Cum se simte Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: ”M-am concentrat pe mine, pe dezvoltarea mea...” Ce își dorește pentru fiul ei, Zian / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ilinca Vandici a vorbit despre viața ei, după despărțirea de Andrei Neacșu. Cum a progresat vedeta și ce îl învață pe fiul ei, Zian. Vedeta postului Kanal D s-a axat, în ultima perioadă, pe dezvoltarea ei personală, dar și pe creșterea băiețelului ei de 6 ani și jumătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a progresat Ilinca Vandici și ce îl învață pe fiul ei, Zian, în vârstă de șase ani și jumătate.

192611623_341488160667753_6706010471291654376_n192611623_341488160667753_6706010471291654376_n

Citește și: Cu ce se ocupă Ilinca Vandici, după ultima ediție a emisiunii Bravo, ai stil!: „De astăzi începem împreună o nouă etapă”

Citește și: Ilinca Vandici, accident vestimentar înaintea unui eveniment monden: „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată!”. Ce a pățit vedeta

Citește și: Cine este George Tănase de la America Express 2023. A devenit cunoscut după ce a participat la iUmor

Citește și: Cum au arătat Monica Gabor și Irinel Columbeanu la nuntă. De ce mireasa nu și-a invitat surorile la marele eveniment, cu sute de persoane

Cum se simte acum Ilinca Vandici și ce îl învață pe fiul ei

Ilinca Vandici a primit un premiu la Gala Radar de Media. Vedeta a trecut prin multe anul aceasta, cea mai mare cumpănă fiind despărțirea de soțul ei, Andrei Neacșu. Ce doi au împreună un fiu, Zian, în vârstă de 6 ani și jumătate, pe care îl cresc frumos și sănătos.

'M-am concentrat pe mine, pe dezvoltarea mea. Și cred că în acest moment aprecierile și validarea pur și simplu vin. Vă mulțumesc tare mult. Sunt onorată. Acest premiu e al tuturor oamenilor care m-au votat. Și da, sunt foarte emoționată', a declarat Ilinca Vandici, la Gala Radar de Media, unde a obținut un premiu.

Ilinca Vandici este o mamă dedicată și își adoră fiul, pe care îl crește frumos. Vedeta postului Kanal D a declarat că își învață fiul să crească sănătos, iar cel mai important lucru este ca el să devină 'om'.

'Vreau să îl învăț să fie om, în primul rând. Cred că asta e cel mai important. Să crească sănătos, frumos, să își ia propriile decizii, să își trăiască viața pe care el și-o dorește, nu cea pe care eu o doresc pentru el. Îmi doresc să fie independent, să aibă fericire și entuziasm în tot ceea ce va face', a declarat Ilinca Vandici la Gala Radar de Media, unde a fost premiată.

Ce a pățit Ilinca Vandici înainte să iasă din casă, pentru un eveniment monden

Prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil,’ de la Kanal D, își gândește outfiturile până în cele mai mici detalii și le pregătește din timp când are de onorat vreo invitație la un eveniment monden. Recent, însă, chiar înainte să iasă din casă, Ilinca Vandici a fost luată prin surprindere de un accident vestimentar, care i-a dat planul peste cap.

S-a întâmplat o chestiune care, sincer, cred că nu mi s-a mai întâmplat niciodată sau dacă mi s-a întâmplat a fost de mult și nu mai țin minte că așa e baba la bătrânețe. Aveam o ținută pregătită într-adevăr, știam exact look-ul, știam tot și, în momentul în care am pus corsetul pe mine, a crăpat fermoarul pentru că era extrem de fin.

Iar corsetele trebuie să fie extrem de strâmte și în momentul în care am respirat, pac! A crăpat fermoarul. Drept urmare a trebuit să mă reorganizez repede și să găsesc o altă ținută„, a povestit Ilinca Vandici pentru playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton