Hilary Duff este însărcinată cu al patrulea copil: "Renunțăm la nopțile liniștite". Actrița are două fetițe cu Matthew Koma și un băiat din căsnicia anterioară

 Dumitrache Laura
.

Hilary Duff este în culmea fericirii. Celebra actriță de la Hollywood a anunțat că este însărcinată cu al patrulea copil. Vedeta este căsătorită cu producătorul muzical Matthew Koma și au împreună doi copii. De asemenea, Hilary Duff mai are un copil din relația anterioară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Hilary Duff și-a surprins fanii din mediul online cu un anunț surprinzător. Actrița în vârstă de 36 de ani a dezvăluit că este însărcinată a patra oară, postând o imagine de Crăciun în care apare alături de soțul ei și cei trei copii.

duffduff

Fanii actriței au fost surprinși de vestea vedetei și au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Hilary Duff este căsătorită cu producătorul muzical Matthew Koma și au împreună doi copii, Banks și Mae. De asemenea, actrița mai are un fiu, Luca, în vârstă de 11 ani, din relația cu Mike Comrie.

Citește și:Hilary Duff s-a îngrăşat foarte mult pe parcursul sarcinii. Imagini inedite cu actriţa

Citește și:Shakira a ajuns la o înțelegere cu procurorii spanioli, în procesul de evaziune fiscală. Artista a scăpat de înschisoare și trebuie să plătească o amendă uriașă

Citește și:Ce mesaj a primit Jennifer Aniston de la Matthew Perry, chiar în ziua morții lui: „Sper că poate şti că a fost iubit într-un mod în care nu a crezut niciodată că a fost”

Citește și:Jennifer Lopez poartă pantofi creați de doi designeri din Sibiu: „Îi plac foarte mult'. Ce alte vedete au promovat brandul românesc

Hilary Duff este însărcinată cu al patrulea copil

Hilary Duff este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. În vârstă de 36 de ani, Hilary are o carieră de succes și o familie minunată alături de soțul ei, Matthew Koma. În prag de sărbători. Hilary Duff și-a anunțat fanii din mediul online că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Vedeta a postat o imagine de Crăciun în care apare alături de soțul ei și cei trei copii. Actrița din „Another Cinderella' apare așezată pe o canapea, îmbrăcată în pijamele roz și se ține de burtică.

Hilary Duff are un fiu, Luca, în vârstă de 11 ani, din căsnicia cu Mike Comrie, și pe Banks, de 5 ani și Mae, de 2 ani, din mariajul cu actualul soț Matthew Koma. Alături de fotografia postată pe contul său de Instagram, Hilary a scris: „Surprize, surprize. Renunțăm la nopțile liniștite'. De asemenea, ea a postat și un colaj cu fotografii în care apar cei trei copii, spunând: „Mai adăugăm un nebun la această grămadă nebună'. Matthew Koma a confirmat vestea cea mare, pe contul său de Instagram. „Bebelușul nr. 4 se încarcă'. Până în acest moment, cei doi nu au anunțat sexul bebelușului.

Fanii au fost încântati si au felicitat-o pe actriță. „Felicitările tale de Crăciun sunt întotdeauna cele mai frumoase, dar asta le întrece pe toate! Felicitări', a scris unul dintre fani, în timp ce altul a spus: „Suntem atât de fericiți pentru voi!'

Hilary Duff: „Îmi place casa mea zgomotoasă”

Hilary Duff este cunoscută în întreaga lume pentru rolurile sale jucate în numeroase filme de succes de la Hollywood. Vedeta a vorbit în urmă cu ceva timp despre cum se descurcă în rolul de mamă și a declarat că îi face mare plăcere să audă gălăgie în casa ei. Hilary Duff și Matthew Koma s-au căsătorit în 2019, în Los Angeles.

 „Îmi place casa mea zgomotoasă, cu haos și nebunie și toată dragostea. Îmi place să-mi cresc copiii cu soțul meu. Îmi place să simt cum îmbrățișările fac ca totul în viața noastră să meargă mai bine. Și, chiar dacă pare ciudat, îmi place presiunea care e pusă pe noi și care mă face să mă gândesc: „Cum naiba vom trece și peste ziua de azi?'. Sunt zile în care mă gândesc că nu știu cum toată lumea a rămas adăpostită, hrănită și fericită după toate lucrurile pe care le-am avut de făcut', a declarat Hilary Duff, pentru publicația Shape.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton