Helmuth Duckadam, prima apariție în public, alături de soția lui, după operația pe cord. Cum arată și cum se simte acum Eroul de la Sevilla: „Dumnezeu mi-a dat multe încercări. Mă refac încet, sperăm ca...”/ EXCLUSIV

.

Helmuth Duckadam a marcat prima apariție în public după operația pe cord. Fostul portar, cunoscut ca 'Eroul de la Sevilla', susține că se simte mult mai bine și speră ca peste puțin timp să se refacă total. Acesta a participat alături de soția lui, Alexandra, la o gală de premii și a susținut un discurs emoționant. Iată ce a declarat marele sportiv!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Helmuth Duckadam a trecut prin numeroase probleme de sănătate, chiar și intervenții chirurgicale. Acum, la o lună de la operația pe cord, el a fost prezent la o gală de premii, alături de soția lui, Alexandra, unde a dezvăluit care e starea lui actuală de sănătate. Din fericire, fostul portar e mult mai bine acum și speră să se refacă total într-o lună sau două.

Helmuth Duckadam si sotia luiHelmuth Duckadam si sotia lui

Citește și: De ce a divorțat Helmut Duckadam, după aproape trei decenii de căsnicie. S-a însurat apoi cu o femeie mult mai tânără: „Se scria că actuala soție umblă după banii mei, dar nu aveam”

Citește și: Helmuth Duckadam, prima declarație după ce a fost operat de urgenţă la inimă: „Am dureri foarte mari. Recuperarea e grea de tot!”. Ce probleme de sănătate are

Citește și: Cum și-a cunoscut Florin Dumitrescu soția și care e secretul căsniciei lor: „Familia este ceva sfânt, iar divorțul nu e răspunsul. Orice se poate discuta și remedia. Am făcut o promisiune…'. Ce au făcut la prima întâlnire / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu, despre decizia de a renunța la implantul mamar, după 8 ani: „Nu regret absolut deloc. Mă simt…'. După ce criterii a ales casa în care se mută cu familia și care este stadiul amenajărilor / EXCLUSIV

Helmuth Duckadam, prima apariție în public după operația pe cord

Helmuth Duckadam a participat pentru prima dată la un eveniment public la o lună după ce a fost operat pe cord. 'Eroul de la Sevilla' a obținut un premiu la Gala Performenței & Excelenței organizată de Adela Diaconu de 14 ani.

'Mă simt bine. De aceea și am putut participa la acest eveniment, pentru că sunt bine. M-am operat în urmă cu o lună, iar acum mă refac încet. Sperăm ca peste o lună-două o să fiu din nou foate bine', a declarat Helmuth Duckadam, pentru viva.ro.

De-a lungul vieții, fostul portar a avut numeroase încerări, pe care, din fericire, le-a trecut cu bine.

'Dumnezeu mi-a dat multe încercări de-a lungul vieții. Mi-a și dat foarte multe, dar mi-a dat și multe încercări. Am avut aprindere de creier, două la număr – meningită adică, operații la picior și la mână, dar îi mulțumesc că le-am trecut cu bine pe toate', a mai declarat fostul portar de renume.

'Eroul de la Sevilla' a mai spus că atunci când are probleme, soția sa este omul de bază, care îl ajută și îi este alături.

Helmuth Duckadam s-a operat în urmă cu o lună

În urmă cu o lună, 'Eroul de la Sevilla' s-a prezentat de urgență la Spitalul Universitar din cauza problemelor cardiovasculare. Helmuth Duckadam avea programată o intervenție pe cord deschis la aortă și totul a mers perfect.

„A reuşit. Totul a fost în parametri. Acum vedem mai departe. Durează recuperarea, e grea de tot', a declarat marele sportiv, la ieşirea din operaţie.

De-a lungul timpului, fostul jucător a mai avut probleme cardio-vasculare, primele astfel de dificultăți au început să apară imediat după finala de la Sevilla, din 1986. Ultima operaţie a avut-o în 2012, atunci când medicii au eliminat un anevrism arterial.

Helmuth Duckadam, despre căsnicia cu soția lui, Alexandra: 'Noi avem tabieturile noastre'

Alexandra și Helmut Duckadam s-au căsătorit în luna iunie 2007, iar un an și trei luni mai târziu a venit pe lume, la Spitalul Matern din Arad, fiica lor, Julianne. Sunt foarte fericiți împreună, duc o viață de familie liniștită și amândoi consideră că respectul este secretul unei căsnicii lungi și lipsită de probleme.

„Petrecem în familie. Noi avem tabieturile noastre. Dimineața, aproape în fiecare zi, bem cafeaua împreună și ne facem planuri pentru ziua respectivă. Avem o viață de familie liniștită’, a declarat Helmuth Duckadam, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Alexandra, soția lui Duckadam: 'Secretul cred că este să te iubești și să te respecți'

Alexandra Duckadam spune, la rândul său, că la baza relației lor stau comunicarea, respectul și sprijinul reciproc. Alexandra este mai tânără cu 20 de ani decât Helmuth Duckadam, dar acest lucru nu a fost niciodată o problemă.

„Secretul cred că este să te iubești și să te respecți. Fără respect degeaba este iubire, dacă nu îl respecți pe cel de lângă tine și să te accepți cu bune, cu rele, cu defecte, cu orice (…) La mulți ani, iubirea mea! Te iubesc.

În continuare voi fi alături de tine prin orice ne va fi dat să trecem și îmi doresc să ne bucurăm de tot ce avem, de fetița noastră și unul de celălalt’, a spus soția Helmuth Duckadam, Alexandra.

Foto: Facebook, arhiva personală; Gala Performanței și a Excelenței.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton