Giulia Anghelescu, rol principal în filmul Noaptea lui Vlad. Joacă alături de Monica Bîrlădeanu și George Burcea: „Îmi doream o nouă provocare în acest domeniu"

 Tudorache Simona
.

Giulia Anghelescu joacă într-un film alături de George Burcea și Monica Bîrlădeanu. Vedeta îi dă viață în lungmetrajul Noaptea lui Vlad, Ralucăi, care este mama personajului principal. Artista vede în acest rol provocarea pe care o aștepta, asta după aventura de la America Express, unde a participat cu soțul ei, Vlad Huidu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Giulia Anghelescu și George Burcea fac echipă într-o nouă producție cinematografică. Fostul soț al Andreei Bălan îi dă viață domnitorului Alexandru Ioan Cuza, rol, jucat cândva de Florin Piersic.

giulia-anghelescu-55giulia-anghelescu-55

Giulia Anghelescu, rol principal în filmul Noaptea lui Vlad

Giulia Anghelescu își dovedește talentul într-o producție cinematografică. Sunt tare bucuroasă să v-o prezint pe Raluca, personajul pe care îl interpretez în lungmetrajul Noaptea lui Vlad. Sunt foarte recunoscătoare pentru acest proiect, pentru că îmi doream o nouă provocare în acest domeniu. Pe lângă faptul că am ocazia să fac parte din aceeași distribuție alături actori foarte cunoscuți sunt și mama personajului principal interpretat de Filip Munteanu, pe care îl știu de când era bebeluș.

O echipă absolut minunată lucrează la acest film și se dedică trup și suflet să iasă perfect, iar eu am prins și mai multă încredere de când simt sprijinul fiecărui membru al acestei echipe. Nici nu știu când zboară orele pe set și, deși îmi doresc că acest film să apară cât mai repede în cinematografe, parcă nu aș vrea să se termine zilele de filmare, pentru că în fiecare zi învăț câte ceva nou.
Să-mi țineți pumnii la filmări că nu e ușor deloc, iar eu va țin la curent în stories cu ce se mai întâmplă behind the scenes”,
a scris Giulia Anghelescu pe o rețea de socializare.

Cine sunt actorii din rolurile principale

La 204 ani de la nașterea lui Alexandru Ioan Cuza, Grivița Studio a pornit producția unui film independent care își propune să devină o peliculă de referință. Din distribuție fac parte George Burcea (în rolul lui Cuza), Filip Munteanu din Clanul în rolul băiețelului Vlad, Giulia Anghelescu (Raluca, mama lui Vlad), Marian Olteanu (în rolul tatălui), Daniel Nuță, care îl intepretează din nou pe Vlad Țepeș, după ce l-a jucat pe legendarul voievod în succesul Netflix The Ottomans, Monica Bârlădeanu (în rolul Reginei Maria), Bogdan Farcaș (în rolul Apostolului Andrei), Denis Ștefan (în rolul lui Dragoș), Costel Cașcaval (Paznicul Nea Bebe). Povestea e centrată în jurul relației dintre copilul din zilele noastre, Vlad, și domnitorul Alexandru Ioan Cuza.

George Burcea revine pe ecrane în rolul lui Cuza

George Burcea joacă rolul lui Alexandru Ioan Cuza în Noaptea lui Vlad. George Burcea l-a interpretat pe Lurch în celebrul serial „Wednesday’, iar acum îl va juca pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza într-un film pentru marile ecrane. Fostul soț al Andreei Bălan traversează o perioadă fructoasă pe mai multe planuri.

 Actorul s-a împăcat cu Viviana Sposub și a stat o perioadă în SUA, unde a promovat filmul „Wednesday’, iar acum se laudă cu o nouă reușită. George Burcea a prins un rol cu greutate, îi va da viață domnitorului Alexandru Ioan Cuza într-o producție grandioasă.

Citește și: Mama lui Dorian Popa, adevărul neștiut despre relația cu artistul: „Port foarte greu numele lui Dorian. E greu, pentru că…” / Ce relație are cu celălalt fiu, stabilit în Germania

Citește și: Mihai Mărgineanu, paralelă între generația sa și tinerii de 16 ani din ziua de azi: „Nu văd nicio diferență. Eram la fel de proști”

Citește și: Nașa Alina Ceușan și soțul ei au mers acasă la Carmen Grebenișan și Alex Militaru pentru a-i împăca, după anunțul divorțului / După vizită, cele două prietene și-au făcut bagajele și au plecat în Tunisia

Citește și: Povestea de viață sfâșietoare a lui George Nicolescu. S-a născut orb, iar soția l-a îngrijit până în ultima clipă, după pensionare: „Îmi este foarte greu să mă duc la baie, o aștept pe ea să mă ajute'

George Burcea, look nou pentru filmul Noaptea lui Vlad

George Burcea a suferit o schimbare de look pentru a intra cât mai bine în pielea personajului pe care îl joacă. Actorul apare în imaginea de la filmări cu cioc și în uniformă.

„Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne’, a scris George Burcea pe Instagram.

Actorul s-a declarat entuziasmat la gândul că pășește pe urmele lui Florin Piersic, el fiind cel care l-a mai interpretat în trecut pe domnitor.

„Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979. După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect. App…astăzi este ziua lui Cuza. La mulți ani, Domn!’, a mai spus George Burcea.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton