Grigore Leșe s-a afișat în timp ce cânta de pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu artistul: „Muzica vindecă. Doctorii mi-au dat...”

 Tudorache Simona
.

Grigore Leșe a ajuns la spital pentru câteva investigații. Artistul a postat pe pagina lui de socializare un filmuleț în care apare într-o unitate medicală. El a ținut apoi să îi liniștească pe cei care îi urmăresc activitatea. Grigore Leșe le-a mărturisit că nu întâmpină nicio problemă de sănătate și că a ajuns la spital pentru niște analize.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Solistul și-a luat apoi fluierul și a marcat o cântare în cinstea acestui eveniment. Grigore Leșe are 70 de ani, a fost căsătorit și are un fiu, dar de câțiva ani buni își petrece viața în singurătate. Muzica i-a fost aliat, însă, și la vreme de bucurie și la durere. Artistul povestea în urmă cu doi ani că a fost la un pas de moarte, dar nu a stăruit prea mult asupra acestui subiect.

grigore lese 56grigore lese 56

Grigore Leșe a cântat de pe patul de spital

Grigore Leșe susține că știe că e bine atunci când poate cânta, pentru că muzica vinde, iar medicii i-au dat verde la horit.

„Cum știu când îs bine? Când pot cânta! Și când pot cânta și altora, să se vindece! Muzica vindecă! Sunt bine. Mulțumesc pentru gânduri! Am fost la o verificare medicală. Doctorii mi-au dat verde la horit', a scris Grigore Leșe pe Facebook. 

Grigore Leșe a primit mai multe mesaje de suflet

Cei care îi apreciază muzica au avut câteva vorbe calde pentru marele artist. I-au urat sănătate și mulți ani în care să continue să bucure.

„Sănătate multă maestre, să vă dea Dumnezeu zile senine!'/ „Multă sănătate și Doamne ajută!'/ „Vă doresc multă sănătate. să puteți împlini tot ceea ce Dumnezeu v-a hărăzit să duceți la bun sfârșit pe acest pământ. Doamne ajută!/ „Multă sănătate, să ne cântați și să ne încântați cât Dumnezeu vă va ajuta!', au fost doar câteva dintre comentariile internauților. 

Grigore Leșe a recunoscut că a trecut pe lângă moarte

Grigore Leșe a avut mai multe probleme de sănătate cu doi ani în urmă, dar a reușit să le depășească. Artistul nu mai gustă de 20 de ani alcool și nu se abate de la această regulă nici măcar de ziua lui.

„Eu m-am întâlnit deja cu moartea, anul trecut. Cel puţin asta mi-a zis unul dintre medicii cu care am discutat recent pe tema sănătăţii mele. A fost o chestie bizară, de scurt moment, asupra căreia nu voi insista prea mult', a menționat artistul  pentru Impact.

La 70 de ani, reputatul artist Grigore Leșe își trăiește viața în singurătate. A fost căsătorit în tinerețe, are un fiu în vârstă de 42 de ani și, chiar dacă a mai avut relații, nu a mai trecut pe la Starea Civilă.

Citește și: Irina Fodor recunoaște că era geloasă la începutul relației cu Răzvan Fodor, pe când era unul dintre cei mai râvniți burlaci: „El a fost tot timpul înțeleptul…” / EXCLUSIV

Citește și: De ce Mihai Găinușă a ales-o pe Oana Paraschiv pentru participarea la Asia Express, și nu pe soția lui, Ioana: „Ea se bucură că scapă de mine o perioadă…'

Citește și: Tora Vasilescu a vrut să renunțe la actorie, după ce a picat admiterea la Facultatea de Teatru: „A fost ca o predestinare. Am vrut să dau la Psihologie, dar regimul de atunci…” A reușit la a treia încercare / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație a avut Valentin Sanfira cu regretatele Ionela Prodan și Ileana Ciuculete: 'Din păcate pentru mine, la ultima filmare, de Sărbători, am fost împreună…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Gheorghe Gheorghiu la 70 de ani. Deși locuiește în SUA din 2015, în fiecare vară cântă pe litoralul românesc

Grigore Leșe a descoperit fericirea în singurătate

Artistul a mărturisit că, după o anumită vârstă, a descoperit fericirea în singurătate, chiar dacă viața de artist presupune conectare și relaționare cu cei din jur. Deși a divorțat de soție, artistul a păstrat o relație frumoasă cu mama fiului său.

„Fericirea nu costă nimic, pentru că o obții când ești în singurătate, după părerea mea. Trebuie să te cauți pe tine, iar atunci ești cu adevărat fericit. Trebuie să te cauți pe tine. Întreabă-te de ce ești în stare să faci în lumea asta!', a dezvăluit Grigore Leșe pentru Playtech.ro.

Experiențele avute nu l-au ajutat pe artist să se regăsească, să-și înțeleagă menirea în viață, așa că a fost într-o permanentă căutare.

Tot timpul m-am căutat! Trebuie să am experiență. Am căutat în toată lumea, am experimentat departe. Dacă nu experimentezi departe, nu te poți vedea cu adevărat pe tine, deci lucrurile nu sunt așa simple, dar viața este frumoasă și mergem înainte!', a mai spus artistul pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton