Goldie Hawn, de nerecunoscut la 75 de ani! Cum arată după ce a exagerat cu operațiile estetice

 Cica Cristina
.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Goldie Hawn a exagerat cu operațiile estetice, însă la 75 de ani a devenit parcă altă persoană. Dovadaă stau ultimele fotografii surprinse de paparazzi. Cât de mult s-a schimbat actrița în ultimul an.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Goldie Hawn a fost sex-simbolul anilor ’80. Bărbații suspinau de fiecare apariție a sa, fâcând senzație pe micul ecran. Anii au trecut, iar fata cu „zâmbetul de aur', cum era supranumită, s-a schimbat dramatic în ultimii ani.

Goldie-Hawn-2-1Goldie-Hawn-2-1

Cât de mult s-a schimbat Goldie Hawn în ultimul an

Trecerea timpului nu și-a lăsat amprenta asupra trupului ei, căci face sport și a reușit să-și mențină silueta. În căutarea tinereții veșnice, însă, Goldie Hawn a exagerat cu operațiile estetice, iar acum parcă a devenit altă persoană. Ultimele imagini surprinse de paparazzi au stârnit o serie de controverse, diva fiind greu de recunoscut.

Vedeta a fost surprinsă la plimbare, în compania unei prietene, pe străzile din Los Angeles. Îmbrăcată casual, vedeta și-a făcut antrenamentul în aer liber, însă toată atenția a fost captată de chipul actriței. Complet schimbată, doar ochii albaștri mai amintesc de diva sexy de odinioară.

Citește și: Goldie Hawn a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice!La 74 de ani, superba blondă supranumită în trecut „fata cu zâmbet de aur” pare alt om!

Citește și: Goldie Hawn și Kurt Russell, necăsătoriți, dar fericiți

Citește și: Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un bărbat, în plin scandal cu Gabi Bădălău:„Nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată'

Citește și: Cum a reacționat Iulia Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a acuzat-o că îi face avansuri lui Gabi Bădălău:„E ironică și falsă!'

Goldie Hawn nu recunoaște intervențiile estetice

Goldie Hawn nu a recunoscut niciodată deschis că ar fi recurs la intervenții estetice, însă specialiștii sunt de cu totul altă părere.

Dr. Adam Hamawy sugerează că actrița și-ar fi făcut lifting facial și ar fi apelat la procedura de injectare cu fillere în obraji. Dr. Vartan Mardirossian menționează că este posibil să fi apelat și la botox, asociată cu o îngrijire corespunzătoare a pielii, potrivit closerweekly.com.

Se pare că vedetei i-a fost destul de greu să accepte îmbătrânirea ca proce natural, dar, din păcate, bisturiul nu a ajutat-o ci, în cazul ei, mai mult rău a făcut.

Goldie Hawn și Kurt Russell, împreună de 37 de ani

Goldie Hawn are o relație de mai bine de 35 de ani cu Kurt Russell. Cu toate că nu s-au căsătorit niciodată, cei doi formează un cuplu solid. Împreună au un copil, Wyatt Russell, în vârstă de 33 de ani. El este tot actor.

Goldie Hawn mai are încă doi copii cu primul soț, Bill Hudson, alături de care a petrecut peste de 6 ani. Oliver și Kate Hudson au moștenit talentul mamei, fiind tot actori.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton