Horia Moculescu explică gestul Loredanei Groza de a-i săruta picioarele, la Festivalul Mamaia: "M-am și speriat. M-a luat, m-a mângâiat așa..."

 Dumba Gabriela
.

Horia Moculescu a fost foarte surprins atunci când Loredana Groza a îngenuncheat, la finalul duetului lor de pe scena Festivalului Mamaia, din luna august, și i-a sărutat picioarele. Cântăreața spunea atunci că așteaptă de mulți ani să facă un astfel de gest, în semn de respect pentru maestrul Moculescu, însă acesta din urmă nu a primit foarte bine „ofranda” Loredanei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Loredana Groza și-a dorit foarte mult să cânte într-un duet alături de Horia Moculescu, iar minunea s-a întâmplat la Festivalul Mamaia, din acest an. În semn de respect și de recunoștință pentru că și-a văzut visul împlinit, cântăreața a îngenuncheat la finalul piesei și i-a sărutat picioare lui Horia Moculescu.

groza_moculescu-1groza_moculescu-1

Ce spune Horia Moculescu după ce Loredana Groza i-a sărutat picioarele

Horia Moculescu a mărturisit că l-a luat prin surprindere momentul colegei sale de breaslă, mai ales că ei repetaseră cu totul și cu totul altceva, și nu s-a așteptat nici un moment.

„M-a surprins total. Îți dai seama că nu orchestram eu așa ceva… Nici nu am vrut să fie atât de senzuală apariția ei. A transformat momentul. Nu am vorbit nimic cu ea. Am repetat o dată la mine acasă, a stat la 2 metri de mine, lângă pian. Asta a fost repetiția momentului.

Ca să înceapă să vină prin spate, m-am și speriat. M-a luat, m-a mângâiat așa și la sfârșit a căzut la picioarele mele. Am ridicat-o cu forța', a spus Horia Moculescu în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

La rândul său, Loredana Groza a mărturisit atunci că a așteptat foarte mult momentul în care îl va avea alături pe scenă, pe marele Horia Moculescu.

Aștept de foarte mulți ani acest moment. În seara aceasta, visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii că pot să-l am alături de mine, pentru prima oară, pe marele, imensul artist Horia Moculescu„, a spus atunci Loredana Groza.

Citește și:Sergiu Nicolaescu, poveste de viață demnă de un scenariu de film: trei căsnicii, iubiri pătimașe și un mare regret

Citește și:Fiul Ramonei Bădescu a împlinit 4 ani. Ignazio a fost sărbătorit în Italia: „Mama nu l-a mai văzut de un an de zile. I-am cumpărat…’

Citește și:Irinel Columbeanu, din nou în instanță, din cauza fabricii care i-a adus falimentul. E citat într-un proces, cu rol de creditor: „Respinge cererea ca neîntemeiată’

Ce a spus Horia Moculescu despre duetul cu Loredana Groza, la Festivalul Mamaia 2023

În urmă cu puțin timp, Horia Moculescu a vorbit despre apariția lui în cadrul Festivalului de la Mamaia 2023 și duetul cu Loredana Groza.

„Am participat la Festivalul de la Mamaia, nici nu mă prea cunoșteam cu cine m-a invitat ca să susțin un recital, dar nici nu mă prea interesa.

Alții au lipsit, au fost orgolii, inițial au fost alți organizatori, apoi, după licitație, au venit alții, cu alți artiști. Cine a lipsit din orgoliu sau din oricare alt motiv a trădat muzica ușoară românească. Eu am dorit să fiu pe scenă, zeci de ani la rând am reprezentat muzica ușoară românească.

Când să mai vin? Poate că anul viitor nu îl mai prind, nu știe nimeni nici ce se va mai întâmpla mâine. Angela Similea a refuzat să vină pentru că ea nu mai dorește să urce pe scenă, a anunțat asta de mult timp. Eu m-am simțit bine, să știți, au fost trei seri superbe!', spunea mastrul Moculescu atunci, pentru playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton