

Giulia Anghelescu: 'Noi nu ne plănuim niciodată'

Vorbeai de vacanță. O să plecați pe undeva? Ați făcut vreun plan?

Deocamdată, nu. Dar, doar pentru că noi nu ne plănuim niciodată, dar sunt absolut convinsă că o să plecăm și vara aceasta. Așteptăm cu mare nerăbdare.

Nu cred că mai mergem în Grecia, pentru că am mai mers în ultimii doi ani, dar ne dorim să ajungem ori în Spania, ori în Italia.

Unde te-ai simțit cel mai bine?

Cred că pot să spun că în Greccia, în Zakinthos, pentru că am fost de două ori și deja, e ca acasă acolo. E o destinație pe care noi o iubim foarte mult.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton