Halit Özgür Sarı și Simay Barlas, protagoniștii serialului “Inimă rebelă”, s-au despărțit. Își confirmaseră relația anul trecut

.

Halit Özgür Sarı și Simay Barlas, protagoniștii serialului Inimă rebelă' s-au despărțit. Este vestea momentului pentru fanii serialul turcesc „Inimă rebelă', asta după ce îndrăgiții actori s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare. Și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor, însă anul trecut au confirmat relația. Cum s-a ajuns însă la despărțire acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Potrivit informațiilor furnizate de presa străină, Halit Özgür Sarı și Simay Barlas s-au cunoscut pe platourile de filmare, însă au preferat să fie discreți cu aparițiile lor și viața privată. Cu toate acestea însă, potrivit en.heberler.com, s-a aflat că au decis să își spună 'adio' și fiecare să mearg pe drumul lui.

s-488905f587abca26630f61d68bd12a7a93b14aa1s-488905f587abca26630f61d68bd12a7a93b14aa1

Citește și: O mai ții minte pe sultana Hurrem din serialul turcesc Suleyman Magnificul? La 36, actrița de ani este de nerecunoscut!

Citește și: La Kanal D începe un nou serial turcesc, „Secrete de familie”, cu îndrăgiții actori Kaan Urgancıoğlu și Pinar Deniz

Citește și: Boala care ucide în 48 de ore, descoperită într-o școală din Ilfov. Ce simptome are meningita meningococică

Citește și: Cum arată Diandra Moga de la Insula iubirii după ce și-a topit acidul din buze: „Îmi doream o schimbare. Mi-am dorit o altă formă mai apropiată, dar să nu dea în vulgar'

Halit Özgür Sarı și Simay Barlas, protagoniștii serialului Inimă rebelă' s-au despărțit

Mulți fani și-au dorit ca Halit Özgür Sarı și Simay Barlas să formeze o relație, astfel că imediat după ce au apărut primele zvonuri că sunt împreună toți i-au felicitat. Au început o relație pe platourile de filmare ale serialului 'Inimă Rebelă', au fost împreună o perioadă și au petrecut vacanța de vară împreună, conform pozele publicate la acel momtent. De asemenea, potrivit informațiilor furnizate de riri-nano.com, cei doi ar fi petrecut anul nou în Serbia, semn că relația lor mergea foarte bine.

Totuși, din păcate, acum au ajuns la despărțire. Potrivit presei străine, cuplul, care a preferat să-și păstreze relația departe de ochii presei, s-a separat recent. Motivul despărțirii rămâne încă necunoscut, având în vedere că Halit Özgür Sarı a avut mereu numai cuvinte de laude la adresa fostei iubite, în interviurile sale.

Cine este Halit Özgür Sarı

Halit Özgür Sarı este un talentat actor turc, născut pe 4 octombrie 1993, în Istanbul. Visa să devină actor încă din copilărie, însă după terminarea liceului a decis, la sugestia părinților, să urmeze cursurile Facultății de Economie de la Universitatea Bilgi din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes.

Nu s-a regăsit deloc în acest domeniu, astfel că a hotărât să revină la pasiunea sa de bază: actoria. A urmat cursuri la Craft Workshop, o școală privată de teatru și totodată s-a implicat și în modeling, devenind în scurt timp un fotomodel apreciat în Turcia.

A câștigat rapid popularitate în rândul publicului, astfel abilitățile actoricești și carisma sa l-au ajutat să câștige un număr considerabil de fani, atât în Turcia, cât și în străinătate. Halit Özgür Sarı continuă să fie o prezență marcantă în industria de divertisment turcă, iar cariera sa promite să evolueze în continuare.

Sursă foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton