Ianna Novac, de la ASIA, spune cum i-a afectat celebritatea mariajul: "Eram cea care aducea mai mulți bani în casă"

 Radulescu Ruxandra
.

Ianna Novac, de la ASIA, spune cum celebritatea i-a afectat mariajul. Cântăreața de operă, Ianna, membră a trupei ASIA, are nu numai o carieră de succes, ci și o viață personală împlinită. Ianna Novac este căsătorită cu tenorul tenorul Octavian Dobrotă, iar împreună au doi copii. Chiar dacă formează un cuplul de mai bine de 17 ani, Ianna a mărturisit, recent, că celebritatea din perioada când a fost cooptată în ASIA, s-a răsfrânt asupra relației, deoarece artista câștiga cei mai mulți bani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ianna Novac, de la ASIA, spune cum celebritatea i-a afectat mariajul. Ianna Novac, 39 de ani, este o soprană talentată, care, de-a lungul carierei, a îmbinat opera clasică cu muzica pop. La început s-a afirmat când a devenit membră a trupei ASIA. În acea perioadă, Ianna Novac tocmai îl întâlnise pe cel care avea să-i devină soț, tenorul Octavian Dobrotă. Artista a mărturisit, recent, că partenerul ei începuse să se simtă străin față de ea, din cauza faimei și a faptului că obișnuia să câștige mai mulți bani decât el.

cum-arata-astazi-membrele-trupei-asiacum-arata-astazi-membrele-trupei-asia

Ianna Novac, de la ASIA, spune cum i-a afectat celebritatea mariajul

Ianna Novac este una dintre fostele membre ale trupei ASIA care au inițiat reuniune care a avut loc în primăvara acestui an. Vedeta a povestit și despre momentele dificile din carieră și cum celebritatea i-a afectat relația cu soțul ei, atunci când a devenit membră ASIA. Ianna Novac a spus că soțul ei începuse să se simtă inconfortabil din cauză că aducea mai mulți bani în casă.

Citește și:De ce a părăsit Anemona Niculescu trupa A.S.I.A. Cu ce se ocupă acum și ce probleme de sănătate a avut: „Predau la trei universități, sunt și tehnician nutriționist’ / EXCLUSIV

Citește și:Ianna Novac o contrazice pe Irina Nicolae, după ce a spus că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A: „Nu a fost nicio secundă ideea de a exclude pe cineva. Unele colege…’ / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Brad a răbufnit, după ce Salvarea chemată pentru mama ei a întârziat două ore: „Ambulanță dragă, azi ai nota 4, stai jos'

Citește și: Închisoare pe viață pentru cei trei bărbați care l-au asasinat pe XXXTentacion. Rapperul a fost împușcat mortal pe stradă

„Da, a fost într-adevăr foarte dificil. Chiar mi-a recunoscut, la un moment dat, că se simțea oarecum straniu în relația noastră, că eu eram cea care aducea mai mulți bani în casă. Dar tocmai asta l-a ambiţionat să facă şi el mai mult şi a lansat o trupă pop-opera pe piaţa românească, despre care eu am aflat mult mai târziu. Am fost foarte mândră de el, deşi eu n-am pus niciodată problema aşa, pentru mine toate au fost la comun mereu.” a declarat Ianna pentru Okmagazine.

Ianna Novac: „Noi aveam doar o singură regulă”

Ianna Novac a vorbit și despre ce se întâmpla în culisele trupei ASIA. Artista a spus că ea și colegele ei stabiliseră să nu vorbească public despre viața lor personală, la vremea aceea.

„De-obicei, bărbaţii nu spun asta, ca să nu-şi piardă fanele. Noi aveam doar o regulă clară: nu vorbeam despre relaţiile noastre – ceea ce mi se pare normal să fie aşa. Acum suntem un pic mai relaxate și povestim şi despre viața noastră, pentru că suntem deja femei în toată firea și, oricum, toată țara știe că suntem măritate, divorțate, cu copiii…„, a declarat Ianna Novac.

Ianna Novac și Octavia Dobrotă, o poveste de iubire ca-n filme

Ianna Novac este căsătorită de peste 17 ani cu tenorul Octavian Dobrotă și împreună formează o familie minunată alături de cei doi copii ai lor, o fetiță de 8 ani, Erika, și un băiețel de 2 ani, Alexandru. Povestea de dragoste dintre Ianna și Octavian este una demnă de film. Tenorul a fost profesorul de canto al Iannei, iar la scurt timp cei doi s-au îndrăgostit.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton