Giulia și Vlad Huidu, despre experiența trăită la America Express 2023. "Nu are emisiunea asta ediții, câte frici am eu. Când am plecat de acasă..."

 Dumitrache Laura
.

Giulia și Vlad Huidu au participat la America Express 2023, unde au avut parte de o experiență de neuitat. După ce s-au întors în țară, artista și soțul ei au făcut primele declarații despre participarea lor în emisiune. Giulia a recunoscut că a trecut prin momente dificile. Emisiunea America Express revine la Antena 1, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Giulia și Vlad Huidu se numără printre cele nouă echipe care fac parte din noul sezon America Express. Filmările au luat sfârșit, iar cei doi au făcut declarații despre experiența trăită în emisiune. Artista și soțul ei au vrut să aibă parte de aventura vieții lor și recunosc că au întâmpinat momente dificile.

PUN06602 (1)PUN06602 (1)

Cel mai așteptat reality show din România va avea premiera, pe 21 octombrie, de la ora 20.00, pe Antena 1. Telespectatorii sunt nerăbdători să urmărească cele nouă echipe în aventura vieții lor. Vlad și Giulia Huidu au mers împreună la America Express și au recunoscut că au fost pusi in fața unor situații neprevăzute.

Citește și: Giulia și Vlad Huidu au fost amenințați de localnici înarmați la America Express, sezon 6. Ce au pățit în timpul filmărilor din Columbia

Citește și:Cum s-au împăcat Giulia și Vlad Huidu, după ce au fost despărțiți un an și jumătate: „Înainte să ne căsătorim…'

Citește și:Dinu Maxer nu mai vrea să se recăsătorească după divorțul de Deea: „Nu o văd ca ceva ce trebuie făcut”. Ce spune despre posibilitatea de a deveni tată din nou

Citește și:Viorica și Ioniță de la Clejani, colegi de filmări cu Al Pacino într-un film regizat de Johnny Depp: „Suntem deosebit de onorați”. Primele imagini

Giulia și Vlad Huidu, despre experiența trăită la America Express 2023

Giulia și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o relație puternică, iar rodul iubirii lor sunt Antonia Sabina și Mika. Pentru a-și consolida si mai mult relația, cei doi au decis să meargă la America Express 2023. Zis și făcut! Giulia și Vlad Huidu s-au întors în țară, după terminarea filmărilor și au făcut primele declarații despre experiența trăită în emisiune. America Express 2023 va avea premiera pe 21 octombrie, la ora 20.30, pe Antena 1.

Giulia Anghelescu a plecat de acasă cu gândul că totul va fi ușor, dar artista a recunoscut că ea și soțul ei au trecut prin momente grele. ,,Când am plecat de acasă, ne-am gândit că o să fie greu; când am ajuns la prima cursă, ne-am dat seama că este foarte greu!, a fost prima reacție a Giuliei, odată ajunsă în fața probelor de pe traseu.

Nu are nicio legătură statul în fotoliu și uitatul la televizor cu tot ceea ce se întâmplă aici, însă este o experiență care merită trăită, pe deplin!', a spus si Vlad Huidu. „Giulia s-a întrecut pe ea, a trecut peste toate fobiile și peste toate fricile ei în emisiunea asta, iar cei care o cunosc vor avea un șoc puternic, în sensul bun, atunci când o vor vedea', a mai completat soțul artistei. Totodată, Giulia a mărturisit că are multe frici, iar telespectatorii le vor afla odată cu premiera noului sezon. „Nu are emisiunea asta ediții, câte frici am eu'.

America Express 2023 se va desfășura pe două emisfere

Noul sezon America Express a fost filmat pe două emisfere. Concurentii vor pleca din Columbia, vor trece prin Mijlocul Pământului în Ecuador, iar destinația finală va fi Buenos Aires, Argentina.

Parcursul concurentilor trebuie să cuprindă toate lucrurile interesante din America de Sud, iar toate echipele vor avea parte de o experiență de neuitat. George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Cleopatra Stratan și Edward Sand, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Alexia și Aris Eram, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș, sunt concurentii care vor merge în marea aventură America Express 2023.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton