Horia Brenciu își sărbătorește fiica cea mare. Andreea împlinește 33 de ani. „O iubesc în fiecare ipostază, chiar și atunci când nu e de acord cu mine"

 Tudorache Simona
.

Horia Brenciu își aniversează, astăzi, fiica cea mare, care împlinește 33 de ani. Solistul are patru copii pe care îi diviniează și cărora nu le refuză nimic. Horia Brenciu are aceeași dragoste pentru toți, deși doar Mâna este fiica lui cu Alice Dumitrescu. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt împreună din 2006 și au o viață frumoasă împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Horia Brenciu are patru urmași. Cele două fiice, Maria și Andreea, provin dintr-o altă relație a soției sale, Mina este fetița lui cu Alice, iar Toma a fost adoptat când abia se născuse, dar a întregit bucuria casei. Horia Brenciu a apărut alături de Toma și într-un videoclip, care spune multe despre legătura specială pe care o au.

fiica-horia-brenciu-88fiica-horia-brenciu-88

Horia Brenciu își sărbătorește fiica

Horia Brenciu a împărțit de-a lungul timpului multe momente cu Andreea, fiica lui cea mare, ea fiind cea care îl ajută și cu organizarea concertelor. „Fata mea cea mare, Andreea, împlinește azi 33 ani. E unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au întâmplat în viața mea. O iubesc în fiecare ipostază, chiar și atunci când nu e de acord cu mine. Cel mai bun profesor e copilul tău! La mulți ani, dragostea lu tata!', a scris artistul în dreptul câtorva imagini cu fiica lui.

Citește și: Alex Dobrescu recunoaște că a fost strict din interes și cu prima soție, dar și cu Cristina Cioran: „Prima mi-a adus pachete la pușcărie, că de asta am fost cu ea. A doua am fost cu ea pentru că o perioadă nu am avut unde să stau. Nu ne-am iubit niciodată”

Citește și: Andreea Antonescu și-a întâmpinat fostul soț la aeroport. Cum a reacționat Traian Spak când și-a văzut fiica / Afaceristul locuiește în America

Citește și: Ștefan Popescu, totul despre experiența Chefi la cuțite: „Mental îți setezi ideea că trebuie să te ridici la un anumit nivel de așteptări, iar asta poate crea o presiune mare. Reacțiile din online…”. Cum s-a înțeles, de fapt, cu ceilalți trei jurați / EXCLUSIV

Citește și: Simona Pătruleasa, o mamă strictă cu Ingrid, fiica ei adolescentă: „A înțeles exact cum stau lucrurile și respectă” / Ce reguli i-a impus

Citește și: Mircea Diaconu, despre câștigurile unui actor în România: „E o meserie liberală. Dacă vrei bani, mergi în altă parte'. A fost primul artist din țară care și-a dat demisia, devenind liber profesionist / EXCLUSIV

Cum au ajuns Horia Brenciu și Alice Dumitrescu să adopte un băiețel

Horia Brenciu a povestit, la un moment dat, cum a ajuns, alături de soția lui, să îl adopte pe Toma . Ei fost impresionați de povestea unei minore, care era însărcinată. Nu au lăsat-o să scape de prunc și au făcut totul ca să îi ofere o altfel de viață micuțului care îi privea cu atâta dragoste.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, „Nu-l avortează, îl vrem noi!'. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate necesare', dezvăluia Horia Brenciu, la 'Profesioniştii'.

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele', mai spunea Horia Brenciu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton