Grasu XXL, despre fiica lui și a Laurei Andreșan: "Nici nu îi place să asculte muzică...". Cum arată fata artistului la vârsta de 4 ani

 Radulescu Ruxandra
.

Ce spune Grasu XXL despre fiica lui și a Laurei Andreșan. Grasu XXL, sau Dragoș Nichifor pe numele real, a avut o relație de iubire cu Laura Andreșan, care a durat 13 ani. În acest timp cei doi au devenit părinții unei fetițe, pe care au protejat-o dintotdeauna de lumina reflectoarelor. Într-un interviu recent, Grasu XXL oferă detalii necunoscute despre fiica lui și a Laurei Andreșan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rapperul Grasu XXL, 42 de ani, este unul dintre artiștii hip-hop care au cunoscut un succes masiv în anii 2000. Acesta a trăit o poveste de iubire cu Laura Andreșan care, la vremea aceea, era o celebră starletă pentru adulți. Cei doi au constituit, vreme de 13 ani, un cuplu solid și, împreună, au o fetiță, în vârstă de patru ani, pe nume Elena. Andreșan postează imagini cu fiica ei și a artistului pe social-media, iar micuța Elena este o fetiță superbă și veselă. Grasu XXL a oferit detalii necunoscute despre fiica lui și a Laurei Andreșan.

snapinsta.app_325903494_1155710025083488_2870041735784166455_n_1080snapinsta.app_325903494_1155710025083488_2870041735784166455_n_1080

Grasu XXL, detalii necunoscute despre fiica lui și a Laurei Andreșa

Grasu XXL a preferat, dintotdeauna, să mențină discreția în privința vieții personale, însă într-un interviu recent, artistul a povestit despre personalitatea și pasiunile fetiței sale și a Laurei Andreșan. Din spusele cântărețului, fiica sa nu pare să-i calce pe urme în ceea ce privește muzica, însă pare să fie mai degrabă pasionată de o carieră sportivă.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a numit-o „penibilă”: „Zilnic mă tachinează. Este rușinos, ca bărbat, să o jignești pe mama copiilor”

Citește și: Iulia Albu a inițiat împăcarea cu Mike, după scandalul de la America Express: „Ne-am împăcat în pat. M-a sunat într-o zi că…'. Au fost despărțiți o lună și jumătate

Citește și: America Express 4 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea și și-a asigurat primele bilete spre Argentina: „A fost un adevărat motor’

Citește și: Mircea Bravo, prima reacție după ce a fost implicat într-un accident rutier: „Un șoc puternic. Mașina este avariată grav…'

'(…) Nici nu îi place să asculte muzică în căști. Când intră muzica se rușinează. Deci nu știu. O fi sportivă, o fi ceva. Nu știm încă', a povestit Grasu XXL pentru EGO.ro.

În urmă cu trei ani, a anunțat că s-a despărțit de Laura Andreșan, cea cu care a avut o relație mai bine de 12 ani și este mama fiicei sale.

'Știți că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl știți de la mine și de la Laura, nu din presă sau de altundeva. Eu și Laura ne-am despărțit, da, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiță, pe care o să o creștem împreună, așa că v-aș ruga să ne respectați intimitatea și liniștea în momentele astea dificile', a postat artistul la momentul respectiv.

Cu ce se ocupă Laura Andreșan, fosta parteneră a lui Grasu XXL, în prezent

„Profa de Sex', așa cum era supranumită Laura Andreșan cu ani în urmă, a decis să se retragă din showbiz și să se axeze pe cariera sa. A absolvit Facultatea de Psihologie, însă nu a apucat să profeseze pentru că a rămas însărcinată.

Însă, după ce a decis să pună punct relației cu Grasu XXL, la sfârșitul lui 2020, vedeta s-a mutat la Brașov și și și-a deschis un cabinet de consiliere psihologică, unde încasează 200 lei/oră.

Are gașca ei de mămici, comunitatea ei din Brașov, cu care iese weekend de weekend la aer curat. Este interesat de tot ceea ce apare în străinătate despre psihologie, citește tratate, este la curent cu tot. Ține ședinte de consiliere psihologică și online, unde abordează teme generale, probleme cu care femeile din ziua de astăzi se întâlnesc la tot pasul. Maternitatea a schimbat-o foarte mult pe Laura.

Este foarte empatică, grijulie. Nu și-a refăcut viața sau nu am auzit noi nimic. Principala ei grijă este fetița sa, de care are grijă ca de ochii din cap. Nu, nu vorbește despre trecut, nu cred că-i place. Presupun că-și dorește să fie validată pentru cea care este astăzi, nu pentru Laura de acum 20 de ani. Timpurile se schimbă, oamenii se schimbă. Este foarte iubită aici, să știți‘, a mărturisit o membră a comunității înființate chiar de Laura Andreșan, potrivit Cancan.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton