Horia Brenciu și Alice Dumitrescu aniversează 10 ani de căsnicie. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul jumătății sale: "Iubita mea soție..." / Sunt împreună de mai bine de 15 ani

 Tudorache Simona
.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu marchează 10 ani de la nuntă. Cei doi sunt împreună de 15 ani, iar iubirea lor devine tot mai puternică pe zi ce trece. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu s-au cunoscut în TVR. El prezenta o emisiune, iar ea îi era producător. Întâi au fost prieteni, apoi au ajuns să se lase purtați de sentimente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Alice Dumitrescu i-a fost producător lui Horia Brenciu de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Treptat și-au dat seama ce înseamnă unul pentru celălalt și au făcut din această poveste una fără sfârșit. Au aceeași dragoste unul pentru celălalt și sunt tot mai legați și astăzi.

horia-brenciu-44horia-brenciu-44

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu aniversează 10 ani de la nuntă

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sărbătoresc 10 ani de la nuntă, iar această aniversare e una plină de trăiri pentru ei.

„Primii 10 ani… oficiali. La mulți ani, iubita mea soție!', a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare, în dreptul unor imagini cu ei doi.

Cum s-a îndrăgosit Alice Dumitrescu de Horia Brenciu

Alice Dumitrescu mărturisea că a fost vrăjită de farmecul lui Horia Brenciu încă din primele momente, dar nu se aștepta ca relația lor să ajungă în acest punct.

Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) şi l-am rugat să-i ţină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relaţie. Mă uitam la el şi nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind şi acum gândind acelaşi lucru„, spunea Alice Dumitrescu, pentru revista Femeia.

Horia Brenciu are patru urmași. Cele două fiice, Maria și Andreea, provin dintr-o altă relație a soției sale, Mina este fetița lui cu Alice, iar Toma a fost adoptat când abia se născuse, dar a întregit bucuria casei. Horia Brenciu a apărut alături de Toma și într-un videoclip, care spune multe despre legătura specială pe care o au.

Citește și: Bianca Drăgușanu, întâlnire neașteptată în același restaurant din Capitală cu Gabi Bădălău și fostul soț, Alex Bodi: „Suntem oameni care s-au iubit la un moment dat. Nu pot să…' / Ce i-a transmis fostului iubit

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka își vând casa de la mare. Cum arată imobilul: „Pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute'

Citește și: Ibrahim Ibru a ajuns de urgență la spital cu fetița lui și a fost nevoit să se interneze cu micuța Maryam / El și Raluca Pastramă au custodie comună

Citește și: Iulia Albu nu se grăbește să se mărite cu iubitul ei, Mike, dar știe cum va arăta ziua cea mare pentru ei: „Nu îți mai arde. O să ne facem nunta la un conac, rochia mea o să fie inspirată din…' / EXCLUSIV

Citește și: Cât plătesc Iuliana Marciuc și Adrian Enache pentru facultatea fiului lor. David va studia în Olanda: „Prețurile sunt foarte mari, raportate la chiria din România. Pe 30 august are prima întâlnire cu colegii' / EXCLUSIV

Cum au înfiat Horia Brenciu și Alice Dumitrescu un copil

Horia Brenciu a povestit, la un moment dat, cum a ajuns, alături de soția lui, să îl adopte pe Toma . Ei fost impresionați de povestea unei minore, care era însărcinată. Nu au lăsat-o să scape de prunc și au făcut totul ca să îi ofere o altfel de viață micuțului care îi privea cu atâta dragoste.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, „Nu-l avortează, îl vrem noi!’. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate necesare”, dezvăluia Horia Brenciu, la ‘Profesioniştii’.

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, mai spunea Horia Brenciu.

Vezi pe Libertatea subiectele la matematică la Bacalaureat 2024 şi subiectele la istorie la BAC 2024!

Urmăreşte pe Libertatea rezolvarea subiectelor la matematică la Bacalaureat 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton