Giulia vrea să renunțe la cariera ei și să se retragă la țară: „Îmi doresc să am colțișorul meu”

 Lupescu Anca
.

Giulia Anghelescu vrea o viață nouă, departe de agitația din București. Artista vrea să renunțe chiar și la muzică pentru visul ei.

Cântăreața s-a săturat de cluburi, agitație și zgomot.

După două zile de relaxare, departe de agitația din Capitală, artista a rămas pe gânduri. 

 'În ultimul timp a început să îmi surâdă din ce în ce mai mult ideea de a mă muta la țară! Am trăit toată viața alergând de la un concert la altul, am schimbat sute de camere de hotel, m-am bucurat de toată atenția oamenilor care mi-au ascultat muzica, am fost la sute de petreceri, am simțit vibeul multor cluburi și discoteci, iar acum tot ce îmi doresc cel mai mult e să am colțișorul meu de liniște', a fost mesajul postat de Giulia Anghelescu.

Recent, artista a luat decizia de a face o schimbare de proporții, despre care a ținut să-și anunțe și fanii de pe contul de socializare. Giulia s-a pozat pe patul de spital alături de medicul ei, dar nu a dat prea multe detalii despre intervenția pe care a făcut-o.

soc-si-groaza-giulia-anghelescu-in-spital-primele-fotografii-cu-vedeta-dupa-operatia-dificila-54268soc-si-groaza-giulia-anghelescu-in-spital-primele-fotografii-cu-vedeta-dupa-operatia-dificila-54268

Giulia nu este la prima intervenție estetică și nici nu s-a ferit niciodată să vorbească despre asta. Artista și-a făcut mai întâi rinoplastie, iar mai apoi a apelat la injecțiile cu botox pentru corectarea ridurilor de expresie, dar și pentru augmentarea buzelor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton