”Atât timp cât crezi că este mai convingătoare o melodie dacă îți arăți chiloții și fundul gol de bărbat...” Ce spune Horia Moculescu despre Nemo, câștigătorul Eurovision 2024, și de ce i-a trimis o scrisoare șefului TVR / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Horia Moculescu, despre prestația lui Nemo și competiția Eurovision. Celebrul compozitor i-a trimis o scrisoare șefului TVR, Dan Turturică. Compozitorul susține că elvețianul este un artist bun doar că, în ziua de azi, e grav dacă s-a ajuns să te prezinți astfel, pentru a convinge cu piesa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horia Moculescu, despre prestația lui Nemo și competiția Eurovision. Celebrul compozitor i-a trimis o scrisoare șefului TVR, Dan Turturică. Muzicianul s-a declarat extrem de fericit că România nu a participat în acest an. În urmă cu doi ani, România a fost descalificată, pe motiv de fraudă.

astia-2astia-2

Citește și: Alexandra Velniciuc, despre prietenia cu Horia Moculescu: „Cu omul ăsta funcționez într-un fel special. În momentul în care nu va mai fi…'. Mulți ani s-a zvonit că ar forma un cuplu

Citește și: Horia Moculescu, marcat de moartea lui Naomy: „Mi-a interpretat piesa Salcia de vreo două ori. L-am cunoscut în toate ipostazele, și ca Florin și ca Naomy”

Citește și: Cum l-a ajutat pe Cătălin Crișan credința în Dumnezeu: „Mi-a dat atâtea exemple în viață când am căzut și m-a ridicat de atâtea ori. Nu trebuie să îmi îndeplinească dorințele. Eu niciodată…”

Citește și: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui. Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, dar…”. Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea pentru a evita discuțiile în cuplu/ EXCLUSIV

Celebrul compozitor i-a trimis o scrisoare șefului TVR, Dan Turturică: 'L-am rugat să inițieze un referendum, să știm dacă mai participăm la această oroare'

Horia Moculescu i-a trimis o scrisoare lui Dan Turturică, șeful TVR, în vederea unei eventuale participări a României la competiția internațională Eurovision. Celebrul compozitor a numit competiția 'oroare' și susține că e grav unde s-a ajuns, dacă e nevoie ca un artist să își arate fundul pe scenă ca să convingă. În opinia sa, România nu ar trebui să mai participe cât timp este același staff care a acuzat țara noastră de fraudă și a votat în locul nostru.

'Armenia și Franța au avut piese bune. Dar eu sunt foarte fericit că nu am participat și i-am trimis o scrisoare lui Dan Turturică și l-am rugat să inițieze un referendum, să știm dacă mai participăm la această oroare. De ce? Pentru că acum doi ani de zile, directorul competiției Eurovision și-a permis să anuleze voturile noastre pe motiv că sunt frauduloase. Și, ce au făcut? Au votat ei din partea lor, pentru noi.', a declarat Horia Moculescu pentru viva.ro

Horia Moculescu: 'Nu ar trebui să mai participăm'

Compozitorul este de părere că nu mai este cazul ca România să mai participe în acest concurs, cât timp există conducerea care a descalificat România, în urmă cu doi ani de zile. Anul acesta, conducerea TVR nu a mai dorit ca România să mai participe la această competiție europeană.

'Cât mai există acest staff, acest sistem, nu ar trebui să mai participăm. În primul rând, nu există control asupra notelor publicului. E incredibil unde s-a ajuns. Eu am fost șeful delegației românești atunci când a concurat Mălina Olinescu. Și am spus că va câștiga Dana Internațional cu piesa Diva', a declarat Horia Moculescu.

'Sigur că toată lumea a sărit pe Nemo, care este foarte bun. Pentru că s-au acumulat toate antipatiile până la el…'

Horia Moculescu a taxat prestația lui Nemo, mai exact modul în care s-a prezentat acesta pe scenă, dar nu numai. Pe de altă parte, compozitorul susține că elvețianul care a câștigat competiția Eurovision 2024 este un artist foarte bun.

'Uite unde s-a ajuns. Atât timp cât crezi că este mai convingătoare o melodie dacă îți arăți chiloții și fundul gol de bărbat către public, trebuie să mă duc la un institut de îmbrăcăminte și să las muzica deoparte. Și atunci, sigur că toată lumea a sărit pe Nemo, care este foarte bun. Pentru că s-au acumulat toate antipatiile până la el, și cu dracii, și tot.', a mai declarat Horia Moculescu.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton