Grenadă la poarta familiei Tonciu. Lorena, sora Andreei, a găsit-o: "Eu nu am știut ce este și am aruncat-o. Cineva a anunțat Poliția și toată strada este blocată" / Ce a declarat tatăl fetelor

 Dumba Gabriela
.

Panică mare astăzi acasă la Andreea Tonciu, după ce sora vedetei a găsit o grenadă la poarta casei părinților. Lorena Tonciu nu a știut, inițial, ce este și a aruncat grenada, însă vecinii au chemat Poliția și toată strada a fost blocată pentru cercetări. Pirotehniștii au constatat că este o grenadă reală, iar părinții și sora Andreei Tonciu se întreabă cine ar fi vrut să le facă rău.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Strada din sectorul 3 pe care locuiesc părinții și sora Andreei Tonciu a fost blocată și împânzită de polițiști astăzi, după ce vecinii au sunat la 112. Sora Andreei Tonciu a găsit aseară o grenadă pe clanța porții, însă nu a știut ce este și a aruncat-o în zonă, însă vecinii s-au speriat îngrozitor și au chemat Poliția.

andreea-tonciu-parinti-1andreea-tonciu-parinti-1

Lorena Tonciu, sora Andreei Tonciu, declarații după ce a găsit o grenadă la poarta casei

Lorena Tonciu a fost cea care a găsit grenada legată de clanță. Andreea Tonciu nu se află în România în aceste momente, astfel că sora ei a culcat-o pe fiica ei, iar mai apoi a revenit acasă. Când a ajuns acasă, Lorena Tonciu a găsit o grenadă pe clanța porții, dar nu i-a dat nimic de bănuit. Așadar, a luat-o și a aruncat-o.

Ulterior, a aflat că a fost vorba despre o grenadă și s-a trezit cu poliția la ea acasă. Până în acest moment, Lorena Tonciu nu știe cum a apărut acea grenadă acolo și cine ar fi putut să fac acest gest.

'Aseară în jurul orei 23:00, când am ajuns acasă după ce am adormit fata că Andreea este plecată din țară, am adormit fata, am ajuns acasă și pe clanța porții era legată o grenadă cu un șoricel. Eu nu am știut că este grenadă, am aruncat-o. Azi dimineață am dus fata la școală, când am ajuns pe stradă era toată strada blocată, anunțase cineva poliția. Am crezut că este o glumă. Într-adevăr simțisem că este grea. Am camere și voi verifica', a declarat Lorena Tonciu, la Star Matinal.

Citește și: Adelina Pestrițu, apariție incendiară în costum de baie, la patru luni după ce a renunțat la implanturile mamare. Reacția fanilor: „Cât de frumoasă ești!’

Citește și: Cine prezintă Splash! Vedete la apă, sezonul 6. Răzvan Fodor face echipă cu Ramona Olaru, dar și cu soția unui cunoscut cântăreț

Tatăl Andreei Tonciu nu știe cine le-ar fi vrut răul și a lăsat o grenadă la poartă

Tatăl Andreei Tonciu a vorbit despre incidentul de la el de acasă, după ce a fost găsită o grenadă legată de clanța porții sale. Acesta speră că a fost vorba doar despre o glumă proastă pentru că nu are conflicte cu nimeni. Din fericire, grenada nu avea explozibil și familia Tonciu a răsuflat ușurată.

'Eu nu știu prea multe. Concluzia este că grenada era adevărată, dar fără explozibil. Ori a făcut cineva o glumă proastă, ori nu știu ce s-a întâmplat. Eu nu m-am certat cu nimeni, nici eu, nici soția. Ori copiii, ori drogații, nu știu. Știu cum s-a întâmplat, dar nu eram acasă.

La 20.00 a plecat de acasă, la 23.00 când a venit acasă, era grenada pe ușă legată cu ceva. Ea a luat-o și a aruncat-o. Bine ca nu avea explozibil, vă dați seama ce se întâmpla, o tragedie. Dacă nu o găsea ea, cred că dimineața când plecam eu, cum apăsam, că era între clanță și legată mai sus. Cum apăsam clanța în jos, nu mai vorbeați cu mine azi. Eu nu m-am certat niciodată, nici eu, nici soția. Nu am făcut nimic ăn viața mea. Nu știu ce se poate întâmpla. Au spus că vor lua grenada la expertiză', a declarat tatăl Andreei Tonciu, la Star Matinal.

Tatăl Andreei Tonciu a urmărit camerele de luat vederi și a văzut o mașină care a petrecut câteva momente în zonă, însă a spus că va analiza imaginile pe monitor, însă nu are motive să se teamă pentru că nu știe să fi făcut rău cuiva.

„Am vorbit cu băieții și este grenadă, într-adevăr. Deci nu e joacă. E grenadă reală. Nu m-am certat cu nimeni în viața mea, nu știu de unde ar putea să fie. O glumă foarte proastă, proastă, proastă. Vă dați seama, dacă nu venea fii-mea acasă, deschideam ușa și exploda aia. Era cu o sârmă legată de mânerul ușii', a mai spus tatăl Andreei Tonciu.

Precizările Poliției după ce acasă la Andreea Tonciu a fost găsită o grenadă

Echipele de intervenție au evacuat și elevii aflați în școala din proximitatea casei Andreei Tonciu. În urma cercetărilor însă, pirotehniștii au anunțat că grenada nu prezintă niciun pericol.

„În această dimineață, în jurul orei 08.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, s-ar afla un proiectil. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind luată măsura restricționării traficului pe toată strada', anunță Poliția Capitalei.

La acest moment, activitățile sunt în dinamică, fiind efectuată cercetarea la fața locului. Verificările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii situației de fapt.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton