Horia Moculescu, marcat de moartea lui Naomy: „Mi-a interpretat piesa Salcia de vreo două ori. L-am cunoscut în toate ipostazele, și ca Florin și ca Naomy"

 Tudorache Simona
.

Horia Moculescu se declară marcat de moartea lui Naomy. Cântăreața transgender a murit la vârsta de 47 de ani, în urma unui AVC, după o perioadă petrecută în spital. Ea locuia de mai mulți ani în Germania, dar avea planuri să revină în țară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horia Moculescu crede că Naomy avea talent muzical. El spune că artista obișnuia să îi cânte piesa Salcia în concursuri și avea voce frumoasă. Compozitorul recunoaște că Naomy, pe numele real Florin Moldovan, l-a tratat întotdeauna cu respect.

naomy-90-1naomy-90-1

Horia Moculescu a apreciat-o pe Noemy pentru vocea ei

Horia Moculescu are doar cuvinte de laudă despre Naomy. A fost un copil talentat din punct de vedere muzical. Mi-a interpretat piesa Salcia de vreo două ori în concursurile muzicale, a cântat-o bine, avea voce frumoasă. L-am cunoscut în toate ipostazele, și ca solist, Florin, și ca Naomi, cum se prezenta pe scenă. Cu mine s-a comportat exemplar, a fost foarte respectuos. Să-l odihnească Dumnezeu în pace', a spus Horia Moculescu, pentru Playtech.ro.

Noemy nu a mai apucat să revină în România. Antonela, prietena ei, a anunțat decesul

Antonela, prietena lui Naomy, mărturisea că urmau să revină în România, că stabiliseră acest lucru, dar artista nu a mai apucat să își împlinească acest vis.

Cu inima grea, vă anunț că Naomi a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe cre a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino', a fost mesajul postat de Antonela pe rețelele de socializare.

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică dezvăluie ce probleme are Nicu Covaci, după operația pe creier: „Urmează o perioadă mai delicată, câteva luni cu asta va rămâne…'. Primele imagini după externare

Citește și: Ce spune Cristina Cioran înainte de apelul pentru prelungirea ordinului de restricție împotriva lui Alex Dobrescu: 'Fetița a fost martoră la agresiuni, atunci am decis să îl elimin din viața noastră…' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Zăvoranu susține că Horia Vlădescu, fostul administrator al clinicii sale, a făcut închisoare în Germania: „Dețin document. Informația o am de la fratele lui. Dacă știam…”/ Ce spune despre Ioan Bogdan Furtună, medicul care o acuză de șantaj

Citește și: Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, are planuri mari cu actuala iubită pe care a și cerut-o în căsătorie: „Am zis să le fac acum la tinerețe!”

Naomy a stat la stat la orfelinat până la 15 ani

Cunoscut acum ca Naomy, celebrul transsexual a avut o viață ca în filme. A fost abandonat de părinți la doar trei zile de la naștere și a stat într-un orfelinat până la vârsta de 15 ani, când s-a mutat la București și a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă.

Cunoscutul transsexual a fost distribuit, în 1997, în pelicula ‘Gadjo Dilo’, unde a jucat alături de Rona Hartner și de Adrian Minune. În 2014, celebritatea i-a crescut după ce a participat la Selecția Națională pentru Eurovision cu piesa „Dacă tu iubești’, scrisă de Rareș Borcea și compusă de Jimi Laco.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton