Handbalista Iryna Glibko de la CSM Râmnicu Vâlcea a murit la doar 34 de ani: "Vei rămâne mereu în inimile noastre"

 Oana Pantazi
.

Handbalista Iryna Glibko a murit la doar 34 de ani. Tristul anunț a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei SCM Râmnicu Vâlcea, unde sportiva a fost legitimată, începând din 2017, și de la care a plecat în această vară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Veștile triste din lumea sportului par să nu se mai termine. după ce doar în ultimele zile s-au stins din viață trei vedete din lumea fotbalului – Christoph Daum (70), Sven-Goran Eriksson (75) și Juan Izquierdo (27), azi a murit handbalista Iryna Glibko, în vârstă de doar 34 de ani. Sportiva a ajuns în România în 2012, trecând pe la Danubius Galați, CSM București, HCM Roman și apoi SCM Râmnicu Vâlcea, club pe care l-a părăsit în această vară.

45879_1423965727263_6946632_n45879_1423965727263_6946632_n

Handbalista Iryna Glibko a murit la doar 34 de ani

Vestea tristă a fost anunțată pe pagina de Facebook a echipei a echipei SCM Râmnicu Vâlcea, care a deplâns moartea handbalistei, în timp ce fanii sportivei au transmis sute de mesaje de condoleanțe.

Citește și: Fotbalistul Juan Izquierdo a murit, la doar 27 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren, în timpul meciului. Devenise tată cu doar 15 zile înainte de tragedie

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul celor doi copii ai lor: „El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să…’

Cu inimile îndurerate, anunțăm trecerea în neființă a unei sportive excepționale, Iryna Glibko. Un adevărat lider pe teren și un suflet special în afara lui, Iryna a fost un exemplu de devotament, pasiune și profesionalism pentru toti cei care au interacționat cu ea.

Prin felul său de a fi, dar și prin dăruirea sa, a lăsat o amprentă de neșters în amintirile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaște, ori de a lucra alături de ea.

Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea este profund recunoscătoar pentru toate momentele în care Iryna a fost alături de noi, pentru fiecare gol marcat și pentru fiecare zâmbet adus pe chipurile suporterilor roș-albaștri. Pierderea ei lasă un gol imens în inimile noastre, dar și în comunitatea handbalistică.

Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia ei și către toți cei dragi ei în aceste momente dificile.
Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre. Odihnește-te în pace!, au scris cei de la SCM Râmnicu Vâlcea pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton