Iasmina Halas, prima imagine alături de noul iubit: „Îl văd un bărbat foarte capabil. Nu ne-am mutat împreună dar...” / Ce spun părinții fostei concurente de la Puterea Dragostei despre el

 Calin Maria Bianca
.

Iasmina Halas, prima imagine alături de noul iubit. Când vine vorba de trecutul amoros al Iasminei Halas, știm că are unul destul de tumultuos. Ei bine însă, de două luni de zile se pare că și-a găsit fericire în brațele noului ei iubit, pe care încă nu vrea să-l expună public, în fața curioșilor. Totuși, nu a putut să nu posteze câteva poze cu el, având grijă însă să nu i se vadă chipul în totalitate! Iată ce spune despre noua relație!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Iasmina Halas a fost de multe ori încercată de viață, mai ales pe plan amoros! A fost căsătorită cu Cristian Daminuță, apoi a încercat să își găsească sufletul pereche la Puterea Dragostei. A format un cuplu cu Mihai Florea, însă nu pentru mult timp, iar apoi, din nefericire, a pierdut sarcina. Acum însă, lucrurile merg bine în viața ei!

img-2024-04-03t125225.356img-2024-04-03t125225.356

Citește și: Iasmina Halas de la Puterea Dragostei a pierdut sarcina: 'Nu știu dacă o să fie vreodată…' / A mai avut un avort spontan și în 2017

Citește și: Cine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei. A fost căsătorită cu Cristian Daminuță

Citește și: Maria, gravida din Bacău, a murit de septicemie. Mama și iubitul femeii fac declarații sfâșietoare: „Seara, sarcina era OK. Dimineața s-a trezit cu crampe. Au considerat că nu e un caz grav și au așteptat ca ea să se facă bine”

Citește și: Cum arăta Olivia Steer la începutul carierei. Era elevă la liceu când a debutat în televiziune

Iasmina Halas, prima imagine alături de noul iubit

Iasmina Halas radiază de bucurie alături de noul ei iubit, în brațele căruia și-a găsit liniștea și fericirea. Sunt împreună de două luni, însă nu vor să grăbească lucrurile, ci să lase totul să vină de la sine. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu s-a afișat cu el pe rețelele de socializare, însă cu toate acestea, a vorbit foarte frumos despre relația lor.

A spus că momentan totul este la superlativ și povestea lor de dragoste evoluează foarte frumos, chiar dacă nu s-au mutat împreună și nu și-au oficializat relația în fața tuturor. Totuși, nu a ezitat și a postat fotografii cu el, fie cu mâna lui sau cu o partea a corpului, fără să-i dezvăluie indentitatea.

'E un băiat bun așa, suntem de două luni împreună. Nu îl arăt momentul public, mai așteptăm. El își dorește foarte mult copii și m-am gândit că atunci când voi rămâne însărcinată', a spus Iasmina Halas pentru Spynews.ro.

Ce spun părinții ei despre noul iubit

E clar că Iasmina Halas are planuri mari cu noul iubit, dacă din primele declarații a vorbit despre faptul că își doresc copii împreună. Totuși, părinții ei încă nu l-au cunoscut personal, însă din ceea ce le-a povestit Iasmina Halas, se pare că au doar vorbe bune la adresa lui.

Părinții mei încă nu l-au cunoscut, dar le place de el. Îl văd un bărbat foarte capabil, doar că sunt eu acum mai așa, după fosta relație, prea feminină nu sunt. Sunt mai așa dintr-o bucată. Chiar și el îmi zice că sunt prea directă., a mai zis blondina.

Iasmina Halas: „Nu ne-am mutat împreună'

După numeroase decepții amoroase prin care a trecut, acum Iasmina Halas nu vrea să se mai grăbească, astfel că nu s-au mutat împreună, chiar dacă totul merge foarte bine din spusele ei și au planuri de viitor. În continuare se văd zi de zi și fructifică povestea de iubire pe care o trăiesc.

„Nu ne-am mutat împreună, dar ne întâlnim în fiecare zi. Ne înțelegem foarte bine', a mai spus Iasmina Halas pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton