Iasmina Halas de la Puterea Dragostei a pierdut sarcina: ”Nu știu dacă o să fie vreodată...” / A mai avut un avort spontan și în 2017

 Calin Maria Bianca
.

Iasmina Halas de la Puterea Dragostei a pierdut sarcina. Iasmina Halas traversează momente cumplite în prezent, asta după ce a pierdut, din nou, sarcina. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei anunța în luna septembrie că urmează să devină mamă. Fericită din cale afară, nu a putut să nu posteze testul de sarcină pozitiv și să ofere toate detaliile. Totuși, deși a primit o astfel de veste uimitoare, relația cu iubitul ei s-a sfârșit la scurt timp, iar acum ghinionul pare că se ține lanț de ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima lună, Iasmina Halas a trecut prin mai multe zile încărcate și momente deloc plăcute. Deși ea și iubitul ei au primit vestea că vor deveni părinți, se pare că s-a produs ruptura între ei. S-au despărțit, iar din declarațiile făcute, se pare că de data aceasta este definitiv. Nu a mai trecut prea mult timp de atunci, iar fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit că a pierdut sarcina.

halas08halas08

Citește și: De ce s-au despărțit Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei: „Era foarte impulsiv și…'

Citește și: Cine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei. A fost căsătorită cu Cristian Daminuță

Citește și: Emisiunea „Love Island România', scoasă din grila PRO TV. Anunțul făcut de Alina Ceușan: „Intrăm în ultimele două săptămâni de…'

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre momentul în care a fost acuzată că a intrat beată, în direct, la TV: „Nu aș fi vorbit despre chestia asta. Am fost un pic mai agitată și…'

Iasmina Halas de la Puterea Dragostei a pierdut sarcina

Iasmina Halas este extrem e activă pe rețelele de socializare, unde nu ezită și împărtășește cu marea ei comunitate de fani tot ceea ce se întâmplă în viața ei. După anunțul sarcinii, care i-a bucurat pe toți, a urmat cel al despărțirii de iubitul ei, iar acum pierderea sarcinii. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a decis să nu dezbată acest subiect, astfel că nu a oferit detalii despre pierderea sarcinii, ci doar a precizat că era însărcinată în câteva săptămâni.

'Erau câteva săptămâni…și nu e momentul să vorbesc despre asta…și nu știu dacă o să fie vreodată', a scris Iasmina Halas, pe Instagram.

A mai pierdut o sarcină în anul 2017

Din nefericire, nu este pentru prima dată când Iasmina Halas pierde o sarcină. În anul 2019, aceasta a dezvăluit că în 2017 trebuie să devină mamă alături Cristian Daminuță. Pe baza unor certuri și a unui scandal mai aprins, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a recunoscut că a făcut un avort spontan, pierzând astfel sarcina.

'(…) după toate astea au început certurile, iar într-o ceartă mai aprinsă am avut un avort spontan. Într-o ceartă i-am spus să plece de acasă, el a plecat, eu am început să plâng, am plâns, am plâns și i-am zis vino înapoi că… Nu știu cât s-a simțit de vinovat, el nu se simte vinovat niciodată', a spus Iasmina Halas, în anul 2019, la Antena Stars.

Iasmina Halas are o viață amoroasă tumultuoasă

Iasmina Halas are un trecut amoros destul de tumultuos, mai ales când vine vorba despre latura amoroasă. După mai multe relații eșuate, credea că și-a găsit liniștea în brațele fostului iubit, însă se pare că a fost exact pe dos. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste la început, dar apoi a urmat un șir lung de împăcări, despărțiri, iar împăcări și tot așa, astfel că ea a decis să pună punct definitiv relației cu fostul iubit, chiar dacă aflase că este însărcinată cu el.

'Realitatea este că nu mai suntem împreună, nu mai avem niciun fel de legătură, nu mai comunicăm, fiecare e cu viața lui, știu că nu mă mai crede nimeni, dar eu chiar cred în mine în acest moment. Cred că tot ce a fost între noi s-a consumat, în ultimul an au fost mai multe momente urâte decât frumoase și îți spun sincer că nu fac pe victima, dar sufletește m-a rănit foarte tare și tocmai de asta în momentul de față încerc să stau la distanță, să mă feresc.

Nu te gândi că sufăr, nu sufăr, doar că în momentul în care mai aud una alta, nu-mi e totuna, dar nu aș mai avea niciodată puterea să mă întorc, pentru că m-am întors de atâta ori cu speranța că poate să fie bine și tot de atâtea ori am fost exagerat de dezamăgită.

În ultima săptămână, o luase puțin razna și mă cam jignea în fiecare zi, în fiecare zi când se trezea mă jignea, îmi reproșa ceva, eu am continuat să-l las în pace, nu l-am blocat, până într-un moment în care m-a acuzat de o chestie foarte gravă. El a inventat chestia aia cu siguranță, nu i-a spus-o nimeni, mi s-a umplut paharul și din acel moment l-am blocat, am încheiat tot. Nu ne-am văzut prin oraș, nu ne-am intersectat, sper să nu o facem, se zice că pentru a se vindeca o rană nu trebuie să o mai atingi. Rana e mai mult în orgoliu pentru că iubirea s-a consumat în ultimul an', a spus Iasmina Halas, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton