Horia Brenciu va fi naș de cununie pentru chitaristul său, Cristian Crețu, după ce și-a cerut iubita în căsătorie. S-a întâmplat chiar la inaugurarea noului studio al trupei: „Îi așteptăm pe toți…” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Horia Brenciu va fi naș de cununie pentru chitaristul său, Cristian Crețu, după ce și-a cerut iubita în căsătorie. Un moment extrem de emoționat a avut loc recent în familia HBOrchestra! Au inaugurat noul studio și au pus-o și de o nuntă în trupă. Cristian Crețu, chitaristul lui Horia Brenciu, și-a făcut curaj și i-a adresat logodnicei lui cea mai importantă întrebare, iar răspunsul a fost, evident, un mare „DA'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horia Brenciu va fi naș de cununie pentru chitaristul său, Cristian Crețu, după ce și-a cerut iubita în căsătorie. Vedeta s-a aflat într-o postură frumoasă, alături de colegii lui și de prieteni, și va fi, din nou, naș spiritual. Cristian Crețu a îngenuncheat în fața iubitei lui și a cerut-o de soție chiar la inaugurarea noului studio al trupei, moment de care s-au bucurat toți cei prezenți, felicitându-i pe cei doi îndrăgostiți.

359850429_837714994382670_2027555741010156478_n359850429_837714994382670_2027555741010156478_n

Citește și: Tudor Chirilă l-a atacat pe Horia Brenciu, colegul său de la Vocea României: „Tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală”

Citește și: De ce a fost mutată Theo Rose din echipa lui Smiley în cea a lui Horia Brenciu, la Vocea României: „Sunt foarte diferite relațiile. Acum e exact pe inima mea…”

Citește și: Valentin Sanfira a scăpat de scaunul cu rotile, dar merge în cârje, la două luni de la accidentul suferit în Italia: „O mare cumpănă. Puteam să mor, dar Dumnezeu face minuni' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Carmen Șerban până la 52 de ani: „Preferăm așa, să stăm necununați. Acele cupluri care sunt bine aparent, nu sunt deloc” / EXCLUSIV

Horia Brenciu va fi naș de cununie pentru chitaristul său, Cristian Crețu, după ce și-a cerut iubita în căsătorie

De curând, în familia HBOrchestra s-a lăsat cu lacrimi de fericire! În ziua în care au inaugurat noul studio al trupei, denumit Sunsession Recording, Cristian Crețu, chitaristul lui Horia Brenciu, și-a cerut logodnica în căsătorie. Complice i-a fost Horia Brenciu, ajutat de Dan Bittman și Mircea Baniciu.

HB Orchestra, dar și lumea muzicală românească în general, s-a îmbogățit cu unul dintre cele mai performante studiouri de înregistări de la noi, o investiție româno-americană în producții muzicale de calitate.

Trupa HBOrchestra a inaugurat un nou studio

Noua 'Tabăra muzicală' a celor de la HBOrchestra este situată într-un loc retras, pe malulul unui lac, în imediata apropiere a Capitalei.

'Îi așteptăm pe toți cei care vor să lucreze alături de noi, în locul nostru preferat', lansează invitația compozitorul și chitaristul Cristian Crețu la inaugurarea noului spațiu dedicat creațiilor muzicale.

Printre invitații prezenți la inaugurarea studioului s-au numărat și Daniel Iordăchioaie și Tony Șeicărescu (Direcția 5).

Horia Brenciu are o familie superbă

Deși el are doar un copil biologic, Horia Brenciu are o familie numeroasă de care este tare mândru și s-a dovedit a fi încă de la început un tată extrem de grijuliu. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt căsătoriți de 9 ani și au construit multe împreună. Cei doi sunt părinții a trei fete și un băiat.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu o au împreună doar pe Mina, o fetiță în vârstă de 11 ani. Soția artistului mai are două fete din căsnicii anterioare. Andreea este fiica lui Alice dintr-o relație cu un coleg din facultate, iar Maria a venit pe lume în urma unei relații a lui Alice cu un coleg de breaslă. Chiar dacă nu este ușor cu o familie atât de mare, Horia Brenciu este un tată-model. Acest lucru s-a văzut și în cele mai recente fotografii surprinse de către fotografii unei publicații.

Horia Brenciu, antrenor la Vocea României, după 2 ani de pauză

Horia Brenciu este, din nou, antrenor la Vocea României, după 2 ani de pauză. Alături de el a revenit și proaspăta mămică Theo Rose. Sezonul 11 vine cu mai multe surprize, unele fiind dezvăluite de Pavel Bartoș.

'Prima surpriză ați aflat-o deja, din această toamnă îl vom avea din nou alături de noi pe Horia. Și nu vine singur (râde). Alături de el, pe scaunul dublu, se va afla proaspăta mămică, Theo Rose. Evident, vom avea iar voci surprinzătoare, momente care vă vor lăsa cu gura căscată și care vă vor face să fredonați alături de ele. Abia aștept să fim iar aproape… și să vă spun… Să fie voce!', a spus Pavel Bartoș, într-un interviu pentru viva.ro.

'Schimbările aduc energii noi, aduc oameni frumoși și șansa unor momente de neratat. Așa că mă adaptez rapid, nu este nicio problemă. Brenciu este unul dintre oamenii alături de care am lucrat de multe ori de-a lungul anilor, așa că nu-mi fac griji că nu se va integra rapid în echipa noastră… încă o dată!', a mai spus acesta.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton