Grasu XXL, în lacrimi pe scena Neversea, în timp ce cânta "Tu, Mărie". Artistul a scris piesa pentru fiica sa și a Laurei Andreșan, în vârstă de 5 ani

 Oana Pantazi
.

Recent, Grasu XXL și-a luat fanii prin surprindere, pe scena Neversea, în momentul în care a izbucnit în lacrimi, în timpul unei piese de o sensibilitate aparte. Artistul i-a dedicat melodia „Tu, Mărie” fiicei sale Elena, iar la un moment dat, copleșit de intensitatea momentului, nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La Festivalul Neversea, publicul a avut parte de un moment toal neașteptat după ce Grasu XXL a urcat pe scenă. Rapperul a interpretat și o piesă extrem de sensibilă, dedicată Elenei, fiica sa și a Laurei Andreșan. Spre suprinderea fanilor săi, în timp ce cânta, artistul a izbucnit în lacrimi.

004d7304-7f32-4e9c-b1f8-cf001ff5f969004d7304-7f32-4e9c-b1f8-cf001ff5f969

Grasu XXL, în lacrimi pe scena Neversea

Deși greu de crezut, Grasu XXL și-a arătat mai mult decât ar fi vrut, poate, latura sensibilă pe scena festivalului Neversea. În timp ce interpreta piesa, pe care a compus-o special pentru fiica sa, Maria Ioana, rapperul s-a lăsat copleșit de sentimente și a lăcrimat, vizibil emoționat, în timp ce cânta, reușind cu greu să ducă piesa până la final. Ulterior, imaginile au devenit rapid virale, publicul rezonând din plin cu faimosul rapper, care i-a transmis astfel încă o dată fiicei lui o declarație de dragoste emoționantă.

Citește și: Anca Țurcașiu a ajuns de urgență la spital. Cu ce afecțiune a fost diagnosticată: „M-a ajutat să tratez fără să iau antibiotic'

Citește și: Laurențiu Reghecampf îl atacă pe Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan. Ce l-a deranjat: „Eu niciodată nu o să stau într-o casă în care am stat cu Anamaria cu altcineva, așa cum face ea acum'

Citește și: Sorin Bontea, adevărul despre relația cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Să știți că noi ne mai și certăm. Ce se întâmplă pe platoul de filmări…’. Ce spune despre revenirea la Pro TV, soție și copii / EXCLUSIV

De altfel, nu este prima dată când Grasu XXL a reacționat astfel în timp ce cânta piesa dedicată micuței Maria.

@neversea.festival Cum se face că ne-am emoționat și noi? @grasuix #Neversea #Neversea2024 #grasuxxl ♬ original sound - Neversea Festival

„Eu n-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat. Eu am scris piesa acum doi ani și jumătate și de abia acum am reușit să o înregistrez, cu chiu și vai… se și aude la un moment dat că înghit în sec. Iar la ultima parte din a doua strofă, acolo tot timpul aveam și mai mari emoții, la versurile: Atât de mică erai, Lângă tine e rai, Dă o pupă lui tati, Hai să-ți prind părul, hai!', sunea Grasu XXL, la Radio ZU.

Elena a venit pe lume în luna iunie a anului 2019, iar relația dintre artist și fiica sa este una extraordinară.

Grasu XXL, detalii despre fiica lui și a Laurei Andreșan

Grasu XXL, 42 de ani, este unul dintre artiștii hip-hop care au cunoscut un succes masiv în anii 2000. Acesta a trăit o poveste de iubire cu Laura Andreșan care, la vremea aceea, era o celebră starletă pentru adulți. Cei doi au constituit, vreme de 13 ani, un cuplu solid și, împreună, au o fetiță, în vârstă de 5 ani, pe nume Elena. 

Grasu XXL a preferat, dintotdeauna, să mențină discreția în privința vieții personale, însă într-un interviu recent, artistul a povestit despre personalitatea și pasiunile fetiței sale și a Laurei Andreșan. Din spusele cântărețului, fiica sa nu pare să-i calce pe urme în ceea ce privește muzica, însă pare să fie mai degrabă pasionată de o carieră sportivă.

(…) Nici nu îi place să asculte muzică în căști. Când intră muzica se rușinează. Deci nu știu. O fi sportivă, o fi ceva. Nu știm încă’, a povestit Grasu XXL pentru EGO.ro.

În urmă cu trei ani, a anunțat că s-a despărțit de Laura Andreșan, cea cu care a avut o relație mai bine de 12 ani și este mama fiicei sale.

‘Știți că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl știți de la mine și de la Laura, nu din presă sau de altundeva. Eu și Laura ne-am despărțit, da, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiță, pe care o să o creștem împreună, așa că v-aș ruga să ne respectați intimitatea și liniștea în momentele astea dificile‘, a postat artistul la momentul respectiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton