Horia Moculescu are, din nou, probleme de sănătate: "De asta a și renunțat, la 65 de ani, la țigări"

 Oana Pantazi
.

La 85 de ani, Horia Moculescu are mai multe probleme de sănătate și, după cum mărturisește fosta sa parteneră de viață, Mariana, compozitorul urmează să ajungă din nou pe mâna medicilor, câteva dintre problemele medicale fiind cauzate de marele său viciu din tinerețe – fumatul…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce astă-vară a avut COVID și, la scurt timp, a speriat participanții la un eveniment, după ce i s-a făcut rău în sală, Horia Moculescu are din nou probleme de sănătate, iar din acest motiv urmează să ajungă pe mâna medicilor, pentru tratament și recuperare. Cea care a făcut dezvăluirea este chiar fosta soție a reputatului compozitor, Mariana Moculescu.

horia-moculescu-probleme-de-sanatate-3horia-moculescu-probleme-de-sanatate-3

Horia Moculescu, probleme de sănătate la 85 de ani

Chiar dacă au tecut printr-un divorț cu scântei și multă vreme relația dintre ei a fost una deloc amiabilă, acum Horia și Mariana Moculescu au trecut la sentimente mai bune. Soția compozitorului a dezvăluit, recent, că Horia Moculescu are în continuare probleme de sănătate, pe care urmează să și le trateze în spital.

Citește și: Cum s-au cunoscut Mariana și Horia Moculescu: „Era foarte romantic”

Citește și: Ce face și cu se ocupă Mariana Moculescu, la 53 de ani

Citește și: Cum arată acum Nidia, fiica lui Horia Moculescu. Ce operații estetice are

Citește și: Ce probleme de sănătate are Horia Moculescu:Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge

„Horia o să meargă luna aceasta, câteva zile, la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan”, la tratament. A mai fost acolo, nu este prima dată! Știu că are anumite probleme medicale, un TBC din tinerețe, care revenise de ceva timp. Sănătatea lui a fost afectată foarte mult de fumat, de asta a și renunțat, la vârsta de 65 de ani, la țigări.

A fumat mult în viață asta. Îmi spunea mereu, atunci când vorbeam cu el că fumatul este cea mare greșeală a sa. El a făcut și mult sport la viața lui: atletism, rugby, tenis, înot și ski și asta a reușit să îi mai salveze sănătatea. Îmi zicea mereu să fac mișcare și vreau să îți mărturisesc că de doi ani m-am apucat serios de făcut sport. Totul datorită lui', a spus Mariana Moculescu pentru Click!

Cum se simte acum Horia Moculescu

Cu toate că Horia Moculescu are probleme de sănătate specifice vârstei și se deplasează cu greutate, fosta lui soție mărturisește că acesta se ocupă singur de o casă foarte mare. Din fericire, compozitorul nu este singur, atât Nidia, fiica sa, cât și Mariana Moculescu, mama ei, fiindu-i aproape.

„Mai știu și că Horia are picioarele slăbite. Îl dor foarte tare de aceea merge și greu pe stradă plus că urcă scările la fel de greu. Nidia are mare grijă de el, îl iubește enorm. Horia este un bărbat prețios! Îți dai seama ce ne-am face fără el. El ține casa singur… o casă mare de 140 metri pătrați.

Horia este îngerul nostru păzitor, al meu și al Nidiei, pe Pământ. Țin foarte mult la Horia. Noi două îl avem doar pe Horia. El este singura noastră familie, alte rude nu mai avem. Nici nu vreau să mă gândesc la alte lucruri mai rele care i se pot întâmpla. Gândesc doar lucruri pozitive, nimic mai mult', a mai spus Mariana Moculescu pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton