Horia Moculescu, atac dur către Mariana Moculescu după ce l-a acuzat că i-a distrus viața: „Pe Nidia a născut-o împotriva voinței ei” / „Are să-mi dea bani...”

 Radulescu Ruxandra
.

Horia Moculescu, atac dur către Mariana Moculescu după ce l-a acuzat că i-a distrus viața. Horia Moculescu și fosta sa soție, Mariana Moculescu, sunt din nou la cuțite, după ce aceasta a lansat o serie de acuzații la adresa compozitorului. Horia Moculescu a reacționat virulent și a dezvăluit că aceasta nu și-ar fi dorit să o nască pe fiica lor, Nidia, și că îi datorează bani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horia Moculescu, atac dur către Mariana Moculescu după ce l-a acuzat că i-a distrus viața. Horia Moculescu a reacționat vehement, după ce fosta soție, Mariana Moculescu, l-a acuzat că i-a distrus viața. Compozitorul a lansat un atac extrem de dur la adresa Marianei, în care a dezvăluit că aceasta ar fi născut-o pe fiica lor, Nidia, împotriva voinței ei. Horia Moculescu susține că Nidia a fost cea care a preferat să locuiască la el, ulterior instanța oferindu-i lui custodia fetei.

download-9download-9

Horia Moculescu, atac dur către Mariana Moculescu după ce l-a acuzat că i-a distrus viața

Conflictul dintre Horia Moculescu și fosta soție, Mariana Moculescu, s-a reaprins după ce acesta a sunat-o pentru a o felicita de Sf. Maria. Horia Moculescu susține că el a fost cel care a convins-o pe Mariana Moculescu să păstreze sarcina, din care a rezultat fiica lor, Nidia. Mai mult, aceasta s-ar fi împrumutat recent de bani de la el și încă nu i-ar fi achitat datoria.

Citește și: „Un tupeist, mi-a distrus viața”. Mariana Moculescu îl atacă dur pe Horia Moculescu, după ce compozitorul a sunat-o de Sfânta Maria

Citește și: Mariana Moculescu a răbufnit după ce fiica ei, Nidia, a acuzat-o că a abuzat-o în copilărie: „E spălată pe creier de Horia. Neagă conflictul dintre compozitor și fostul iubit

„Mă apucă râsul. Curios, că până să ajungem la construcții de case și de nu știu ce nu v-a spus că are să-mi dea 150 de euro de vreo două luni aproape. Mi-a cerut împrumut odată 600, mi i-a dat înapoi, altă dată 300, mi i-a dat înapoi și ultima dată 150 euro.

Între timp a fost și ziua ei și Sfânta Maria. De fiecare dată, ca un om civilizat ce sunt și care trăiește pe ceea ce face, pe ceea ce muncește, pe ceea ce gândește, pe măsura talentului mai mult sau mai puțin pe care îl are, s-a gândit să-i spună mamei fiicei lui ‚la mulți ani, ca de fiecare dată. Fără să întrebe ‘când îmi dai banii?.

Eu am rămas în viață fără nimic și dat afară din toate facultățile din țară, cu tatăl în pușcărie și fără mamă. Că nu mi-am pierdut banii este dovada că am o casă atât de plină, încât vorbesc cu fiica mea ce și cui să dăm. Eu nu cred că, de la 48 de ani, dacă până atunci nu ai făcut nimic în viață, să ai pretenția, pentru că ai născut un copil, să ți se cuvină totul. Pe Nidia a născut-o împotriva voinței ei. Eu am vrut ca ea, însărcinată fiind, să nu apeleze la chiuretaj, pentru sănătatea ei. Asta se întâmpla în 89.

Pentru mine, Mariana Moculescu este un subiect închis, am divorțat de 24 de ani. Ea ar trebui să înțeleagă. Dar cum se plânge că am lăsat-o pe drumuri? Despre ce s-a întâmplat până atunci de ce nu spune nimic?', a dezvăluit maestrul Moculescu în exclusivitate pentru FANATIK.

Horia Moculescu: „Ea și-a pierdut copilul și a venit la mine”

În urma căsniciei cu Horia Moculescu, Mariana a mărturist că a rămas pe drumuri, cu o valiză mică de haine. Aceasta îl acuză pe compozitor că i-ar fi luat fiica, însă Horia Moculescu susține că situația s-a petrecut cu totul altfel.

„A plecat din casa mea cu două valize mari. Mi-a lăsat un dulap plin cu lucrurile ei. Timp de un de zile eu nu am umblat în acel dulap imens, cu hainele ei. Un an de zile a stat acolo fără să vină după ele. A vorbit la un moment dat cu Nidia și a venit să-și ia ce a mai vrut din ele. Dar nimic din ce a avut nu i-a fost luat.

Problema mare e că nu eu i-am luat copilul. Ea și-a pierdut copilul și copilul a venit la mine. Nu i l-am luat. Cum de instanța mi-a dat mine copilul? Asta explică modul în care s-a comportat cu copilul până când copilul a ales să vină la mine. Nu mă interesează ce spune ea', a adăugat compozitorul.

Horia Moculescu, despre relația cu Mariana Moculescu: „Mi-a adus televiziunea în casă la 2 noaptea”

Horia Moculescu a declarat că unul dintre cele mai mari regrete din viața lui este că s-a căsătorit cu Mariana Moculescu. Acesta nu poate uita atunci când fosta soție a lansat acuzații la adresa lui, în emisiunea lui Dan Diaconescu de pe OTV.

Am fost tolerant cu toată lumea, inclusiv cu fosta mea soţie. Iar măsura este elementul esenţial în viaţa mea de muzician, o partitură este scrisă din nişte măsuri şi orice în viaţă e măsurat sau măsurabil. Numai în fumat nu am avut măsură, deși m-am lăsat de 23 de ani.

I-am promis Nidiei că mă las de fumat după o premieră pe care o aveam. Premiera a fost sâmbăta, iar luni dimineaţa, dintr-un fumător care deschidea patru pachete pe zi, am devenit nefumător. Am învins viciul, dar l-am avut. Nidia avea atunci 10 ani. Eu zic că sunt un om de caracter şi tot ceea ce am promis, am făcut. Dar s-a dovedit că am măsură, de-a lungul timpului.

Două greşeli majore am făcut în viaţă: că am fumat şi că m-am însurat a patra oară. Am rămas cu Nidia în schimb şi asta mă face fericit. Dar nu pot să nu-mi amintesc prin câte am trecut din cauza ei. Când aprinsese scandalul acela în emisiunea lui Dan Diaconescu şi lumea se uita ca la un serial, mă opreau pe stradă şi mă întrebau Domnule Moculescu, de ce nu o omorâţi.

Cred că 10 persoane mi-au spus asta. Ajunsese exasperantă, pentru telespectatori, nu pentru mine. Mi-a adus televiziunea în casă la 2 jumătate noaptea', a mai spus maestrul Moculescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton