„Nu înțeleg ce se întâmplă cu ea. Este o chestiune de acum 20 de ani”. Cum a reacționat Horia Moculescu la acuzațiile din partea fostei sale soții, Mariana

 Radulescu Ruxandra
.

Cum reacționează Horia Moculescu, la acuzațiile aduse de fosta soție, Mariana. Fosta soție a lui Horia Moculescu, Mariana, a făcut, recent, mai multe acuzații șocante pe rețelele de socializare, în care îi reproșează compozitorului că nu a contribuit deloc la creșterea fiicei lor, Nidia. Mariana Moculescu susține căm, după divorț, Horia ar fi agresat-o pe mama ei, bolnavă de cancer. Iată ce a comentat Horia Moculescu despre acuzațiile ce i-au fost aduse!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum reacționează Horia Moculescu, la acuzațiile aduse de fosta soție, Mariana. Un nou scandal între compozitorul Horia Moculescu și fosta sa soție, Mariana. Totul a pornit de la câteva afirmații șocante pe care Mariana Moculescu le-a postat pe contul de socializare. Fosta soție a compozitorului îl acuză pe acesta că nu a contribuit financiar la creșterea fiicei lor Nadia. Mariana mai susține, că, după ce au divorțat, Horia Moculescu ar fi început să o hărțuiască pe mama ei, deși femeia era bolnavă de cancer în fază terminală. Compozitorul a reacționat complet surprins la toate acestea.

img-25img-25

Cum reacționează Horia Moculescu, la acuzațiile aduse de fosta soție, Mariana

Horia Moculescu a fost luat prin surprindere de afirmațiile pe care fosta lui soție, Mariana, le-a făcut pe social-media la adresa lui. Potrivit spuselor acesteia, compozitorul nu s-ar fi implicat în creșterea fiicei lor, Nidia, și i-ar fi hărțuit mama bolnavă. Horia Moculescu a declarat că nu înțelege de fosta soție are o astfel de reacție și a menționat că, ultima dată când au vorbit, erau în relații bune.

Citește și: „Bătăi extrem de multe, o stare continuă de nervi”. Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, susține că a fost abuzată de mama ei, Mariana Moculescu

Citește și: Mariana Moculescu a răbufnit după ce fiica ei, Nidia, a acuzat-o că a abuzat-o în copilărie: „E spălată pe creier de Horia'. Neagă conflictul dintre compozitor și fostul iubit

Citește și: Ilan Laufer, prima reacție după ce presa a dezvăluit că în casa familiei sale funcționa un azil al groazei: „Nu este al meu și nici casa nu este a mea”

Este o chestiune de acum 20 de ani. Nu s-a întâmplat nimic recent, nu am mai văzut-o pe Mariana de vreo câteva luni. Ultima întâlnire a fost una ok, foarte civilizată, nu înțeleg ce se întâmplă cu ea', a declarat Horia Moculescu pentru Spynews.ro

Ce-i reproșează Mariana Moculescu lui Horia Moculescu

Mariana Moculescu i-a adus o serie de acuzații grave fostului soț, compozitorul Horia Moculescu, prin intermediul social-media.

„Îți mai aduci aminte atunci când te-ai dus la Galați, la mama mea ca s-o iei pe Nidia și ai făcut un mare scandal în casa ei și ai insultat-o în fel și chip și ai umplut scara blocului de chiștoace de țigări? Țin să-ți aduc aminte că nu ai participat niciodată cu nimic la creșterea ei în casa mamei mele, nici pentru mâncare, nici pentru haine și încălțăminte, nici pentru jucării, medicamente, vizite la doctor. Însă cel mai groaznic lucru pe care nu ți-l voi ierta niciodată ție și celor din gașca ta de perverși este faptul că, te-ai dus ca un hoț, ca o bestie, ca un șarpe veninos, pe ascuns la mama mea și ai persecutat-o într-un hal fără de hal în casa ei primitoare și sfințită, cunoscând faptul că are cancer în fază terminală, metastaze și abia se ținea pe picioare', a declarat Mariana Moculescu pe rețelele de socializare.

Mariana îl acuză pe Horia Moculescu că nu a avut grijă de propria mamă

Mariana a povestit că ea a fost cea care a avut grijă de mama lui Horia Moculescu, când aceasta se afla pe patul de moarte, iar el era plecat în Japonia.

Niciodată timp de 1 lună de zile nu ai făcut nici măcar o vizită unei bolnave aflate în mare suferință, bunica copilului tău. Nu i-ai dus ceva de mâncare, nu i-ai adresat un cuvânt de încurajare, o vizită umană măcar, pur și simplu nimic. Absent la suferință. Absent la încercarea lui Dumnezeu pe pământ. Știi care este diferența între noi doi? Am fost ultima persoană (eram divorțați, ține cont!), care a ajutat-o pe ființa care te-a crescut, ducându-i la spital preot și telefonul meu celular pentru a vorbi pentru ultima oară cu fiul și fiica sa aflați în Ottawa și Paris. Ce crezi că va conta la final, muzica sau mila?', a mai adăugat aceasta pe social-media.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton