Hamude Kilani de la Insula Iubirii, mesaj neașteptat pentru Loredana, la 7 ani după ce a fost înșelat: "A trebuit să ne învățăm amândoi lecțiile"

 Dumitrache Laura
.

Hamude Kilani de la Insula Iubirii, mesaj neașteptat pentru Loredana, la 7 ani după ce a fost înșelat. Hamude Kilani a participat la Insula Iubirii alături de iubita lui, Loredana, în anul 2016. Concurentul a avut parte de o experiență de neuitat, mai ales după ce partenera sa l-a trădat în cadrul emisiunii. La șapte ani de la participarea sa, Hamude Kilani a vorbit despre acea experiență și i-a transmis un mesaj fostei sale iubite, Loredana.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Hamude Kilani de la Insula Iubirii, mesaj neașteptat pentru Loredana, la 7 ani după ce a fost înșelat. Hamude Kilani și Loredana au participat la Insula Iubirii în urmă cu șapte ani, unde au vrut să-și testeze iubirea. Deși concurentul o iubea foarte mult pe iubita sa, Loredana a căzut în ispită, iar Hamude s-a simțit trădat. Cei doi au decis să se despartă, iar viețile lor s-a schimbat.

hamude kilani si loredanahamude kilani si loredana

La șapte ani de la ani participarea lor, Hamude Kilani a vorbit despre experiența pe care a trăit-o la Insula Iubirii. Fostul concurent a dezvăluit că nu are nicio remușcare și nici nu regretă că a participat alături de Loredana la emisiunea de la Antena 1.

Citește și: Ce mai face și cum arată Hamude de la Insula Iubirii. Iubita lui, Loredana, l-a înșelat atunci cu ispita Sorin

Citește și:Cum arată acum Loredana de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Hamude a devenit mamă

Citește și:Amalia Mihart a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Reacția lui Cătălin Scărlătescu: „Mi s-au umezit ochii de durere'

Citește și:Lora, noi declarații despre nunta cu Ionuț Ghenu: „La Starea Civilă va fi mai restrâns. Cununia religioasă va fi mai mare, pentru că…”

Hamude Kilani de la Insula Iubirii, mesaj neașteptat pentru Loredana, la 7 ani după ce a fost înșelat

Hamude Kilani și Loredana au participat la Insula Iubirii, în anul 2016. Concurentul era sigur că iubita lui nu îl va trăda, dar imaginile au dovedit altceva. Loredana l-a înșelat pe Hamude cu ispita Sorin, iar relația lor s-a destrămat. La 7 ani de la eveniment, Hamude Kilani a vorbit despre experiența pe care a trăit-o la Insula Iubirii și a vorbit despre Loredana, fosta lui iubită. Hamude Kilani a dezvăluit că i s-a schimbat complet viața după ce a participat la emisiunea de la Antena 1.

„Proverbul – Dragostea e oarbă – a fost făcut pentru mine în acea etapă a vieții. Această emisiune a fost un punct în viața mea în care s-au schimbat toate. M-am regăsit pe mine. Dacă aș avea posibilitatea să schimb ceva, n-aș schimba nimic. Nu e vorba că am iertat-o. A fost o chestie de o experiență. A trebuit să trecem amândoi prin ea și să ne învățăm amândoi lecțiile. Așa că nu am dreptul să spun că am iertat-o pentru că nu mi-a greșit cu absolut nimic”, a spus Hamude, potrivit A1.ro.

Hamude Kilani și-a refăcut viața în Londra

Hamude Kilani era foarte îndrăgostit de Loredana, dar a trăit o mare dezamăgire atunci când Loredana l-a înșelat cu o ispită din emisiune. După terminarea emisiunii, Hamude a pus capăt relației cu Loredana și a decis să-și refacă viața în Londra. Hamude a devenit web developer și are o relație de iubire frumoasă alături de noua sa parteneră.

Sufletele pereche au nevoie de doar o singură privire… numai trei secunde să se recunoască unul pe altul. Asta mi s-a întâmplat mie fix când mă așteptam mai puțin. Sunt îndrăgostit nebunește”, transmite Hamude pe rețelele de socializare.

Loredana, fosta iubită a lui Hamude Kilani, a devenit mamă

Loredana a participat la Insula Iubirii, sezonul doi, alături de Hamude Kilani, pe care l-a înșelat cu ispita Sorin. Cei doi și-au testat iubirea, iar acum, Loredana este complet transformată. Fosta concurentă și-a refăcut viața și a devenit mamă. Blondina s-a căsătorit și a devenit mama unei feițe minunate.

După căsătorie, Loredana a luat numele soțului și se pare că este foarte fericită alături de partenerul ei. Mai mult, fosta concurentă de la Insula iubirii se bucură de fiecare clipă petrecută alături de familia ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton