Ce au transmis Harry și Meghan după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer. Se pare că cei doi au aflat de la televizor că Prințesa de Wales e bolnavă

 Tudorache Simona
.

Prințul Harry și Meghan Meghan au aflat despre diagnosticul de cancer al Prințesei de Wales de la televizor, conform unor surse, și au fost mișcați de această veste. Ducii de Sussex au purtat o discuție cu Kate Middleton după intervenția chirurgicală suferită, dar nu erau la curent cu ultimele detalii din viața ei. Harry și Megan au decis să fie alături cu sufletul de drama prin care trec Prințul William și soția lui și le-au trimis un mesaj.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS

Kate Middleton a vorbit cu curaj despre modul în care a primit diagnosticul de cancer după ce a suferit cu succes o operație abdominală în ianuarie. După câte se pare. Harry și Meghan au avut de atunci o conversație privată cu ea, dar nu au știut despre cancer înainte de anunțul public.

One Year To Go Event Before The Invictus Games Vancouver Whistler 2025 And Go Curling At The Vancouver Curling Club At Hillcrest Community Centre In Vancouver, Canada – 16 Feb 2024One Year To Go Event Before The Invictus Games Vancouver Whistler 2025 And Go Curling At The Vancouver Curling Club At Hillcrest Community Centre In Vancouver, Canada – 16 Feb 2024

Karry și Meghan, mesaj pentru Kate Middleton după ce au aflat că suferă de cancer

Duci de Sussex au avut o relație tensionată cu Familia Regală de când s-au mutat în Statele Unite, iar acest lucru a fost agravat de interviurile lui Harry și Meghan în care au criticat viața alături de familia regală. La scurt timp după anunțul lui Kate, ducii de Sussex au emis o scurtă declarație. Scrie: „Dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familia, sperăm că vor putea face acest lucru în mod privat și în pace'.

„Mai multe surse confirmă că nu au existat astfel de conversații și se crede că Harry a aflat despre diagnosticul lui Kate de la televizor, în același timp cu publicul', scrie The Times.

Citește și: Ce spune un expert în limbaj corporal despre clipul în care Kate Middleton anunță că suferă de cancer: 'Strângerea ei de mână sugerează…' Ce a observat la Prințesa de Wales atunci când vorbește despre Prințul William

Citește și: Principele Nicolae al României a plantat 60.000 de copaci. Ce alte proiecte mai are în desfășurare nepotul Regelui Mihai l: „Merg prin școli să le vorbesc elevilor despre…'/ EXCLUSIV

Citește și: „Al doilea soț mi-a luat copilul. Tatăl meu a paralizat din cauza asta și chiar atunci a murit'. Mirabela Dauer, mărturisiri tulburătoare despre moartea părintelui ei

Citește și: Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat, după aproape 3 ani de căsnicie: „O să mă mut din locuința pe care o avem împreună”

Kate Middleton le-a vorbit copiilor despre boala ei

Prințesa de Wales a spus că au fost „câteva luni incredibil de grele' pentru ea și familia ei, dar este recunoscătoare'pentru echipa medicală care a avut grijă de ea.

Kate Middleton a spus că diagnosticul „a venit ca un șoc imens' pentru ea și pentru soțul ei, Prințul William, și că au făcut tot ce le stă în putință pentru a „procesa și gestiona asta în mod privat' de dragul celor trei copii ai lor : Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani.
Middleton a spus că ea și Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, i-au asigurat pe copii că „va fi bine'.

Conform expertului regal Tom Quinn, Meghan a încercat să o contacteze pe Kate 'în privat' de mai multe ori, dar prințesa 'nu vede în cumnata ei o persoană calificată să-i ofere sprijin sau sfaturi'.

Foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton