Ianna Novac o contrazice pe Irina Nicolae, după ce a spus că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A: „Nu a fost nicio secundă ideea de a exclude pe cineva. Unele colege...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ianna Novac o contrazice pe Irina Nicolae, după ce a spus că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A. Sporana a susținut că a invitat-o pe aceasta din urmă la spectacolul ei de anul trecut de la Sala Palatului, dar ea a refuzat. Blondina susține că nimeni nu a exclus-o pe Irina și că aceasta s-a exclus singură din proiectul trupei A.S.I.A.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ianna Novac o contrazice pe Irina Nicolae, după ce a spus că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A. Ianna Novac a explicat la conferința de presă A.S.I.A cum a luat naștere noul lor proiect. Solistele s-au reunit la 25 de ani de la înființarea formației. Soprana a declarat că Irina s-a exclus singură din acest proiect.

20230210_145725-120230210_145725-1

Citește și: „Mi se pare degradant și înjositor'. Irina Nicolae susține că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A. Artista a răbufnit

Citește și: Managerul trupei ASIA a dezvăluit motivul pentru care Irina Nicolae nu va fi pe scenă la concertul aniversar al formației: „Acest conflict e bun, chiar ne prinde bine”

Citește și: Cum gestionează Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și Cabral: „Am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui. Există momente în care simțim diferit' / EXCLUSIV

Citește și: Ce a învățat Valentina Fătu de la regretatele actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate: 'Sfaturile lor despre teatru erau date cu atâta delicatețe și…' / EXCLUSIV

Ianna Novac o contrazice pe Irina Nicolae, după ce a spus că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A

Ianna Novac o contrazice pe Irina Nicolae, după ce aceasta din urmă a scris pe rețelele de socializare că nu a fost invitată la spectacolul trupei A.S.I.A de la Sala Palatului din București. La 25 de ani de la înființarea trupei, managerul Florin Ionescu și soțul sopranei Ianna Novac și-au dorit ca trupa A.S.I.A să prindă iar viață. Ideea le-a venit atunci când fetele de la A.S.I.A s-au reunit pe scenă la spectacolul sopranei de toamna trecută, unde a fost invitată și Irina Nicolae. Ianna Novac a ținut să precizeze că ea a refuzat. Mai mult, soprana a declarat că 'anumite colege s-au exclus din proiect' și nu au fost date la o parte.

'Nu eu am fost cu ideea revenirii trupei A.S.I.A, a fost producătorul spectacolului meu, adică soțul meu, Octavian Dobrotă. El a venit cu această idee, 'Hai să aducem ASIA în spectacolul tău aniversar, pentru că trupa a scris istorie și tu, practic, ai cântat trei alături de colegete tale și, acest moment face parte din viața ta'. Așa a fost, a declarat Ianna Novac la conferința de presă de vineri, din București.

Ianna Novac: „Irina nu a acceptat invitația, din păcate'

Soprana a ținut să sublinieze faptul că la spectacolul ei de la Sala Palatului din București Irina Nicolae a fost invitată prin intermediul colegei lor, Anca Neacșu, care a ținut legătura cu ea. Irina, însă, ar fi refuzat.

'Vreau să specific ceva foarte important. La spectacolul meu de la Sala Palatului au fost invitate toate fetele din trupa A.S.I.A, atât Alina, cât și Silvia și Irina. Sigur, nu eu am invitat-o personal, pentru că nu o cunosc pe Irina. Dar, prin colega mea Anca, care a ținut legătura cu ea, am invitat-o. Anca i-a spus, 'Uite, Ianna își dorește să fi și tu în spectacol…'. Fiindcă eu chiar mi-am dorit să fim toate pe scenă. La vremea respectivă, nici nu se discuta despre reunirea trupei, ci doar o întâlnire frumoasă, plină de amintiri minunate. Și Irina nu a acceptat invitația, din păcate', a declarat Ianna Novac. Irina Nicolae este căsătorită cu Marius Vizer și locuiește de ani buni la Budapesta.

Cum s-a reunit trupa A.S.I.A

Iannei Novac îi place să spună că formula în care va cânta de acum trupa A.S.I.A este una divină. Soprana a declarat că și-a dorit să cânte iar cu fostele colege în momentul în care a văzut cu câtă dragoste au fost primite de public, la spectacolul ei de la Sala Palatului din toamnă.

'Eu spun că această formulă este o formulă divină. Pentru că așa a fost să fie, să ne întâlnim, să ne aleagă Dumnezeu. Anemona a răspuns: 'Da, vin, cu toată dragostea', Sorana nici nu mai vorbesc. Anca este parte din viața mea deja și atunci așa am fost la Sala Palatului. Dar, văzând reacția publicului, iubirea pe care am primit-o și în momentul în care am urcat pe scenă cu A.S.I.A, am decis. Trebuie să menționez că Florin Ionescu era în spatele nostru, pentru că el este și un foarte bun muzician. Este toboșar era cu noi pe scenă. Și când am simțit acea energie fantastică, am spus, după spectacol: 'cred că ar fi tare frumos și minunat să revenim'. Așa a fost', a mai declarat Ianna Novac.

„Nu a fost nicio secundă ideea de a exclude pe cineva, ci mai degrabă unele colege s-au exclus din acest proiect'

Ianna Novac a mai spus că i-a fost tare dor de colegele ei de scenă, alături de care va continua o călătorie minunată. Soprana a mărturisit că pentru ea, această reunire este una cu totul specială. Totodată, a susținut că nimeni nu e exclus pe nimeni, ci „unele colege s-au exclus din acest proiect'.

'Nu a fost nicio secundă ideea de a exclude pe cineva, ci mai degrabă unele colege s-au exclus din acest proiect. Trebuie să menționez că, pentru mine, această reunire este cu totul și cu totul specială sufletului meu. Mi-a fost foarte dor de ele. Sunt extrem de fericită că sunt alături de ele și că reîncepem această călători eminunată. De fapt, continuăm călătoria noastră minunată, care s-a întrerupt pentru câțiva ani și iată, ne-am regăsit mult mai mature, mai înțelepte. Ne dorim foarte mult să ne bucurăm una de alta și să bucurăm oamenii prin muzica pe care o facem', a mai declarat Ianna Novac.

Foto: Viva, Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton