Gogoașă din Trăsniții a ajuns din nou la spital, după ce a învins cancerul: "Mi s-a injectat o substanță care este radioactivă sever. N-am voie să iau contact cu nimeni"

 Dumba Gabriela
.

Actorul Constantin Zamfirescu a ajuns din nou la spital, după ce a învins cancerul. În anul 2020, simpaticul „Gogoașă” din serialul „Trăsniții din NATO” a fost depistat cu o formă agresivă de cancer la rinichi și a fost operat de urgență. Actorul a rămas fără un rinichi, dar a ieșit învingător în lupta cu cancerul. Acum, se află din nou în spital și a explicat că i s-a injectat „o substanță care este radioactivă sever”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În ultimii ani, Constantin Zamfirescu a trecut prin mai multe schimbări și cumpene. După ce i s-a extirpat rinichiul drept, actorul a fost nevoit să adopte un regim alimentar destul de strict, declarând că tumora malignă poate recidiva.

1-2811-281

De ce a mers Gogoașă din Trăsniții la spital

Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru fani sub numele de „Gogoașă', se află în spital și spune că așteaptă rezultatele, urmând ca mai apoi să stea închis în casă timp de cel puțin o zi.

E vorba de o reevaluare a situației pentru a elimina, încă n-am primit răspunsul, absolut orice ar putea să ridice semne de întrebare, pentru că forma asta de cancer pe care am avut-o poate genera niște recidive. 

Examinarea asta este obligatorie ca să putem afla dacă se atinge ceva de sistemul osos. E un fel de analiză de rutină, dar e o rutină destul de severă, pentru că astăzi nu voi avea voie să iau contact cu nimeni, nici azi, nici mâine. 24 de ore sunt puternic iradiat. Mi s-a injectat o substanță care este radioactivă sever.

Nu am voie să iau contact cu femei gravide, cu copii mici sau cu animale mici. Acum sunt încă în spital. Am terminat examinarea adineaori. Am ieșit de la masă. Aștept actele necesare și eliberarea. După care mă duc și stau închis în casă, separat de toată lumea. 24 de ore minim.', a mărturisit Constantin Zamfirescu pentru Fanatik.ro.

Citește și: Cum a ajuns Sorin Bontea jurat la MasterChef: „Eu nici nu știam de emisiunea aia. Nu erau cine știe ce bani’. Soția l-a sfătuit să semneze cu PRO TV, în 2012

Citește și: Fiul lui Radu Mazăre a împlinit 30 de ani și a sărbătorit într-un club de lux din Constanța. Cu ce se ocupă Răducu Mazăre

Acum doi ani, Gogoașă cerea ajutorul celor care îl urmăresc în meniul online, susținând că are nevoie de sânge.

 „În prima zi de analize am constatat cu domnul doctor Dumitrache prezența suspectă a acestei formațiuni pe rinichiul drept. S-a confirmat la un al doilea examen și faptul că era o tumoră malignă, după ce am făcut un examen CT și în mai puțin de o săptămână și jumătate eram deja internat.

Nu știu dacă v-am mai zis, este o formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn și care se poate dezvolta până la etape foarte grave, până la T3, T4, știind că T4 este final și fără șanse. Eu am avut un T1 spre T2, acum sunt în recuperare, a mai spus Constantin Zamfirescu într-un live pe pagina de Facebook a trupei Sabotorii.

Cu ce se ocupă Constantin Zamfirescu din serialul Trăsniții în NATO

Sincer din fire, Constantin Zamfirescu, alia Gogoașă din Trăsniții, a recunoscut, în urmă cu ceva vreme, că au existat perioade în care s-a confruntat cu probleme financiare. Pe lângă veniturile pe care le obține cu Trupa Sabotorii, actorul s-a apucat de taximetrie, ca sursă supliemntară de bani.

„Da, au existat, sunt momente (n.r. momente financiare grele). Nu sunt un mincinos, nu mă ascund după degete. Iau foarte mulți oameni în mașină care mă întreabă de ce stau la volan, că eu sunt actor.

Banii mei sunt într-o casetă, nu am cont. Sunt 100-200 de lei și cu ăștia mă drămuiesc. Nu mă întind mai mult decât mi-e plapuma și reușesc din foarte puțin să fac ceva. O să fac mereu ceva ca niciodată copiii mei să nu simtă asta. Fiecare muncește pentru bani’, mărturisea Constantin Zamfirescu, la un post TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton