Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris. Cum a reacționat Gheorghe Hagi: „Bravo lui că își asumă. Le-am zis să...”

 Calin Maria Bianca
.

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie la Paris. Cum a reacționat Gheorghe Hagi, dar și ce a spus tatăl Elenei Tănase. Este vestea momentului în lumea sportivă, dar nu numai. Ianis Hagi a făcut marele pas în relația cu Elena Tănase. Fără a mai sta pe gânduri, mijlocașul român în vârstă de 24 de ani de la Rangers, a îngenuncheat în fața iubitei sale și a cerut-o în căsătorie. Totuși, nu vorbim despre o simplă cerere în căsătorie, ci una la Paris! Iată cum au reacționat părinții lor, dar și primele declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ianis Hagi și-a dus relația cu Elena Tănase la un alt nivel, chiar la Paris! Miercuri seară, pe data de 21 iunie, cu puțin timp înaintea meciului dintre România U21 și Spania U21 de la Campionatul European de tineret, Ianis Hagi a luat pe toată lumea prin surprindere, asta după ce pe contul personal de Instagram au apărut poze de la cererea în căsătorie a iubitei sale.

whatsapp-image-2023-06-22-at-09.06.52whatsapp-image-2023-06-22-at-09.06.52

Ei bine, dacă ne uităm la pozele postate de Ianis Hagi pe conturile personale de socializare, se vede cu ochiul liber faptul că s-a implicat extrem de mult ca totul să iasă bine. Nu doar de inel s-a ocupat foarte atent, ci de decorul din jur și surprize. Peisajul în care a ales să o ceară în căsătorie este unul de vis, în care se vede Turnul Eiffel, iar lângă ei au fost sute de trandafiri albi, care au completat perfect zona romantică.

Citește și: Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Tatăl ei este un cunoscut om de afaceri

Citește și: Ianis Hagi și-a prezentat iubita familiei. Cum s-au afișat împreună: „Nu puteam fi mai fericit de atât”

Citește și: Alina Laufer a recunoscut că soțul ei, Ilan Laufer, aduce banii în casă, iar ea are grijă de copii: 'Avem o rutină și o disciplină bine pusă la punct. Eu mă ocup de…'

Citește și: Anca Serea și copiii săi suferă de infecție oculară: „E îngrozitor! Suntem pe tratament toți!”

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie la Paris

Ianis Hagi a surprins pe toată lumea cu decizia lui de a-și cere iubita în căsătorie, însă este mai clar ca oricând că s-a pregătit destul de intens pentru a face marele pas. Ținuta sa era impecabilă, dar la fel și a Elenei Tănase. De asemenea, pe lângă toate aranjamentele, a avut grijă să pregătească și o cameră romantică, cu petale de trandafiri, și inimi pe pat. Chiar el a dat marea veste, prin imaginile de senzație, care au devenit virale într-un timp foarte scurt.

Cum a reacționat Gheorghe Hagi

Așa cum era de așteptat, după ce au apărut pozele cu cererea în căsătorie, tatăl lui Ianis Hagi a primit numeroase apeluri pentru ca lumea să știe care este părerea sa despre pasul important făcut de către fiul său. Ei bine, Gheorghe Hagi s-a declarat bucuros pentru fiul său și a dezvăluit ce sfaturi de viață le-a dat celor doi îndrăgostiți de-a lungul timpului, de când formează un cuplu.

„Sunt bucuros, fericit. Bravo lui că își asumă, e responsabil. Știe ce face în viață. Eu sunt foarte liniștit ca părinte. Nu, doar ce s-a întâmplat. Ne-au spus, le-am zis să se împace, să țină unul la celălalt și să meargă împreună pentru că împreună sunt puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește și eu mă bucur pentru decizia lui', a spus Gheorghe Hagi, la Digi Sport.

În timp ce Gheorghe Hagi și-a arătat bucuria și a spus clar că a fost mereu alături de ei, cu sfaturi și tot ceea ce a fost nevoie, tatăl Elenei Tănase a fost reținut și nu a declarat nimic legat de relația fiicei sale cu Ianis Hagi, explicând că ei sunt în măsură să vorbească despre acest subiect.

„Vă mulțumesc, dar nu sunt autorizat să vorbesc despre acest subiect. Vă rog să mă scuzați și să mă înțelegeți. Doar copiii pot vorbi despre asta', a spus Dimiciu Palavoti Tănase, tatăl iubitei lui Ianis Hagi, potrivit Cancan.

Cât a costat inelul de logodnă pe care Ianis Hagi i l-a oferit iubitei lui

Ce-i drept, dacă ne uităm cu atenție la pozele postate de către Ianis Hagi cu cererea în căsătoriei, inelul de logodnă este mai puțin vizibil, însă Cancan susține că bijuteria ar fi costat în jur de 50 de mii de euro, iar în total, cererea de căsătorie, l-ar fi dus pe fotbalist la suma de o sută de mii de euro. Nu este însă de mirare, asta fiindcă sumele pe care le câștigă sunt unele impresionante și nu duce vreo lipsă pe plan financiar.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton