Giulia Anghelescu susține că suferă de burnout: ”Nu mă simt în stare nici să mă dau jos din pat. Din păcate...”

 Calin Maria Bianca
.

Giulia Anghelescu susține că suferă de burnout. Giulia Anghelescu și-a speriat recent marea comunitate de fani de care este urmărită pe rețelele de socializare. Vedeta a postat un mesaj prin care a anunțat că nu este deloc într-o stare bună, explicând că și-a anulat planurile. Mai mult, Giulia Anghelescu le-a spus celor care o urmăresc că suferă de burnout. Iată cum se simte acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Giulia Anghelescu nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre artistele de top din România, care a cucerit publicul larg cu mulți ani în urmă prin vocea sa și numeroasele melodii pe care le-a scos. De asemenea, a intrat în atenția fanilor și prin participarea la America Express alături de soțul ei, Vlad Huidu.

img-2023-11-30t161121.628img-2023-11-30t161121.628

Citește și: Giulia Anghelescu revine în radio, la matinal, după 11 ani de pauză: „Va fi o adevărată provocare”

Citește și: Cum se menține în formă Giulia Anghelescu, la 38 de ani: „Eu sunt la o dietă veșnică” / EXCLUSIV

Citește și: 'Ți le și cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18. I-a plăcut tinerețea. Uite cum era și cum a ajuns…'. Selly, ironii la adresa lui Irinel Columbeanu după ce a ajuns la azil

Citește și: „Noi am vrut să facem treabă. Noi, în șapte ani, am adus niște cifre”. Cătălin Scărlătescu, despre scandalul Chefi la Cuțite, după ce el, Bontea și Dumitrescu au fost dați în judecată de Antena 1

Giulia Anghelescu susține că suferă de burnout

Giulia Anghelescu este foarte activă pe rețelele de socializare de când s-a întors de la America Express, astfel că zilnic împărtășește cu fanii ei din mediul online diferite momente din viața sa, fie ele buna sau mai puțin plăcute. Recent însă nu a mai apărut cu zâmbetul pe buze ca de obicei, ci din contră, cu o stare deloc bună. Vedeta a explicat că nu se simte deloc bine și se confruntă cu sindromul burnout,  o stare de epuizare fizică, emoțională și mentală, astfel că și-a anulat planurile pe care le avea.

„Burnout… again! Trebuia să fim la petrecere acum, dar din păcate nu mă simt în stare nici să mă dau jos din pat…', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Ce a determinat-o pe Giulia Anghelescu să se întoarcă în domeniul muzical și la radio

Ei bine, Giulia Anghelescu nu doar că este mamă cu normă întreagă, ci de ceva timp s-a întors și la marea ei iubire și pasiune, și anume muzica. Artista a revenit în domeniul muzical, dar totodată s-a întors și la Radio, astfel că are un program zilnic destul de aglomerat care, cel mai probabil, a dus la epuizare.

M-am întors pentru că am o gașcă de susținători. În primul rând, copiii, soțul și familia. Sinceră să fiu, deși am fost cu frâna de mână trasă în acest domeniu pentru că nu consideram că mai am energia să mai fac față stresului care vine cu toată nebunia, în momentul în care s-a lansat piesa și au început să îmi scrie oameni pe care nu îi cunosc, mi-am dat seama că nu am gândit-o bine și că lumea chiar își dorea să fac ceva în acest sens. Aveam o altă percepție despre treaba aceasta, dar mă bucur că m-am lăsat dusă de val și mi s-a schimbat ideea despre treaba aceasta cu muzica‘, a spus Giulia Anghelescu pentru Ego.ro.

După 11 ani de pauză, cântăreața și-a anunțat revenirea la radio și e extrem de fericită pentru noul ei proiect la Virgin Radio.

„Toamna aceasta mă întorc la una dintre cele mai mari pasiuni ale mele: radioul. Sunt extrem de fericită să vă anunţ că mă veţi putea auzi în fiecare dimineaţă de la 06.30 la 10.00, în noul sezon „Virgin Breakfast’, alături de Andrei Niculae, la Virgin Radio‘, a mai declarat Giulia Anghelescu.

Cum a acceptat Giulia Anghelescu să meargă la America Express

Giulia Anghelescu a cucerit ani la rând cu vocea ei și totodată cu piesele sale, însă la un moment dat a renunțat pentru a se ocupa exclusiv de familie și de cei doi copii pe care-i are din mariajul cu Vlad Huidu. Totuși, atunci când a primit întrebarea de a participa la America Express cu soțul ei, deși ea a fost reținută, când a văzut entuziasmul din ochii lui, nu a putut să nu accepte propunerea.

„În momentul în care a venit propunerea de a merge în acest sezon America Express, soțul a fost foarte încântat și dornic. (…) Eu eram pe nu. Lui îi plac jocurile astea și îi place și emisiunea. Cumva, la mine e greu să mă scoți din zona mea de confort. (…) Am zis clar, din punctul meu de vedere, eu nu aș vrea să merg cu altcineva decât cu soțul meu. În primul rând, pentru că mă simt în siguranță și știam că indiferent unde o să fim, ce o să facem, n-o să am niciun fel de teamă, de frică. În al doilea rând, ne cunoaștem atât de bine și am trecut prin atât de multe lucruri în relația noastră încât ce putea să ne dea America Express?', a mărturisit ea atunci.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton