Iancu Sterp, reacție dură după ce Zanni a spus despre el că nu putea să câștige Survivor All Stars niciodată: „Sunt furios pe dinăuntru. Nu vreau să reacționez sub puterea impulsului și...”

 Calin Maria Bianca
.

Iancu Sterp, reacție dură după ce Zanni a spus despre el că nu putea să câștige Survivor All Stars niciodată. Nu mai este un secret pentru nimeni rivalitatea dintre Zanni și Iancu Sterp, dar și numeroasele comentarii acide și răutăcioase pe care mama lui Iancu Sterp le-a scris despre Zanni. Într-un final, el a fost câștigătorul Survivor All Stars 2024, astfel că această veste nu a venit deloc bine în familia Sterp. Ba mai mult, replicile acide încă continuă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Zanni a făcut o serie de declarații despre experiența Survivor All Stars 2024, dar și despre marele premiu câștigat. Printre altele, a făcut și o serie de afirmații despre colegii săi, moment în care l-a nominalizat și pe Culiță Sterp despre care nu a avut deloc cuvinte de laudă în comparație cu declarațiile lui despre ceilalți concurenți.

zannidache-portret-1-1-1zannidache-portret-1-1-1

Citește și: Iancu Sterp, primul mesaj după ce a pierdut finala Survivor All Stars 2024, în fața lui Zanni: „O susținere fantastică”

Citește și: Zanni, mesaj controversat după ce a câștigat Survivor All Stars 2024: 'Nici un semn de recunoștință n-am pentru oamenii care mă ajută. Au și ei de câștigat din treaba asta și…'

Citește și: Vero Căliman a făcut terapie după ce a plecat din Gașca Zurli: „Sunt îngrămădită de frică. M-am simțit de multe ori sufocată”

Citește și: Ce tradiții nu va respecta Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci: „Soțul spunea că se fură mirele. Să nu cumva…'. Artista și-a ales două rochii de mireasă

Iancu Sterp, reacție dură după ce Zanni a spus despre el că nu putea să câștige Survivor All Stars niciodată

Declarațiile lui Zanni au ajuns imediat la urechea lui Iancu Sterp, care a spus public pe rețelele de socializare că este furios, astfel că nu vrea să spună nimic pentru a nu avea reacții de moment. Totuși, nu a putut să se abțină din a da câteva replici subtile la adresa câștigătorului Survivor All Stars 2024, mai ales atunci când Zanni i-a spus că nu ar putea să câștige niciodată Survivor.

Mergem înainte, pentru că noi suntem niște oameni care ori câștigăm, ori învățăm. Sper doar că lumea cerebrală vede ce înseamnă să fii drept, onest, să respecți și ce înseamnă să nu faci lucrurile astea. Nu vreau să jignesc pe nimeni, pentru că sunt un pic furios pe dinăuntru și mai bine îmi văd de treaba mea.', a declarat Iancu Sterp în cadrul propriul său vlog.

Iancu Sterp: „Pe strada noastră este tot furtună”

Iancu Sterp nu s-a oprit aici, astfel că le-a demonstrat fanilor că deși nu a câștigat marele premiu de la Survivor All Stars 2024, el este un om bogat prin alte lucruri. Mai concret, a întors camera telefonului către logodnica lui, explicând că ea este trofeul lui, de fapt.

Nu aveam cum să nu vă arăt și trofeul meu, care este verde (n.r. logodnica lui), care înseamnă noroc și cea mai înaltă valoare pentru mine. Pe strada noastră este tot furtună, dar o să iasă soarele, pentru că suntem optimiști. Doar ce ne-am uitat la emisiunea lui Măruță la care a fost Zanni acum și nu vreau să reacționez sub puterea impulsului la ce a vorbit, dar o să dezbatem asta, nu vreau să mai vorbesc acum despre Survivor.„, a mai spus Iancu Sterp.

Ce a spus Zanni despre Iancu Sterp, de fapt

Zanni a vorbit despre toți concurenții care au avut un parcurs grandios la Survivor All Stars 2024, ba chiar i-a lăudat pe Alex Delea și pe Ștefania Ștefan. Totuși, când a venit vorba despre Iancu Sterp nu a mai aruncat cu vorbe frumoase și complimente, ci din contră a spus că el nu putea să câștige niciodată Survivor All Stars, dar și că prin acțiunile pe care le avea, nu l-a putut considera niciodată un adversar.

Foarte mișto și TJ numai că cu el am avut o răceală pe care nu am înțeles-o și nici nu mai vreau. Acum ne-am împăcat, dar nu vreau să mai zic nimic. Iancu nu, niciodată (n.r. nu ar fi putut să câștige), el s-a ascuns în spatele Războinicilor. Eu dacă sunt lider la Faimoși, nu puteam să mă ascund în spatele lor și să-i las pe ei să lupte și eu să zâmbesc din spate. Mereu m-am pus în fața lor, i-am protejat, ceea ce Iancu nu a făcut. El a zâmbit când Maria Chițu a plecat, la Ștefania Ștefan la fel. Păi dacă tu nu mori pentru echipa ta, cum pot eu să te iau drept adversar adevărat?', a spus Zanni despre Iancu Sterp în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton