Hamude de la Puterea Dragostei s-a căsătorit cu iubita lui, Mădălina. Imagini de la cununia civilă: „Cel mai important și frumos moment din viața mea"

 Tudorache Simona
.

Hamude de la Puterea Dragostei s-a căsătorit civil cu iubita lui, Mădălina. Hamude s-a însurat cu Mădălina, femeia care l-a făcut să privească iubirea cu alți ochi. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei' a dat marea veste în mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Hamude de la Puterea Dragostei s-a căsătorit civil cu iubita lui, Mădălina. Hamude a fost greu încercat anul trecut. Atunci, fratele și tatăl lui au primit ani grei de închisoare și acuzați de omor calificat, dar acum are puterea să zâmbească din noi, iar asta datorită Mădălinei, frumoasa brunetă care l-a sprijinit necondiționat și i-a adus liniștea.

hamude-45hamude-45

Hamude de la Puterea Dragostei s-a căsătorit cu iubita lui, Mădălina

Hamude a renunțat la burlăcie și a vrut ca toată lumea să știe. El și aleasa lui au postat o imagine de la starea civilă, după ce au spus marele Da. Hamude și iubita lui au purtat la eveniment ținute negre.

„Astăzi am legat cel mai important și frumos moment din viața mea alături de ceea mai frumoasă liniște din viața mea', a scris el pe o rețea de socializare.

Fratele și tatăl lui Hamude, ani grei de închisoare

Atât tatăl cât și fratele lui Hamude au fost trimiși în judecată în octombrie 2020 pentru o serie de ilegalități, dar și pentru omor calificat. Rudele bărbatului au fost acuzate de înşelăciune, falsificarea de alimente dar și fals în înscrisuri sub semnătură privată. La începutul pandemiei, în luna aprilie 2020, cei doi bărbați ar fi vândut un amestec de substanțe ca fiind alcool sanitar.

Doar că amestecul respectiv ar fi fost format din alcool metilic, apă și vopsea de ouă. Alcoolul metilic poate deveni letal în unele situații. Tatăl și fratele lui Hamude ar fi vândut 5.300 de sticle de spirt falsificat, la un preț redus. Din păcate, în urma consumului de alcool contrafăcut, 17 persoane din județul Iași au decedat, conform Fanatik.

Tatăl și fratele lui Hamude, fost concurent la Puterea Dragostei, au fost condamnați pentru omor calificat. Mai exact, fratele lui Hamude a primit o pedeapsă de 22 de ani și 9 luni de închisoare. Tatăl stripperului, Dawoud Zuhair Abdel Nabi Ali va sta după gratii 22 de ani și 6 luni pentru faptele comise.

Citește și: Cum ajutat-o amanta lui Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu să câștige custodia copiiilor: „Nu o consider pe ea vinovată. Știind că ei s-au certat foarte urât, am luat legătura'

Citește și: Jorge s-a operat la genunchi, pentru a doua oară, după accidentarea de la Survivor All Stars. Cum se simte acum: „Sunt pe patul de spital. Mi-a zis doctorul că…'

Citește și: Simona Halep, învinsă la Miami Open, în primul său meci, după 17 luni de pauză: „Știam că va fi greu, dar în cele din urmă a fost bine”

Citește și: Cum arată casa lui Florin Dumitrescu, fostul jurat de la Chefi la Cuțite. Are un design modern și o curte generoasă

Hamude și-a apărat tatăl și fratele

Hamude a fost zguduit de această dramă care i-a lovit familia și și-as exprimat regretul pentru cele întâmplate. 'Ideea este că tatăl meu a fost implicat prin simplu fapt că a intermediat spirtul, acest spirt contrafăcut. Adică l-a vândut. Fratele meu este și el în dosar pentru că și el a făcut acest spirt. Nici tatăl meu și nici fratele meu, din ceea ce cred eu, pentru că nu știam absolut nimic. despre toată situația asta, ei nu au știut ceea ce fac.

Fratele meu a venit în România în luna februarie, el nu stă în România. L-a prins pandemia, soția lui fiind gravidă, probabil s-a gândit să contrafacă spirt, dar nu știa cu ce se mănâncă, nu știa că oamenii, aici, în România, beau spirt.

Spirtul care s-a vândut, s-a vândut în Iași, iar foarte mulți oameni au băut acest spirt, din păcate… condoleanțe familiilor… au decedat', spunea Hamude pe vlogul său.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton