Ibrahim Ibru a ajuns de urgență la spital cu fetița lui și a fost nevoit să se interneze cu micuța Maryam / El și Raluca Pastramă au custodie comună

 Tudorache Simona
.

Ibrahim Ibru a ajuns de urgență la spital cu fetița pe care o are cu Raluca Pastramă. Bărbatul a fost nevoit să se interneze cu micuța la spitalul Grigore Alexandrescu. Ibrahim Ibru a fost surprins de paparazzii Spynews în timp ce încerca să își aline fiica, vizibil marcată de suferință.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ibrahim Ibru a decis să se adreseze medicilor imediat ce fetița a început să se simtă rău. Ibrahim Ibru este un tată dedicat și este extrem de atașat de fiica lui, Maryam. Chiar dacă a divorțat de Raluca Pastramă, Ibrahim Ibru este nelipsit de lângă copilul lui atunci când timpul îi permite.

raluca-pastrama-123raluca-pastrama-123

Ibrahim Ibru a ajuns cu fetița la spital

Ibrahim Ibru și Raluca Pastramă au o relație amiabilă de dragul fetiței lor. Maryam stă o săptămână la fiecare dintre părinți. Acum, când a început să se simtă rău, se afla la Ibrahim Ibru.

Citește și: Livia Graur, marcată de divorțul părinților ei, în copilărie: „Eu și tata ne-am regăsit cumva după ce eu am împlinit 20 de ani'. Ce probleme a întâmpinat când s-a mutat în Franța

Citește și: Cum au reacționat părinții Ramonei Păun când le-a spus că vrea să facă carieră în televiziune, în loc să mai dea la Academia de Poliție: „Au fost foarte revoltați de alegerea mea. Erau aproape siguri că va fi un eșec…”. Cum a debutat la jurnalul de dimineață la PRO TV / EXCLUSIV

Citește și: Irina Columbeanu, la mănăstire alături de Alina și Ramona Gabor. Cum s-a fotografiat fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu alături de mătușile ei / Ce au făcut înainte de a vizita lăcașul

Citește și: Gabi Bădălău susține că nu este pregătit pentru o relație serioasă, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Azi ies cu cineva, mâine cu altcineva, nu vreau…' / Adevărul despre Daria, femeia cu care s-a afișat

Citește și: De ce a divorțat, de fapt, Alex Velea de prima soție, Ana Maria Mircea. Artistul rupe tăcerea, la mai bine de 11 ani de la ruptură: „De-asta n-am făcut față. Probabil nici eu nu eram ce trebuia…”

Ibrahim Ibru e prieten cu Pepe

Pepe a recunoscut întotdeauna că nu îi poartă pică lui Ibrahim și relațiile dintre ei au fost întotdeauna cordiale. În ziua nunții cu Yasmine Pascu, Pepe a primit o urare emoționantă de la Ibrahim Ibru. Fostul soț al Ralucăi Pastramă le-a transmis un mesaj public, apoi s-au întâlnit la un restaurant din Capitală.

„Dragilor, felicitări cu prilejul căsătoriei! Să vă aducă noroc, prosperitate și multă înțelegere. Totodată, la mulți ani, să vă trăiască băiatul și să vă bucure viața, să fiți sănătoși și fericiți împreună!', a scris Ibrahim Ibru pe rețelele de socializare.

Ibrahim Ibru s-a atașat de fetițele lui Pepe

Ibrahim, fostul soț al Ralucăi Pastramă, a păstrat o relație bună cu Rosa și Maria, cele două fetițe ale lui Pepe, chiar dacă s-a despărțit de mama lor. De Mărțișor, bărbatul a mers acasă la Pepe, acolo unde au fetele domiciliul și le-a dus flori, menționând că sunt „prințesele lui'.

„L-am sunat și omul este super ok. I-am spus că fetele vor să se întâlnească cu el și cu fiica lui. De ce să nu păstrăm relația de frăție, având în vedere că sunt surori? Cu el vorbesc aproape zilnic; nu am avut niciodată probleme cu el, pentru că, din momentul în care s-au cuplat, a fost o relație serioasă; s-au căsătorit, au avut un copil și nu a fost o relație pasageră. El nu a fost implicat în timpul căsniciei mele, altcineva a fost.

Am fost dezamăgit, dar nu de ea, ci de el, care îmi spunea ‘Nașule’ și venea la noi acasă', a dezvăluit Pepe, la Extra Night Show.

Ce relație are acum Ibrahim Ibru cu Raluca Pastramă

Ibrahim Ibru spunea că despărțirea de Raluca Pastramă s-a produs în condiții bune, fără scântei. Prioritatea amândurora este fiica lor, Maryam, de care se ocupă în mod egal, în funcție de programul fiecăruia.

„S-a produs ca urmare a unor discuții, dar nu au fost în nici un caz cu scântei, așa cum am arătat și anterior, preferăm să ne înțelegem în interesul creșterii în armonie a fetiței. Am convenit să stea un timp egal la mama, cât și la tata, astfel că o săptămână sta la ea, una la mine’, mărturisea afaceristul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton