HOROSCOP IULIE 2020 - Nativii Rac își pot întâlni marea dragoste, iar Capricornii schimbă locul de muncă

 Stamen Diana
.

HOROSCOP IULIE 2020 – Astrele au pregătit o mulțime de surprize în această lună. Nativii Rac își pot găsi jumătatea, în timp ce nativii Capricorn sunt puși pe schimbări în această perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

BERBEC 21.03-20.04

Te simți copleșită de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața ta și ești la un pas să clachezi. Realizezi că și tu ești un simplu om, indiferent câte mantii de Superman ai purtat de ceva timp încoace. Pune-te pe primul loc, acordă-ți răgaz și înțelegere!

TAUR 21.04-20.05

Pentru tine, iulie este una dintre cele mai bune luni ale anului. Îți merge bine și profesional, și în relația cu persoana iubită. Apar oportunități noi de a-ți rotunji veniturile, iar dacă ești un Taur în căutarea sufletului-pereche, pregătește-te, că acum e acum!

GEMENI 21.05-21.06

Ai parte de o lună în care te redescoperi, iar ceea ce afișezi s-ar putea să fie foarte interesant pentru persoanele de sex opus. Ai șarm și siguranță de sine, calități care îți aduc multe cuceriri. Fă mișcare și relaxează-te mai mult, te ajută la psihic!

RAC 22.06-22.07

Luna asta va trebui să fii mai sinceră cu tine, să lași adevăratele tale trăiri și sentimente, indiferent dacă sunt unele de fericire sau de tristețe, să iasă la suprafață. Și zâmbește, pentru că nu știi cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău! Astrele spun că va apărea cineva în viața ta.

LEU 23.07-22.08

Tu vei excela pe plan profesional în iulie, chiar dacă vara vine cu lipsă de energie pentru mulți. Simți că poți muta munții din loc, iar rezultatele acestei perioade excelente vor apărea mai repede decât crezi. Dar nu uita să petreci timp și cu cei dragi!

FECIOARĂ 23.08-22.09

Ai tendința să cheltui peste măsură și nu este recomandat, pentru că sectorul financiar este prost aspectat. Așa că… mai pune și la ciorap, că n-au intrat zilele în sac! Nu îți merge prost, dar abține-te să investești în bunuri care, pe viitor, nu-ți vor folosi la nimic.

BALANȚĂ 23.09-22.10

Iulie este o lună fără evenimente senzaționale pentru tine, și asta nu-i rău, fiindcă și tu ai nevoie de relaxare. Petrece timp cu familia, citește, fă mișcare, dormi… Uneori, lucrurile simple sunt cele mai frumoase și vei simți mai târziu beneficiile acestei perioade.

SCORPION 23.10-21.11

Trăiești o perioadă specială, de regăsire de sine. Îți analizezi gândurile, nevoile, dorințele, ștergi ceea ce nu îți mai folosește, faci loc pentru sentimente noi, oameni noi, planuri noi. Ești melancolică, resimți și o lipsă de energie, dar profită de liniștea asta!

SĂGETĂTOR 22.11-20.12

Nu te mai interesează, în momentul de față, decât o vacanță lungă și relaxantă, departe de stresul cotidian și de sarcinile obositoare de la serviciu. Simți că vrei să te rupi de toate o vreme și recomandat este să o faci. Îți vei recăpăta astfel tonusul!

CAPRICORN 21.12-19.01

Simți nevoia unor schimbări, fie că sunt din zona sentimentală, fie profesională. Pare că nimic nu te mai mulțumește și nimeni nu-ți intră în grații. Astrele te sfătuiesc să schimbi locul de muncă, dacă nu-ți mai aduce și altfel de satisfacții decât financiare.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Iulie va fi o lună plină de experiențe noi. Descoperirea de noi culturi este în această perioadă o activitate ideală. Iulie promite o calmare treptată în cariera Vărsătorilor. După problemele anterioare, în sfârșit vei avea parte de odihna mult dorită.

PEȘTI 19.02-20.03

Relațiile de familie și cele cu persoanele apropiate sunt mai importante decât orice altceva și acum este perioada în care conștientizezi asta. Și pentru că armonia în relații va persista în iulie, este timpul potrivit pentru iubire. Nu-ți refuza experiențe noi!

Citește și: Horoscop floral. Ce floare te reprezintă, în funcție de data nașterii, și care este floarea zodiei tale

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton